87

ssss

преди 12 години

Какво е това безобразие в здравеопазването? Какви са тези смени на министри? Призовавам за незабавни промени в законодателството, съгласно които всеки български гражданин да може да разполага с внасяните от него здравни осигуровки при нужда от лечение!

86

на кое канапе ?

преди 12 години

Добре де, другарко Десислава Атанасова, на кое канапе и в кое министерство си спала досега, та чак сега се сещаш да създадеш анкетна комисия за лекарствената политика?

85

Креватно джудо

преди 12 години

Тая е от тежката КРЕВАТНА артилерия на ГЕРБ ... :)Любовница на бившия шеф на Полицията в Русе ...Така се е издигнала в политиката.

84

Анонимен

преди 12 години

Лелееее! Бог да ни пази от новата Калинка, дето била тежката артилерия на ГЕРБ! Като видяхме поразиите на леката артилерия се питам какви ще ги натвори тежката артилерия!

83

набор 78

преди 12 години

ех, бре тез селянчета набор 78, откъде никнат кат гъбки?...и Делянчо Добрев и той...и аз да взема да се кандидатирам за министър на безделието и безвремието, *** моят набор още не е на мода, та трябва да почакам...Искам да знам къв трудов стаж имат, опит и до сега к'во са правили...Това че са млади хора, не гарантира грам успех и кадърност, но да видим...Само дето надеждата умря първа...

82

??????

преди 12 години

АННА-МАРИЯ БЕШЕ НАМЕРЕНА ЗА МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТОНА КРЪСТОПЪТ. ТАЯ НАГЛА ФЛЬОРЦА Е ВЗЕТА НАПРАВО ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО.ТЮЮЮЮЮЮЮЮЮ, ДОКОГА БЕ МАЛОУМНО ГЕРБЕРАСТИ ЩЕ НИ СЕ МОТАЕТЕ ПРЕД ПОГЛЕДА.

81

Анонимен

преди 12 години

Новият здравен министър е новата Калинка, но кого първо ще обслужи Бат Бойко или Бат Цецо?

80

Българин

преди 12 години

Тази от коя детска градина я "домъкна" Бойко ?Като казваха , че идва "тежката артилерия" на ГЕРБ аз очаквах Фидосова ,а тя каква стана ?Пълна "боза". Очакват ни нови серии на " По неволя шофьор"

79

Питам

преди 12 години

И какво прави в здравната комисия мила госпожо?Помага на министъра или гони мухи?Или броеше бонуси?То за работа май не е останало време?Времето ще покаже какво можеш, затова поне в началото работи без да говориш.Екранът е зает засега от БОКО.

78

платец на ЗОК

преди 12 години

Тази вярва ли си, или иска да ни накара, да й повярваме?

77

osata

преди 12 години

Интересно - като председател на здравната комисия в парламента тази госпожа също има съучастие в проблемите на здравеопазването. Не може като такава да не е констатирала високите цени на лекарствата и тя би трябвало да бъде първият човек, който да се заеме с този проблем, а не медиите.В крайна сметка - тя не се е справила на този пост, но като "предан наш" човек е издигната на още по-висок и отговорен. Няма логика.

76

venci

преди 12 години

tova mlado momiche shte go sdavchat i izpliuiat za nula vreme.Az i davam 3 mes.

75

до 79

преди 12 години

Слагай интервали след препинателните знаци, че трудно ти се разбира.

74

Тошев

преди 12 години

За 2,5 год. управление - трима здравни министри вън.Всеки нов такъв 3-4 месеца навлиза в работата.Тоест от 2,5 г. министерството 1 год е било на самотек.На това се вика е... .. политиката,е... ..концепциите,е... .. чудото.Пълна скръб!Вън целият кабинет!

73

до 62

преди 12 години

добър лекар не означава автоматично добър ръководител или администратор...кой е казал, че министърът на здравеопазването трябва да е лекар???

72

Хах...

преди 12 години

Не знам сайта какъв е,но ние простите българи като гледаме виждаме а и чуваме...Тази персона не знам как се чувства,но дрънка глупости.Аз на мястото на ББ ще я сменя от сега.Ако искат да сложат обикновен търговец на нейно място-пак ще е по добре...Аман от кариеристи!Колко време ще се драска-в предвид обстоятелствата.Бат Бойко поне чатала на врата да им сложи относно втората сигнална система...Ще им гледаме биографиите...И ще им пием хапчетата...Да чакат приходи...

71

.

преди 12 години

цялото здравеопазване с две думи

70

.

преди 12 години

Гледайте репортаж тази вечер по канал 1 как се продават лекарства на Битака !!!!! Следите ли ми мисълта драги зрители... без намеса на никакви органи. Медицината и Фармацията тук са превърнати във пълна виларщина...

69

Санитар

преди 12 години

До петияТа тя и сега отговаряше в Парламента за това което искате от нея. Нали тя даваше жалоните за развитие на здравеопазването у нас чрез НЗОК и Министерството на здравеопазванетоПоредните калинки в правителството на ГЕРБ. В него ако не са калинки то са синове на бивши кадри на ДС

68

112

преди 12 години

ТИЯ *** СЛАГАТ ЧЕТВЪРТИ ЧОВЕК НА ТОЯ ПОСТ И НЕ РАЗБРАХА, ЧЕ С АМБИЦИЯ НЕ СТАВА. ТРЯБВА ПРОФЕСИОНАЛИСТ СЪС ЗДРАВНО И МЕНЪДЖЕРСКО ОБРАЗОВАНИЕ