47

ЗОРО

преди 12 години

Не гледайте в канчето на СТАРШИЯ!!!

46

глоба от 11 милиарда

преди 12 години

Бразилската прокуратура настоява Шеврон незабавно да преустанови сондажите си в Бразилия, да бъде изгонена от страната и да плати глоба от 11 милиарда долара (8,5 милиарда евро). Причината е, че на 9. Ноември, при сондиране, е замърсено крайбрежието на Рио де Жанейро.

45

Анонимен

преди 12 години

Бойко, садист такъв! Защо хвърляш невинни дечица за министри, та те обувките не могат да си вържат сами, ти искаш държава да управляват? Защо им даваш самочувствие, че могат и знаят, като са некадърни и безотговорни, пък лакоми за власт и пари? На предишните правителства им се размина, ама като му дойде времето, на твойте ще им се иска сметка, да знаеш!

44

по телефона

преди 12 години

След като Делян започна да пее оди в чест на шистовия газ, става ясно, че Шеврон са уволнили Трайчо! Става и ясно, че България се управлява по телефона. От посолството на САЩ!

43

Анонимен

преди 12 години

"Трайков хубаво си отиде, но защо остана Младенов?"Оставаше и племенника на Петър Младенов, онзи "танкиста" да си тръгне. Ахахахаха.

42

Анонимен

преди 12 години

на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков възнамерява да обърне общественото мнение в България в полза на шистовия газ. Това става ясно от последните медийни изяви на Трайков.Шистовият газ е ценен ресурс за енергийната независимост на България и ако можем да го използваме безопасно, не виждам защо не. Това каза в ефира на TV7 енергийният министър Трайчо Трайков, според когото е трудно да затискаш парата на тенджерата

41

Анонимен

преди 12 години

"*** глави ни управляват.Трайчо беше единствения читав министър."Нищо читаво нямаше в него! Единствено, което правеше впечатление беше фактът, че останалите министри бяха още по-зле.

40

Анонимен

преди 12 години

,,красивото,, момченце Николайчо ще е следващия отиващ си.

39

Анонимен

преди 12 години

Червените огладняха и озверяха.

38

Анонимен

преди 12 години

"Трайков хубаво си отиде, но защо остана Младенов?"Защото , единия има гръб , а другия няма!Всичките трябва да си ходят!

37

Събудил се

преди 12 години

Прости ни ... бай Тошо!!!

36

Анонимен

преди 12 години

*** глави ни управляват.Трайчо беше единствения читав министър.

35

ГОЦЮ

преди 12 години

- Другарю Серж, обърка ни плановете тоя банкялия... - ако не беше той и ние щяхме да се менкаме като *** и Митя...

34

Анонимен

преди 12 години

в такова обкръжение от младоци, дори дянков изглежда прекалено млад и неориентиран, и спира да си тежи чак толкова на мястото. просто създаваш "младежки контекст", в който нещата започват да изглеждат съвсем другоярче, а именно направо смешно. и в този контекст трайчо се държи единствено зряло, обаче в момента той е в опозиция всъщност на това правителство, опозиция каквато станишев никога не може да бъде, щото трайчо все пак е експерт, а станал и политик междувременно.

33

работещ

преди 12 години

Да се чуди човек, кое е по-жалко и *** - "обясненията" на Борисов и ГЕРБ за уволнението на Трайков или "коментарите" в "независимата" българска преса.Не знам, колко кадърен е Трайков, но при напускането си той даде да се разбере, че ГО УВОЛНЯВАТ, ЗАЩОТО ИСКА ПО-НИСКА с 10-15% ЦЕНА НА ГАЗА ОТ РУСИЯ, В СИЛА ОТ ПРЕДИ КРАЯ НА МАРТ, КАКТО И ПО-ИЗГОДНИ ОТ ПРЕДЛОЖЕНИТЕ ОТ РУСИЯ ДОСЕГА УСЛОВИЯ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ И "ЮЖЕН ПОТОК"! Единствени Костов и Мартин Димитров "забелязаха" и отбелязаха това. А вие?

32

!!!!!!!!

преди 12 години

ЯК ТЕАТЪР ,А??? ПОНЕ ПРАВЯТ СМЯХ НА НАРОДА ДОКАТО ГО РЕДУЦИРАТ !!!

31

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

На БСП не и се налага да търси нови кадри на път и под път... - те са едни и същи, изпитани и проверени във времето - вече 23 години... - само дето сега са малко изгладнели и озлобели...

30

Анонимен

преди 12 години

така се принизява смисъла на министерския пост и се обезмисля значението му

29

Анонимен

преди 12 години

смешни назначения, смешно правителство, срам за всички ни. в началото като беше събрал екип от министри, що-годе млади, на по 40 беше ок. в момента в който масово станаха на по 30 не може да ги смяташ за нищо повече от стажанти, защото те не са природно интелигентни, а по-скоро леко *** и очевидно им тр доста време да научат нещата, което време те няма. и не може някви хора да се "учат" на наш гръб. кво значи това стаж като министър? ЩОТО ТОВА СА НЯКАКВИ СТАЖАНЧЕТА

28

Анонимен

преди 12 години

Кой пита ???