14

Анонимен

преди 12 години

При *** това е нещо нормално, я идете в някоя циг.махала и ще видите, че половината са без книжки, а голяма част от тях са непълнолетни! Е, има и патрулиращи полицай с патрулки или ровъри, но те са за да си взимат подкупа нищо друго не правят!

13

bg

преди 12 години

за такова шофиране направо без книжка до края на дните ти и съд и най строга присъда

12

Д

преди 12 години

В София, на бул. Сливница, в най-големият трафик - до мене се пристроява Ауди, със мъж, жена и малко дете. Бащата сложил детето право в краката си и му оставил да върти волана..майката се хилеше като *** и въобще не и минаваше през главата че това е опасно.*** хора. Безотговорни хора. Жалко че децата им плащатат, като в тоя случай,

11

стеф

преди 12 години

Е,бива ли такава безотговорност???Пълен ***!!! Жалко за детенцето!За предпазни колани не е ли чувал???За детско столче???

10

Анонимен

преди 12 години

А бе ае стига говорили ве, шофьора е *** познавам го лично

9

аз

преди 12 години

Законите са за да се спазват . В случая да се направи кеф на детето се е получило трагедия за цялото семейство и техните близки. Жалко !!!

8

До 3

преди 12 години

То и аз виждам майки с малки деца които бягат по платното на червено. Направо ми ида да ги намашаря тези прости курв*...

7

Българин

преди 12 години

Бог да го прости детенцето!!!А колко такива *** виждам в София,качил детето си в скута,надул се като пуяк и си кара като пич без изобщо да се притеснява,че може да го спре полиция(то па една една полиция)!!!

6

Чужденец

преди 12 години

По простотия почти сте ги стигнали американците, но скоро ще ги задминете.

5

БТК

преди 12 години

На 6 годинки зад волана ... предстоял му е изпит пред КАТ ли??? Много хора ги е срам да си слагат колан,за да не ги помислят за лоши шофьори ... Гъзарията убива деца!!!

4

мим

преди 12 години

ПАЗИ БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

3

Copper

преди 12 години

може и да не е карало, последните дни непрекъснато виждам деца в скута на шофьора или на пътника отпред или изправени между седалките на баничарки като тези автомобили дори се вклюват рисково на ляв или десен завой към главния път.

2

Nobody

преди 12 години

Редко *** копел......, пардон, шофьори се навъдиха в тая държава. И се множат.

1

1

преди 12 години

от акъл е починало детенцето,взел го в себе си да покара колата малко и то по-бързичко.Аман от *** родители