14

Мнение

преди 12 години

Няма ли журналист или някой, който да попита какво става с тока произвеждан от ТЕЦ-овете? ТЕЦ произвежда ток, който се продава пак на нас. А парата е ***, който ако не го ползваме за отопление просто трябва да бъде изхвърляна в атмосферата. Последните години все ни обясняват, че ТЕЦ-овете едва ли не произвеждат единствено топло за хората и затова е толкова скъпо. Излиза по тези думи, че Газпром работи за топлото на хората в България.

13

1

преди 12 години

бърз фалит за тези крадци

12

Анонимен

преди 12 години

Кво парно бе хора,ние живеем на отворени прозорци вече?!Това не е нормално просто...

11

чугун

преди 12 години

Поредният кофти радиатор.Няма ли снимка на някой приличен алуминиев,нали сме в Европата вече:)

10

Анонимен

преди 12 години

ъглошлайфа и на скрап.това е спасението от тези измамници.

9

rosenbosen

преди 12 години

Ето една група бореща се с топлофикациите facebook/groups/380848461928650/

8

ох!

преди 12 години

счетоводителите казват, че не ги интересува, че съседите крадат - това било наш проблем.в нашия вход се е установило кой краде, комисия от съседи обиколила по апартаментите и пак нищо.имам съсед с кранче на радиатора и такива с манипулирани уреди, да не говорим за тези, които си изстудяват топломера с кубчета лед в балон - не се знае колко са...голяма мъка е тая топлофикация и няма оправия - как да протестираме? няма начин.

7

Не сме!

преди 12 години

Ако бяхме народ, първо щяхме да се справим с крадливите си съседи, а след това и с всички, които ни експлоатират. Да, ама не! Заслужаваме си всичко, което ни се е струпало на главата. Децата да бягат! Бързо и без да се обръщат назад!

6

Безнадеждно!

преди 12 години

На последния етаж съм, парното от самото начало беше слабо, поради което го спрях. Свалих радиаторите, отоплявам се с ток, който също паралелно поскъпва. По тръбите топлата вода не се качва, но аз плащам ли, плащам. Плащам и за измислена "лира" в банята. Имам икономии на топлата вода, но продължават да ми слагат по-висока база и така пак си взимат толкова, колкото ако се отоплявах с парно. Отърваване няма! Невероятни мошеници!

5

ИНОВАТОР

преди 12 години

Абонатните станции на които съм отговорник, ги регулирам прецизно, и всеки потребител още от септември знаеше от математическите ми модели, колко ще му струва отоплението на всяка стая при съответна средномесечна околна температура, както и за целия отоплителен сезон. Така наприемер при среднооколна 0'С /и 590 денградуса/, подавам до 48'С към радиаторите и сметката за радиатор с заводска спецификация 2КВт, за месец е до 50лв. /работи под 40% от тези 2Квт/. Такса за неотопляема стая е до 7лв.

4

до Стадото

преди 12 години

Срещу Топлофикация трябва да се протестира Постянно , защото тези са Доказани крадци ,но за измислянето на тези сметки са виновни и Топлинните счетоводители , тези трябва да се изгонят тотално , защото са поредните смукатели към сметките ни.

3

аз

преди 12 години

Нали са защитени от ДКЕВР, ОБЩИНА, МИНИСТЕРСТВО, НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ, ПАРЛАМЕНТ, могат да си правят каквото си искат дори и документ от светия синод могат да си поискат за спиране на парното иначе въобще го няма по радиаторите в момента но такса мощност си върви.

2

Анонимен

преди 12 години

Ние тук нямаме нужда от CIA-измислената Ал Кайда. Терорът е повсеместен и легален. Но мелницата на боговете се върти бавно, но неумолимо. Ако не децата, то внуците на всички тези обирджии ще изпитат недоимък

1

*

преди 12 години

Бели мечки се гонят навън през последните дни.