144

dragko

преди 12 години

Сиктир,бе.Ибрик.

143

село

преди 12 години

е сме фалирала държава се видя и от унизителния подарък на Брюксел.Европейската комисия ни зарадва с увеличените средства за храни от интервенционните запаси на ЕС за социално слабите лица в България. Така бюджетът ни по перо Мизерия за 2012 г. е увеличен от 4 183 870 на 21 439 336 евро.Брюкселските чиновници ни информираха за вече отпуснатите ни 39 150 тона интервенционен ечемик от Великобритания и Финландия на стойност 3 966 370 евро. Затова на 22 февруари Държавен фонд Земеделие обяви обществена поръчка за доставка на брашно, ориз, спагети, обикновени вафли, обикновени бисквити и макарони. Хранителните продукти ще се предоставят на Българския червен кръст, за да ги разпределя на лица и семейства, посочени от Агенцията за социално подпомагане.И всички се питаме с гняв: затова ли бе преходът, затова ли влязохме в Европейския съюз? За да ни подхвърлят вафли, докато онкоболни умират без лекарства, а пенсионери преживяват със 136 лева на месец, с дневна дажба на цената на кутия цигари.След като узнахме, че сме клошарите на ЕС, Международната конфедерация на профсъюзите ни довърши с диагнозата на своя лидер Шарън Бъроу: Българите са по-бедни и от китайските селяни.

142

123

преди 12 години

Ученичката е задала въпроса така-Г-н Доган,ние тук в тази зала, пък и цяла България Ви се възхищаваме като политик и немеем пред вашия ранг на политик, сигурна съм че всички тука ще се съгласят, НАЛИ ТАКА... не си струва да обсъждаме на все пак да прозвучи нашето събиране по реалистично, изхарчихте ли със здраве хонорара от Цанков камък...даеба тоз Ахмед дето намерил църква да се кръстиКойто с Босфор плаши - в Босфор свършва.Да кажа и аз КАЗАХ:)

141

Анонимен

преди 12 години

А.Доган не може да говори пред публика,по зле е и от Ф.Димитров, даже доста се изтормозва, когато му се налага.Задържа се дълго на власт като балансьор, поради сигурния си електорат, и сам дори си повярва,че е голям политик. Той сам е искал да му поставят въпроса за морала, за да цитира Макиавели,обаче погрешно и не на място. Знаел е предварително отзвука от бръщолевенето си пред наивния български електорат, и е потривал доволно ръчички.

140

Анонимен

преди 12 години

Хидроинженерина Догане мошеник най-голям!Той излапа 2 милиона хонорарна далаверите е цар! До кога народа ни великще търпи тоз долен ***?Трябва в *** *** да го навретам му е мястото на това ***!

139

но комент

преди 12 години

Неправедни пари до трето коляно не стигат, казваха дядовците ни.

138

Милионер

преди 12 години

Не е ли крайно време нещата в тази страна да се оправят, като всеки се заеме с това, от което разбира и за което е учил? Борисов да хваща пожарникарския маркуч, Плевнелиев бездънните авоари на немската Линднер, Дянков самолета за САЩ и Световната банка, я колко още държави има за разсипване.Иначе България фалира.Анализирай товаНискочели мутри, амбициозни физкултурници и милиционери с по шест апартамента водят уверено страната ни към пропастта

137

но комент

преди 12 години

Без морал нито къща се строи,нито семейство се гради нито държава.Всичко, придобито с лъжа и кражба рухва и изгаря.не завиждайте на крадците и мошениците като доган-рано или късно ,тях или децата им-възмездие има и възмездието ги настига.

136

но комент

преди 12 години

Всеки крадец като го хванат говори, че всички крадат...че даже и повече от него.

135

баба

преди 12 години

Ахмед Доган е *** от ДПС

134

Анонимен

преди 12 години

Ами хайде, Бойко, покажи на този, че и в политиката може да има морал! Или само ще му гледаме сеира?

133

б-с

преди 12 години

Доган е просто с една дума шушумига на ДПС и ДС

132

Анонимен

преди 12 години

Доган Ага има лоша миризмаОт потурите му излиза воняно той нагло си разиграва коня. На работа изобщо не ходино държавен мерцедес го вози!До кога народа ни великще търпи тоз долен ***?

131

НФБ

преди 12 години

милиарди се източват чрез офшорни фирми на наши политицивсеки политик си има офшорка за да не плаща данъци в Бгвсеки Бг политик с имот на Запад или в СащИнтереса клати фесаНямаме политици от класата на сръбските, да не говорим за гръцките!предателството на националните интереси е в кръвта на Бг политика! Милиарди се източват от концесии, чужди банки и зстрахователни дружества, енергетика, телекомуникации, водоснабдяване и пр.Няма нищо построено за последните годинипошлост и чалга

130

евала

преди 12 години

слугата на злото в прав текст си го каза - ТРЯБВА ДА СИ ЛЪЖЕЦ И ЛИЦЕМЕР И *** !!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ГОРКО НИ *** МИЛИ ДЕТО СМЕ СЕ ОСТАВИЛИ НА ТАЯ ПАСМИНА

129

Браво на нас!

преди 12 години

Защо този наглец е оставен да се подиграва открито с всичко, да прави и говори каквото си иска? Никъде по света, и в най-изостаналата държава не би могъл да си го позволи. И в Турция е изключено! Заради нечистоплътните си политически и икономически цели българските политици го оставят да ерозира държавата отвътре. Вече сме на дъното. Във всички отношения и най-вече в морално!

128

God

преди 12 години

Да, Макиавели е казал тези думи в други времена и при други нрави. Той е казал още, че народа трябва да се управлява или с ласкателства или с терор. Знаем, че Доган няма морал, но не знам какво е направил за България. Политика без морал води до безпътица държавата и до корупция политиците. Османската империя е учебникарски пример за това как не се управлява държава. Тя и затова вече не съществува, докато България я има и се надявам да я има и след такива като Доган.

127

Анонимен

преди 12 години

тоя съвсем ми падна в очите, жалко че го харесвах

126

нефилософ

преди 12 години

Аз не съм философ, не мога свободно да цитирам Макиавели, но от обща култура знам, че основна теза на национал-социалистите, по-известни като фашисти и че "целта оправдава средствата". За чиста арийска раса самият Доган можеше да стане ***, но "пази боже сляпо да прогледа" е казал народния философ. И в Корана и в Библията пише няколко прости неща, които човек трябва да спазва, за да е човек, независимо с какво се занимава, това е простата и задължителна философия

125

Фалит

преди 12 години

ГЕРБ фалира България!!!!!!Фалит100%Признанието на Борисов, че парите на НЗОК са национализирани, а пенсиите се плащат от фискалния резерв, означава едно държавата е в банкрут