116

Анонимен

преди 12 години

До 114 напротив мой човек запада отдавна е за мирно разрешаване на въпроса ,а именно смяна на режима , тоест това което стана в арабските страни , това което стана и у нас преди 22 години , Русия се опъва за да запази последната си военноморска база ,а от там и влиянието си в региона , въпреки че така май още по сигурно ще го загуби.

115

Анонимен

преди 12 години

Относно апаратурата , спорът е глупав. Минаха 22 години в които техниката се развиваше с невероятна скорост. Нормално е сега да има по-добри машини отпреди 22 години. Без съмнение медицинското обслужване днес е по-лошо отколкото през комунизма. Средната продължителност на живота е явен показател. Както казват *** - ФАКТ.

114

Анонимен

преди 12 години

Да,а ние доматите ги ядем с колчетата и не знаем,че тези убийства ги правят платени терористи наети от САЩ и после по западните и по нашите медии върви пропагандата.Той тоя Асад и неговата армия да не са *** психопати та да убиват така невинни хора,и то жени и деца,и то по особено жесток начин,крещейки и молейки се да дойдат да ги демократизират,направо плачейки ,защо американските и натовските изстребители още ги няма.

113

до 110

преди 12 години

Аз верно четем и не вервам на ушите си - верно ли има такива залупняци като тебе? Знаеш ли какво е положението с болниците у Видин, Лом, Враца, Монтана? Силистра, Шумен, Симеоновград, Чирпан, Рудозем, Септември.... или там българите не боледуват? Ти знаеш ли, че при червените на всеки град над 30 хил. население се полагаше болница бре, ***? С лекари от всички специалности, хирурзи, анастезиолози, сестри... Алооо, всяко село имаше участъков лекар и мед. сестра! Я се разходи из Родопите сега...!

112

Анонимен

преди 12 години

Че кога България е била София Заки , нима преди 22 години в онази дефицитна икономика на празните рафтове да е имало нещо в праванса както казваш , напротив дори днес поне от към стоки и магазини нещата са много по изравнени друг въпрос е РЗ , но така е в цял свят в Мюнхен ще взимаш повече но и ще плашаш повече отколкото в Кемнитц.

111

Анонимен

преди 12 години

Проблемът е, че Запада не иска да спре гражданската война в Сирия, а взима открито страна с което си показва истинските намерение - да дестабилизира Сирия, както направи с Либия и Египет и да не може Башар да се включи в предстоящата война между Израел и Иран. Не си мислете, че отвъд океана са много човколюбиви. Всичко е интереси. Самите американски стратези включват правата на човека, като оръжие срещу комунизма , а сега и срещу всички неудобни.

110

Заки

преди 12 години

Абе 110, ти сега видел ли си некой простосмъртен в правителствена? Що ли пък днешната власт не напъва нещо да се лекува в обикновените болници? И как ли се снабдява и за чия сметка с апаратура и лекарства? Щото по другите болници обикновените хорица ги скъсват от плащане и тормоз при отказ да плащат! Много апаратура, ама докторите не стават за нищо, защото само кинтите ги интересуват!И не гледай Токуда, Лозенец и Св. Анна - я мръдни из прованса, да видиш какво е останало - България не е София!

109

Анонимен

преди 12 години

До 109 , ти сигурно и за Югославия не си вярвал , как може 15000 души да бъдат разстреляни без стд и присъда , ти все не вярваш само на Москва вярваш .Може всичко е възможно така да знаеш в една гражданска война няма по страшно от нея и това искаше да избегне запада но Русия се опъна .

108

Чичо Чук

преди 12 години

А какво се кани да дойде на местото на Асад... Либия пасти да яде!

107

Анонимен

преди 12 години

А бе големи разбирачи са това българите , ето тука един *** 104 , който понятие си няма от медицина и той акъл дава , значи техника не е необходима , да живее шаманството и ясновидството , сигурно и не е чувал че преди 10 ноември много лекатрства можеха да се вземат само от правителствена болница , която беше с отделно снабдяване , защо ли , той акъл за толкова няма , не казвам че в момента няма мафия в лексрствата тя е на всякъде до където са се добрали червените другари , на които този им..

106

Анонимен

преди 12 години

Не знам кой от какво се възбужда, ама ако някой вярва, че сирийската армия е отишла, изклала е дечицата и ги е наредила на сергията за фотографите на Ройтерс и ДПА, значи е *** като гъба! Това е все едно Ахмадинеджад да си изкара атомната бомба пред инспекторите на ООН!Ама ако пък им вярвате, то обяснява и плама, с който защитавате прехода ни към демокрация и особено - здравната реформа!***, некомунета - факт е, че не беха стока, ама на тяхно място какво дойде, не е истина!

105

princess

преди 12 години

i az bih iskala da pi6a na kirilica,no za sajalenie imam samo arabski angliiski bukvi.izvenete me nq prosto nqma kak da pi6a na kirilica

104

Чугуниц

преди 12 години

Това е провокация на опозицията. Дори не провокация, а просто поредно дело.Съмнителни моменти:- оръжие и метод на убииството - колене и горене - нехарактерно за армията защото е трудоемко и донякъде опасно.- разкриване на труповете - много по-удобно за убиеца ще е да ги зарови, пък ти си проверявай дали са избягали в Турция, дали са при роднини и т.н.

103

до 97

преди 12 години

принцес ли си принц ли си пиши на кирилица нема кой да ти чета йeрoглифите.

102

анонимен

преди 12 години

До 102 по почерка си личи

101

до 99

преди 12 години

Хехе... затова гърци чакаха преди 89-та на опашка в наште болници, щото бяха много кофти...! Знаеш ли колко чужденци все още напъват да учат тука медицина? Апаратура, мапаратура - имахме супер доктори, а не търгаши като сега! Докторите правят здравеопазването, с акъл и ръце! Техниката само помага! Имахме болници, а не търговски дружества! Ти май си сединственият, който мисли, че все още имаме здарвеопазване у бегето! Я да те земат у ГЕРБ за здравен министър, оти нещо пак ше го сменят...

100

Анонимен

преди 12 години

ей червени помиари 100 и други като теб , явно такива снимки ви възбъждат и се активирате да пишете глупост след глупост , пенсионна система Цъки нямаше да знаеш , защото знам че си икономичеки неграмотен , селското стопанство беше на изкуствено дишане и на края целия народ му плакти дълговете , а за промишлеността не ми говори , защото произвеждаше само вторични суровини е и малко автомати между тях.

99

-DO 101

преди 12 години

HA HAAAAAA KAK RAZBRA OT KADE PI6A

98

Анонимен

преди 12 години

Принцесооооооооооо теб те знаеме , само че пишеш от посолството , а не от там и песента ти е изпята вече.

97

Цъки

преди 12 години

Верно - немаше дънки, дъвки и западни коли! Сега си имаме и дънки, и дъвки, и западни коли, ама срещу какво ги заменихме? Дадохме си образованието, здравеопазването, пенсионната система, производството, селското стопанство... всичко това касаеше почти 9 милиона българи. Получихме митинги, крадливи адвокати, смазваща престъпност, чалга, и некви щастливи бройлери, щото са свободни да пишат у великото достижение на цивилизацията - ИНТЕРНЕТ! Да, за такива лемури сега е СУПЕР!