185

хахахах

преди 12 години

смърт за всички *** окрали българия

184

аххаха

преди 12 години

само стабилно количество кръв ще оправи тази държава , и една бърза и ефективна национализация. за бога 21 години им трябваха да приемат закон регулиращ неизплащането на заплатите - те не са *** , просто така им отърва.жалко че е по вероятно да има повече българи в чужбина отколкото в българия в близко бъдеще отколкото виновниците да си получат заслуженото

183

ахахха

преди 12 години

а образование в чужбина ти излиза доста солено , просто така са го измислили пари пари правят , ако нямаш да инвестираш дори в образование си жив роб обречен на мизерияпросто системата е такава , за да има 1 за мерцедес 100 нетрябва да имат.разходете се из кварталите и ще видите 1 мерцедес 100 трошки

182

хахаха

преди 12 години

малкото пари(българска собственост) се държат от мутри наричани в българия - бизнесменитой цял живот прецаквал хората сега като си вкарал парите в легален бизнес пак продължава така , но този път просто им дава 400 лв вместо да ги краде бие и тннавън има спасение , но ти трябва образование от там или просто да си разбираш много от работата , иначе най-много барман и след време шеф на бара и пак ще ти е в пъти по-добре от чалгария.та дори престъпниците си пращат децата в чужбина да учат!

181

четящ

преди 12 години

деветдесет хиляди!!! са само тези, които в момента нямат работа....А колко от тези, които в момента работят искат да останат?!Едва ли са много... При тези заплати...

180

до 201

преди 12 години

ами работи за себе си тогава

179

DUBLIN

преди 12 години

Za 11 god rabota navan 2 pati sa lagax da se varna da rabotq v Korumpestan za MUTRITE/za6toto ne6tata se bili ve4e opravili tam/ i dvata pati se maxax ot tam s nai golqno udovolstvie- i sega znaete li koga pak ste se varna da rabotq pak za tqx-N-I-K-O-G-A-A-A-A-A-A-A-A.

178

ha ha

преди 12 години

преди повече от 15 години двама мои познати заминаха на вънка, единият в Канада другят в Италия и след 3 години започнаха да им викат да се връщат защото тук в Бг. вече нещата се оправили, и те взеха, че се върнаха и с малкото пари който имаха всеки започна някакъв бизнес, за 2 години се занулиха и взеха да реват, аз защо ги слушам тия царвули, и така си останаха с пръст в...... така,, че ONE WAY TICKET.

177

Анонимен

преди 12 години

живеем в гадно и безперспективно време, но България винаги е била бедна не е от сега, но е и доста изолирана от богата Европа! Казвате ами и Чехия е бивша соц република, но е къде по-напред, е да *** Чехия е в центъра на Европа и с много по-силни изразени икономически връзки

176

Анонимен

преди 12 години

Море, не знаят ли какво правят? То вече бебетата ги разбират: чудят се как да крадат и да се надлъгват и всичко на гърба на бедняка. Не знае ли Игнатов, че като даде 10 милиона за частните училища помага на богатите, а държавните училища затъват все повече? Знае, ама това цели. Конституцията гарантирала образование на всички деца. Аре сега. Като гарантира на всички, що и екстрите не са еднакви: въведедете лукса на частното в държавното. А?

175

Анонимен

преди 12 години

Нали не забравяте, че това е "официалната" статистика, като реалността е тревожно по висока, даже чувствително по-висока.Цели градове са без млади хора. Ежедневно на летище София полетите тип "една посока" са нараснали, да не говоим за автобусните линии (международните) само с резервации, като в началото на демокрацията ;)Опс пардон - ДЕМАГОГИЯТА!N.B. Шефът на статистиката услужливо беше сменен с наш човек, който да подава коректните данни, знае се и че е некадърен, но е шеф-парашутист ;)

174

И аз заминавам

преди 12 години

Сбогом Българио и аз заминавам, Сбогом Българио за теб съжалявам, Сбогом Българио не мисля да се предавам ........

173

До 192

преди 12 години

Благодаря, не съм от тези, които да се пъчат и тупат без да са направили нещо и то да е значимо и за благото на обществото, за съжаление сбъркани сме тотално и има много заблудени хора, които правят точно това, в което ги упрекваш и с право.Патриотите за съжаление измряха отдавна и в момента се въртят на шиш, като гледат предателската ни държавна машина!

172

193

преди 12 години

е, имат си император все пак, има известна разлика :)))

171

А?

преди 12 години

Абе японците три пъти ли са по- прости, та работят три пъти повече от нас??

170

Анонимен

преди 12 години

189, не казвам да си патриот, а да не се биете в гърдите по форумите, че сте патриоти

169

До 188

преди 12 години

Хак да им е поне ще осмислят реалността и ще разберат, че времето, което са загубили за да се реализират е отишло в изковаването на собствените им окови.Все пак понеже аз съм си аз им пожелавам да се реализират и да постигнат много и да градят нещо с което да могат да се гордеят, дотогава са рая!

168

186

преди 12 години

до скоро и аз мислех така... докато не прочетох статистиката от последното преброяване в днешното ни етническо съотношение, "единни и мислещи !!!" просто няма как да се получиа тенденциите са към все по-неблагоприятно съотношение, за съжаление, това трябваше да стане преди 22 г., и бяхме повярвали, че започва да става, но се оказа,че просто ни употребиха най-цинично ентусиазма

167

До 187

преди 12 години

Аз не съм 184, ама защо да бъда патриот ми кажи? Какво е дала Държавата за мен за да бъда патриот, а се водех от думите на Кенеди: "Не гледайте какво дава Държавата за Вас, а какво Вие ще дадете за нея", е и?!?!Ще бъда патриот на държава която я е еня за мен и знам, че правата са ми права, а тук нямайки такива превърнат в роб, точно кое да ме направи патриот, това, че сме рая ли?!?!

166

Анонимен

преди 12 години

като напускате освобождавате място на други, които да се рализират