40

Анонимен

преди 12 години

Откак са Герб на власт виждам само усмихнати лица работата кипи магисрали, реформи, министри летят даже и яйцата са щастливи задължително още един мандат *** *** ще има асфалт за всички ви.

39

недоволен

преди 12 години

Всички се пекли, но мазните пехливани слънцето не ги лови. Трайчо не е ползвал предпазен крем и ето ви резултата. Разберете едно политиката на ГЕРБ е като при Тато, един командва и като не става работата министрите играят роля на бушони, позната практика нали. Това обяснява българския преход, министър председателя винаги е невинен - виновни са му министрите, че не му теглят една българска цветиста и да го оставят да си чупи главата. Интересно е до кога ще ги търпим тези "политици" .

38

До 42

преди 12 години

... никога. Всички , които са в политиката са, за да крадат. Там няма никой за благото на народа, всички са за благото на собствения си джоб.

37

ИЗРОДИ ПО ТВ

преди 12 години

И БТВ ТВ КЪДЕ ГО НАМЕРИХА ТОЯ НЕВЕРОЯТНО *** ГОЛОГЛАВ -*** РОСЕН ПЕТРОВ.МЯСТОТО МУ Е НЕ НА ТВ ЕКРАНА А В СЕЛСКИЯ СВИНСКИ ОБОР

36

и.и

преди 12 години

Шоу то по Нова тв продължава ....Гледайте ...

35

Анонимен

преди 12 години

Трайчо трябваше да го изгонят заради некадърност ,за да почне да обяснява кое и как и защо.Ако толкова работ *** свършил,колкото интервюта даде за 3-4 дни-ехеее,щяхме да сме къде къде.Ми кат са те изгонили-поне се дръж мъжки бе.На всички ни стана ясно-изгониха те,щото си некадърник,ама ти запазиха достойнството,за да си намериш работа.Сега какво се пулиш и обясняваш?Да не си мислиш,че ще реват за теб и ще те върнат?

34

ИЗРОДИ ПО ТВ

преди 12 години

АБЕ ТАЯ ГНУСНА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЖУРЛЕСТА-ДЖУКА ПО НОВА ТВ РИЗОВА ,КОГА ЩЕ Я МАХНАТ ОТ ЕКРАНА.АМАН ОТ ***-***-***- *** ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА

33

БКП-истинското

преди 12 години

Общо 4 трупчета на бебета намериха клошари днес в контейнерите пред МБАЛ Благоевград...Гадове, червата ще ви се влачат на новия 9-ти септември!

32

Иван Иванов

преди 12 години

Сега като гледах г-н Т.Трайков по НОВА тв разбрах защо са го уволнили : та той е много , много умен и защитава интересите на България , а тъпака Б.Б. това изобщо не харесва не го харесва и Уорлик и еврейската пасмина. Те искат слаба и разбита БГ и робски народ да съществува само тук т.с. РОБИ...БОГ да пази България, само това ни е останало след 22 годишното ограбване и поробване на българите...

31

Анонимен

преди 12 години

мноооооого простотия в тоя сайт

30

Анонимен

преди 12 години

интервю с трайчо при оная джуклестата от нова!

29

стара баба

преди 12 години

До 28.......България в икономически подем,финансов напредък и с все по - висок жизнен стандарт........Това са го обещавали БСП през 1990 г. и царя през 2001 г. Сам си отговори изпълниха ли го!!!!!!

28

.

преди 12 години

За жалост турчина е прав....

27

ф-1

преди 12 години

Ако един работник или служител отиде през работно време на плаж-ще го УВОЛНЯТ.Ако обаче си правителствен работник-ти мове да отидеш през работно време на плаж,с държавен самолет за който плаща обикновенният работник,да ядеш и да пиеш ,да получиш командировачни,да поканиш и други да ядат и пият-за всичко това а може би и много още пак плаща обикновенният работник.А за благодарност на този работник го тормозиш по всякакъв начин и му казваш,че е от лош мат,рял!

26

Анонимен

преди 12 години

Абе ГЕРБ, какви министри могат да бъдат тия младоцибе?! Я се стегнете. Министрите вече са като консуматив - можеш по всяко време да си ги смениш, но системата си остава порочна.

25

иВАН иВАНОВ

преди 12 години

Гледайте по НОВА ТВ нашия министър Т. Трайков. Ние те обичаме г-н Трайков, а страшно много мразим вече Б.Б и ГЕРБ...

24

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

ГЕРБ са единствената партия която не е индексирала пенсиите поне частично заради инфлацията, първата от 14 години насам която не е давала коледни надбавки към пенсиите, първата партия в историята на България която национализира пари за пенсия (проф. пенсионни фондове), пари за здравеопазване - резерва на НЗОК... И понеже тези пари бяха национализирани защото "нямало пари" - само за 2011година - в условия на бюджетен дефицит, служби на бюджетна издръжка излапаха 120 милиона за "бонуси" -За сравнение колко са тези 120 милиона за една година:- увеличиха пенсионната възраст за да спестят 56 милиона за 4 години- това е бюджета на БАН за две години- Това е 2/3 годишна субсидия за БДЖ- това е фонда за лечение на деца в чужбина за 12 години напред ( той е 9 милиона годишно и има "таван" от 180 хил. лева на дете)- толкова струва завода за преработка на отпадъци които вече 8ма година чакаме от Боко!

23

куклен театър

преди 12 години

"Герб" - куклен театър за бавноразвиващи се!

22

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

България в ценови шок , икономически колапс и в стачна вълна ! И това откакто Борисов и Герб дойдоха на власт ! 1 пример- за близо 3 години тока с 38 процента увеличение/Тиквата обеща да го намали/. Бензин и дизел гонят 3 лв./ През 2009 г бензин 1.76 ,дизел 1.90 лв./. Хранителните продукти с 60 процента увеличение,услугите с 40 процента. Да ви е честит новия морал. Вие се чудете как да си платите консумативите,а контрабандата и кражбите добиха нечувани измерения. Искахте Герб ааааааааааа

21

зодиак

преди 12 години

откъде знаеш колко пари е похарчил Станишев за вечеря за Хохегер.............Станишев не е вечерял с Хохегер. Хохегер е дал 100 000 евро на бившия министър на външните работи на Австрия, за да се съгласи да вечеря със Станишев. Да ти светна къде е врътката! Станишев подписва договор за 1,5 млн. евро с Хохегер. И сега - внимание- той от своя страна наема фирмата на Моника Йосифова, като й дава 350 000 евро заедно да чистят имиджа ни. Така е избегнат търг за обществена поръчка. Това е!