186

Тялото

преди 12 години

Очевидно има нещо което му се иска да каже но не смее. Дано не го гръмнат някъде че е свестно момче.

185

Анонимен

преди 12 години

Достоен отговор на достоен човек. Отдавна се знае за Младенов- като го знаем от какво комунистическо семейство идва, нищо чудно, че действа подмолно, подлярски и натопи други за некадърността си. Никога не сме имали по-слаб външен министър, който навсякъде дейсва срещу бг интереса и никога не застава твърдо на наша позиция. ***. Махленските изказвания на Борисов по адрес на Трайков бяха много грозни- това беше единствения министър, който не влизаше в полит. популизъм и работеше за нщ хубаво.

184

до 225

преди 12 години

Това другаря Борисов или другаря Путин ти го каза ???

183

AHA

преди 12 години

Добре де нали точно тая *** траичо ви набиваше в главите че шеврон ще ни освободи от руската зависимост на газ,без да посочва опасността от добива на шистовия газ и това че дори ако го добиват тоя газ ще задоволи само 3% оп потреблението ни и пак оставаме 97% зависими от Русия както цяла Европа.Навън продажника траичо

182

KOKO

преди 12 години

западните преси пишат че Траичо ликето е натискал боко да пусне шеврон в България и е искал да изгони напълно руснаците.Пише също че е работил в интересите на израел и сащ.Браво на Борисов

181

до обективен

преди 12 години

Много си интересен, как да не клекне накрая на Златев- сам е с/ у това, какво, да го пушнат ли, наивно разсъждаваш!

180

Анонимен

преди 12 години

Трайчо е пич и показа че има достойнство.

179

Анонимен

преди 12 години

Мотивите са ясни, мутрата е поставено лице на другаря Путин и руската мафия

178

Анонимен

преди 12 години

Никито миличкия, дето е едно от най-знатните отрочета на Живковата номенклатура, натрупа политически опит в младежкото СДС и сега взема заплата за да громи комунизма (дето го няма) в най-антикомунистическата партия съществувала в България. :)Колко му е на такава неколкократно пребоядисана *** да наклепа и прецака колегата си?

177

izotzadze

преди 12 години

Boris-off... Cancel

176

ОСТАВКА

преди 12 години

Младенов, не е мъж!Срам е от такъв външен министър!ОСТАВКА!

175

Анонимен

преди 12 години

Бушон

174

Анонимен

преди 12 години

Николай Младенов натопи Трайков , с тоя конфуъ в Катар оставката трябваше да бзде негова.Бойко оства обграден с жалки нагаждачи,подлиъурковци и нагаждачи.

173

Никой

преди 12 години

Толкова е просто. Боко иска да рапродаде държавата.Тя да не се занимава с нищо. Само данъци да събира. Пълна либерализация. Да няма отговорности, да да няма регулация. Така е по-лесно. След това се казва - ние нищо не можем да направим, то е частно. Пример: Лукоил. Никаква идея за дългосрочно развитие на държавата. Набързо да се разпродаде всичко, да се закърпят разни финансови дупки и това е.После нека ми говорят, колко щастливи били кокошките и как ще свалят цента на яйцата. Пълен абсурд.

172

197 ot KOKO

преди 12 години

Ей евреин,на мен не пука нито за Израел,нито за САЩ нито за Русия.Ти си еврейче затова подкрепяш таричо който иска да докара еврейската шеврон...

171

Анонимен

преди 12 години

каквото и да стана след 15 месеца,знам че Боко няма да управлява,и ми става много готино,все едно започвам 2-живот...

170

FRANCE

преди 12 години

Бах ти заблудения народ,четете какво пишат френската,руската и немската преса бе.траичо е натискал боко да пусне шеврон в България.Траичо работи за Израел затове е провалил форума в катър...индианци посни,манипулярни ***

169

sofeto

преди 12 години

"Всички ходихме на плаж в Катар, изтъкна Трайчо Трайков"...Кофти кекс като те бутнат от канапето и ти се натърти честолюбието!!!

168

M

преди 12 години

@199Напротив - има алтернатива. Просто трябва да се избира по-малкото зло. А втози случай Бойко вече е голямото зло. България, българския бизнес, българските работещи, пенсионери, студенти, ученици, никога не са били по-зле отколкото в момента. Държавата 3 години върви на инерция, харчат се спестявания, резерви. Ние в момента сме в практически фалит. И за разлика от Гърция нас няма никой да ни спасява. А с 33 годишно министърче на икономиката не виждам как ще се оправят нещата.

167

за 195

преди 12 години

Вие овце ли сте???? Вие тук четящите и оценяващите и нацвъкали плюсовете на 195-ти???? Значи Тиквата изхвърлил Трайчо щото бил против руски интереси и давате плюс на последното изречение"Браво на Борисов" само затова защото го е уволнил за абсолютно различна тема, а не че е отрязал САЩ Трайчо. А Тиквата да отреже САЩ ? Вие *** си сте?