492

дядо

преди 12 години

отишли да продават земя тази земя дето преди 20 години можеше да изхрани 3 българии с емигрантитене да направят нещо ние да произвеждаме и продаваме ами ония да дойдат да ни доят и нашите *** да играят надзирателией ако ботев и левски са допускали че умират за толкова глупав народи продажни управници!хак да ви е тая *** дето никога нищо не е работилас помоща на любимите ви управницище ви спукат задницитени горани земя ще иматеа работна ръка за нашето кътче ще си вземат от всякъ

491

144

преди 12 години

Току що казаха по телевизията,че катарците не са дошли на срещата с нашите бизнесмени заради горещините! *** и майтапа. Дори не са сметнали за необходимо да уведомят нашите хора,че няма да дойдат. И това ни го съобщават по новините, а премиера се държи като че ли това е в реда на нещата. Очевидно за него е. Интереса на катарците бил да закупят земя в България и да гледат тук агнета,които да изнасят за Катар. Защо не купуват от агнетата, които ние произвеждаме е тайна. Ако нашите *** започнат да продават земя на арабите, това ще е поредната простотия от ранга на проджбата на електроразпределението.

490

Интериорен дизайн

преди 12 години

Подреждане от дясно на ляво:Арабски шейх,палма,палма,фикус,тиква,тиква,маса

489

venci

преди 12 години

...dumite sa izlishni...:)

488

???

преди 12 години

На 100-те човека ''бизнесмени'' и клакьори,пак ли ние им платихме мастрафа???

487

Анонимен

преди 12 години

Бойко нещо кашля.Сигурно има Катар на горните дихателни пътища...

486

Антон

преди 12 години

Смешна картинка и голям резил.

485

Анонимен

преди 12 години

Сега очакваме да кажат колко пари потрошиха за тази екскурзия със смехотворен финал.

484

hrast 2

преди 12 години

най - алчните бизнесмени барабар в Баневи останаха с пръст в устата - язък за пътя

483

До 560

преди 12 години

Пич ако бяха завели и Фиодосова то тогава не само бизнесмените но и емира на Катар нямаше да се появи на срещата тези хора от *** стоят далече на километри.

482

saki

преди 12 години

Аз ако бях на Боко щях на срещата да си нарежа едиа свинска вратна пържола на вестника и отстрани купичка със ситно нарязани свински ушета и крачета с чесън и оцет и сладко да си ги хапна пред арабската ***.

481

из

преди 12 години

Как гласувахте за тези т....и бе хора? Май боко е ходил да проси пари , а пък ги приказва за газ и магистрали сънува.

480

П.Петров

преди 12 години

Няма ли един истински журналист с хабер от икономика да иде в Катар и да разговаря с няколко от крупните им инвеститори, да споделят в прав текст защо точно не искат да инвестират в България? След това да иде в Германия и Франция да пита същото и филмчето да се излъчи в национален ефир.

479

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера защо се влагат толкова надежди в една мюсюлманска държава от третия свят? В действителност арабите са тези, които се нуждаят от инженери, проекти, ноу-хау, технологии... Мои роднини работиха в Либия и от тях знам, че хората там не са способни дори да си направят маркировката по магистралите без чужда помощ. Въпреки милиардите петродолари. За какъв катарски бизнес говорим? Там основен разпоредител с парите е емира и става каквото каже той. Другите само чакат на готово.

478

пишман политик

преди 12 години

Ми като са били само наши бизнесмени, що са ходили до Катар да трошат пари? Туканка да си бяха поговорили и толкоз. То пак толкова полза де.

477

Подигравка

преди 12 години

Домакина посреща двама костюмирани мафьоти по джапанки и пижама(жест"не сте желани").Не се ли сетиха наш *** ,че арабите с мафията не искат да имат взимане-даване!?

476

ТРЕПАААААААЧ

преди 12 години

Емирът на Катар шейх Хамад бен Халифа Ал Тани посрещна по джапанки премиера ни. Хахахахохохохахахахохохо Тиквата и *** Цв.Цв пак са извадили късмет,че емирът на катар не ги е посрещнал без долни *** или направо гол до кръста и да им направи *** бизнес проект . Тиквата сега вече ако има малко мозък във тази глава би си направил равносметка на какво ниво е той самия и по-него съдят и целият народ .Може да си адски умен но менистрите като са *** и ти си *** ,те са огледалото ни

475

XXX

преди 12 години

Как беше лафа -"Отидохме аслани, върнахме се посрани".

474

калейчо

преди 12 години

..Актуално:..Един го вкарали в ареста при поредна милицейска акция погрешка.През ноща обаче там го онодили,а на сутринта го пуснали тихо мълком.На входа обаче бил Ники *** и го попитал : Изнасилиха ли те?..Ами да !..конфузно отговорил човекът. А много ли болеше?..пак попитал ***.Абе ти зарежи болката-Срама е голям!!!!

473

на баня!

преди 12 години

Шейх Хамад към пожарникаря и Цецо: "Айде по-бързо с вашите глупости! Не виждате ли, че съм тръгнал на баня! По джапанки съм!