191

Astarot

преди 12 години

@244Що така реши, бе пич? Аз примерно работя неща, дето австрийци и германци са твърде големи газари да го работят. И то по 120 часа на седмица. Което от друга страна е вид износ на труд от наша страна и е положително за макро-икономиката ни. Или иначе казано, вкарва пари в държавата, за да има с какво да се пазарува по магазините.А и не ти ли е хрумвало, че нечия работа може да е низ от свързани процедури с неизбежни интервали на изчакване между тях?Не дръж на хората сметка :)

190

Astarot

преди 12 години

@240Ти хората не ги мисли, от къде имат време да пишат коментари. Ако си бил съобразителен да добиеш достатъчна квалификация, не е нужно да блъскаш с *** по цял ден.Имам време и за работа и за коментари. И заплата ми плащат и на пълна такава ме осигуряват и достатъчно данъци за 5 чавета ми удържат.И от един месец работя почти 24/7 без почивка, за да си позволя нещо повече от това да си покривам разходите, ама и от тях ще ми удържат данъци за още 5 чавета...Дали нямам право да коментирам? :)

189

Анонимен

преди 12 години

Държавата е на БЪЛГАРИТЕ, а не на ***!На който не му харесва да се изнася! Що се отнася до данъците, аз не съм видял *** в Данъчното да плаща, но за сметка на това са наредени по цял ден пред "социални грижи"

188

Правозащитник

преди 12 години

до 237Държавата не е твоя лична собственост, а е на всички български граждани. Ти не плащаш данъци, а УКРИВАШ данъци.

187

Анонимен

преди 12 години

resenieto e vzeto . krai ... triabva da se obrazuva i v balgaria .. ky- kys - klan .. inace nima nisto da se opravi ....

186

208

преди 12 години

Правозащитник, я ми обясни, защо трябва аз да давам пари на ***, а не те на мен, нали те живеят в МОЯТА държава, където АЗ плащам данъци, а те НЕ!!!!

185

Правозащитник

преди 12 години

Държавата трябва да приеме закон според, който всеки, който получава доход от работа, наем, продажба на движимо или недвижимо имущество, дивиденти от акции, наследство и др. да му се удържа по 10% от всеки доход, за малцинствата.

184

Анонимен

преди 12 години

ТРЯБВА ДА ВЪЗРОДЯТ СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ! А ВСЕКИ *** ДА ХОДИ ТАМ ДА РАБОТИ ЗА ПОЛОВИН РАБОТНА ЗАПЛАТА ДОКАТО НАВЪРШИ 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ. СЛЕД ТОВА АКО ИСКА ДА СИ ТЪРСИ РАБОТА, АКО НЕ ОСТАВА В СТРОИТЕЛНИТЕ НА МИНИМАЛНАТА. И ТАКА. КВОТО ЗАРАБОТИШ - ТОВА ЩЕ ЯДЕШ. ТОЧКА. НИКВИ КЪЩИ, НИКВИ БЛОКОВЕ, НИКВИ ПОМОЩИ. ЯКО БОЙ И РАБОТА ЗА КЪРЛЕЖИТЕ ДОКАТО СЕ НАУЧАТ НА ДИСЦИПЛИНА И ТРУД!

183

krasi

преди 12 години

Преди години бяха изселили всички *** от Плевен в съседното село Буковлък. Съсипаха селото, но спасиха плевенчани от тази страшна интеграция. Какво правят пак *** в града?

182

Тояга

преди 12 години

Бутнете блока барабар с обитателите му - да видим как ще докажат, че не е паднал сам... Това са малумни *** - да режат клона на който седят...

181

Анонимен

преди 12 години

По bTV казаха, че 16 семейства са редовни платци и нямат никакви задължения. Показаха и един апартамент на редовните. Вярно, жената доста простовата, но се вижда, че вътре е добре обзаведено и чисто. Следователно на тези 16 семейства да се помогне, другите обществено полезен труд - да чистят градинки, ремонтират сгради, озеленяват паркове, да чистят улиците, градския транспорт, може да идат и да поработят докато им строят къщите, които после унищожават със същия замах.

180

8

преди 12 години

Според мен *** рушат къщите си, защото ако имат някаква собственост вече не са социално слаби и няма да им се полагат тези привилегии, които се полагат на безимотни. Освен това, ако имат имот трябва да работят за да се хранят и да плащат сметки, а е по-лесно да не работят

179

Правозащитник

преди 12 години

до 208Ще дадеш толкова, колкото те задължи закона. Трябва да се научите да плащате, а не да живеете за чужда сметка.

178

mangustan

преди 12 години

А така, аз пък на следващите избори ще гласувам за БСППо-бързо да завърши *** на България!Видяло се е, че нищо не се постига тук, а колкото по-бързо завърши толкова по-малко ще има какво да крадат другарите! Хак да им е.

177

---

преди 12 години

Най-добре е блокът да се срути и избие ***. С тях никой не може да се оправи.

176

Ivan Grozni

преди 12 години

Трябва общинарите и всички ДО ЕДИН които са отоговрни за допускането на това беззаконие и унищожение да БЪДАТ ОСЪДЕНИ и до 9то коляно да изпалщат щетите...явно *** са им били мили да ги накажат и вкарат в ред - редно е да платят ОБЩАТА собстъвеност, за която са избрани и назначени да пазят и разпореждат и да възстановят сътоветния брой жилища + имуществото + пропсунати ползи и лихви ....

175

Astarot

преди 12 години

Който е имал желание да живее човешки, се е интегрирал. И децата си е пратил на училище, и не живее в колиба сглобена от 5 ламарини.Тази работа с пари не става. Да се поощряват само тези, които са направили вече усилие да се интегрират и да живеят нормално.

174

Анонимен

преди 12 години

Аз викам да вземаме лоати кирки и да ги интегрираме веднъж завинаги

173

към 210

преди 12 години

към това предложение бих направил следната промяна - преди да сложат 1тон храна да се заложи достатъчно експлозив, че като се събере достатъчна бройка наемодатели и жалки авантаджии да се взриви. С малко средства си решаваме проблемите. Пък после ще пишем по медиите, че там имало газопровод и некое *** поради отявлена некадърност си е играло и то взело, че се взривило :)

172

анонимен

преди 12 години

И искат и къщи да им строят!Това ще бъде най-голямата грешка!Докато държавата не им спре помощите и докато децата им не започнат да ходят на училище, тия няма да спрат да разфасоват каквото им падне!