30

до 36

преди 12 години

И какво й е лошото на тази жена? Мисля, че щеше да има голям проблем, ако тежеше да речем осемдесет, или не дай си Боже, деветдесет килограма, но шестдесет... Според мен това е една много отдадена на спорта жена, със силна воля (защото е много лесно ние в вас да си говорим, но хайде да тръгнем по 3-4пъти на аеробика)))...Ако сте мъж - да не би да отказва да ви готви боб с пръжки?!)))(или нещо по-лошо!))))

29

айде на минусите!

преди 12 години

Тук нек'ви дебеланки грачат колко е красиво да си тлъстичка. Тогава защо няма клиники и курсове за напълняване, хапчета за трупане на мазнинки, липо-добавяне вместо липосукция, диети за угояване?Защото мъжете не харесват дебели, затова :)

28

Анонимен

преди 12 години

Според вас нормално ли е за една жена 165см, да тежи 60-62кг при положение, че ходи на тренировки по аеробика 3-4 пъти в седмицата?

27

-продължение

преди 12 години

И като такъв няма нищо общо с образа на съвременната жена. Говорите за фитнес и за здравословно - нито е здравословно да тежиш 150 кг, нито пък да изглеждаш по начин като горния!

26

!

преди 12 години

"фитнес-маниак, 1-2% мазнини?!", вие чувате ли се какво говорите? Момичето на снимката наистина изглежда страшно - тя няма талия, коленете й се отвратителни за гледане, като цяло тялото изглежда несъразмерно заради изключителната си слабост - вижте ръцете, не искам да коментирам грозния начин, по който изглеждат бедрата й, защото явно тялото се храни от техните мускули...Не искам да коментирам и модния подиум, тъй като отдавна това вече не е подиум, а представяне на търговски марки...

25

Анонимен

преди 12 години

Ама те се гениални! Да се бехме сетили по-рано аз викам сега да забраниме и спин и бедните хора да ги забраниме и всичко лошо да забраниме и хоп оправяме света... Браво на израелците, добрите миролюбиви израели спасиха отново света!

24

26 до 28

преди 12 години

Това не е конкурс за Мис Секси Дупе или др. п., а моден подиум, на който се цени право рамо и дълъг крак. Като искаш да гледаш пухкави мадами, *** в стриптийз бар. И между другото, момичето не прилича на анориксичка, а на фитнес-маниак с 1-2% мазнини. Това е здравословно, а не паласките около кръста.

23

Анонимен

преди 12 години

Те израелките горките нямат шанс да приличат на манекенки с дебелите си смъкнати ***, та затова са им измислили закон, да не ги смажат окончателно хубавите жени от бялата раса. Колкото са стройни гъркините, толкова и еврейките.

22

Анонимен

преди 12 години

до26Нали трябва да има къде да се хване човек.Слабите ръбят..

21

Анонимен

преди 12 години

И СВЕТА ТЕЯБВА ДА ЗАБРАНИ ЕВРЕИТЕ.ИЗРАЕЛ НЯМА ПРАВО ДА ЗАБРАНЯВА НЕЩО ТЪИ КАТО,ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА ИЗРАЕЛ Е НЕЗАКОННО СЪЗДАДЕНА НА ЧУЖДИ ОТКРАДНАТИ ЗЕМИ И ОСВЕН ТОВА Е ВСЕ ОЩЕ НЕПРИЗНАТА ОТ ПОВЕЧЕТО НОРМАЛНИ СТРАНИ.

20

Анонимен

преди 12 години

Сега, това момиче е ужасно слабо, крайност, но ако поставят до нея другата крайност винаги бих предпочела да съм екстремно слаба, а не екстремно дебела и това навярно важи за всички нормални жени. Просто е по-красиво и изящно - затова дизайнерите избират слаби манекенки, а не защото са гейове. Облечете на закръглена жена и най-елегантната дреха и се уверете сами, че ще прилича на готвачка, увита в скъп плат.

19

Анонимен

преди 12 години

Е след концлагерите никой не иска да гледа кльощави....

18

Анонимен

преди 12 години

къде са й циците??

17

до хазо

преди 12 години

Абе то и мъжете трябва да сте мускулести, разбира се не прекалено тип "буца" и с глава като " пльоснато картофче върху талпа", ама не сте. :)

16

Анонимен

преди 12 години

Това на снимката е прекалено брутално.Бъррррррр чак е грозно и гротеско.Как може нещо такова да се налага за идеал?!

15

Анонимен

преди 12 години

Да си вземат от щатите средностатистически американки [150 кг] за модели тогава тея евреи.

14

бабагичка

преди 12 години

наи после се реши тези скапани болни мозъци дизаинери да спрат да вземат за маникенки ХОДЕЩИ ЗАКАЧАЛКИ.и да унищожават хубавите здрави момичета с техните умопомрачени мозъци.

13

Анонимен

преди 12 години

Аз мускули ли ще мачкам и целувам и ще си шкуря оная си работа в тази? Айде без персонажи от Освиенцим, моля!

12

Анонимен

преди 12 години

Браво на Израел, правилно.

11

хазо

преди 12 години

абе това на снимката е малко прекалено, но жените трябва да са слаби и спортниа не някви силиконови цоци каквито вървят в момента.