30

до 31

преди 12 години

ти говориш за супермен нали

29

хех:) до 27

преди 12 години

голям си:) не знам кой ти слага минуси, ама даже заради хумора не е прав:)

28

Анонимен

преди 12 години

Не просто новина, а шедьовър в родната интернет журналистиката. Що не напишете нещо за Багата, Кардашан ... , ей там цена нямате. А, то капаци дупки самолети, авиация Русия, все непонятни Вам теми ... :-)

27

акуд

преди 12 години

мнооо ясно на руснаците мноо неща не им пречат.....

26

До 29

преди 12 години

Това не е вярно. Както споменах суперамериканския пилот винаги остава във въздуха.

25

Гошо

преди 12 години

Даже американците признават, че руснаците са уникални пилоти! И са луди, и са смели, и са суперобразовани и квалифицирани - всички минават през военни училища, където подборът е изключително стриктен. Летят еднакво добре и на Бойнг, и на техните си машини. Руската авиационна школа е силно традиционалистка и руските летци имат железни умения за управление и навигация с класически прийоми, без супермодерни бордни компютри и сателитни системи.Ако пилотът е казал, че няма проблем, значи е така!

24

Анонимен

преди 12 години

от днес .бг четете и това !3/21/2012 11:50ЗапазиАмерикански единична седалка изтребител F-16 се разби днес в Южна Корея. От 1 март до 30 април в страната се извършват съвместно с годишен военно учение на САЩ "Кончето орел".Борбата с превозно средство падна върху ориза област в близост до град Chuncheon Sochhon направите провинция. Пилотът успя да извадите, засегнати от въпросната извънредна ситуация не. На мястото на катастрофата има екип от военни експерти, които се опитват да определят причината за падането на боеца

23

До 24

преди 12 години

Това е гнусна лъжа, американски самолет не може да се разбие. Дори да се повреди нещо, неговият суперамерикански пилот ще остане във въздуха и ще стреля по противниците със лазерите от очите си.

22

още новина !

преди 12 години

АМА ОТ ДНЕС ,БГ ЧЕТЕТ ЧЕТЕТЕ !Шведската полиция в събота, 17 март, открити фрагменти от органите на членовете на екипажа на военния транспортен самолет на Кралските норвежки ВВС, който изчезна на 15 март. Това е Асошиейтед прес.Както е казал, представители на местната полиция, в момента ", че е безопасно да се каже, че всички пет членове на екипажа са мъртви." Във връзка с това операции по търсене и спасяване на мястото на катастрофата е било спряно.Самолетът на Кралския норвежки ВВС C-130 е загубен през територията на Швеция, на 15 март по време на полет в рамките на учението на НАТО "студена отговор". Комуникация със самолета е загубен, кога е било изпратено от Норвегия до на Kiruna Evenes да се войници, които са взели участие в упражненията.Търсенето на C-130 е продължило почти два дни. Останките е открит рано сутринта на 17 март. Причините за катастрофата все още не е официално име, но според докладите, самолетът може да рухне в планината, поради лоши метеорологични условия.

21

jan

преди 12 години

до 22Как ще го върнат -- виж какъв е бозав, безцветен и неподреден. СУПЕРБОКЛУК!! Някой е взел пари и не ще да ги върне за рекламацията.

20

прясна новина !))

преди 12 години

В Южна Корея се разби изтребител, който е бил в експлоатация с Военновъздушните сили на САЩ, заяви 21 март Асошиейтед прес.Според командването на 51-та Fighter Wing, злополука, настъпила в сряда около обяд местно време. Агенция Yonhap "съобщи позовавайки се на полицията, че изтребител F-16 се разби в областта на ориз 235 километра южно от Сеул, по време на тренировъчен полет. Според агенция Франс-Прес, които се съдържат на спасителите е претърпял срив на самолет А-10 атака.Пилотът успя да извадете и оцелели, макар и ранени. Причините за инцидента все още не е установена.В Южна Корея разположи 28.5 хиляди американски войници. Контингента на САЩ е ограничаващият фактор в отношенията със Сеул, Пхенян. В момента, съюзниците, проведено в Южна Корея годишните военни учения.

19

jjjj

преди 12 години

Напуснали го защото е Боинг.Ако беше руски и с едно крило щеше да фърчи.

18

Анонимен

преди 12 години

Ей екипа на сайта, върнете стария дизайн на коментарите бре. Баси. И вие ли се изродихте към модна изродщина?

17

ha ha

преди 12 години

правите ли разлика, между дупка и липсващ капак. Такова заглавие сте лепнали, като, че ли крилото едвам се е крепяло. И новият изглед на сайта ви е пълна нула, уволнете си дизайнера

16

do 5

преди 12 години

"защо от днес бг не пишат за разбилия се преди няколко дни норвежски"Zashtoto e voenna mashina.Pravilniqt vapros e obratno - zashto mnogoto ruski voenni katastrofi ne se saobshtavat - a zapadnite - vednaj na 100 godini - i vedanga za tqh se pishe - внимателно подбират статиките си!?

15

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Боингът може да излети и без едно крило... - докато на "ТУ"-то понякога и двете не са му достатъчни... - затова му забраниха да лети над цивилизовани територии...

14

До 13

преди 12 години

Не за Япония, а за Албания. Не са компютри, а компоти. И не сме изнесли, а са ги върнали на границата.p.s.до 1 А нещо за Зара чул ли си?

13

Анонимен

преди 12 години

не е посочено днес .бг от къде я имат информацията ха ха

12

Анонимен

преди 12 години

Както бе казал един полковник от КГБ за промиването на мозъци в САЩ /то в Русия такива работи няма там всички са си просто алкохолици/

11

Ime

преди 12 години

Аз така и не разбрах полта осъществен ли е или не? Уж излетял, ама пък пътниците поискали да слязат и ги пуснали...тръгнал ли е, не е ли? И ако е- стигнал ли е...Ей са не научихте да пишете...