142

прасчо

преди 12 години

В Куба,макар страната да е бедна и жална,има разработен препарат на базата на син скорпион,който не лекува,но забавя развитието на раковите клетки,дозата за 2 месеца е около 300 евро,важното е да не попаднеш на шарлатани,иначе коментарите за него са доста положително.Ненапразно Уго Чавес се лекува там........Но все пак е хубаво да се провери на какви диагнози помага,за рака на белия дроб съм сигурен.....Нека късмета е с теб Нана И НАЙ ВАЖНОТО за всяко лечение е......желанието за живот

141

до 153

преди 12 години

Аз съм човек болен от рак, ето кой съм! От години се боря с болестта и засега /благодаря на Господ!/ нещата са под контрол. А ти си изчел някъде , някакво интервю и си взел всичко за чиста монета, че и заблуждаваш хората.

140

153

преди 12 години

вероятно е някой неизвестен, *** :)

139

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям всички молитви за спасение на знайни и незнайни жени, но моля ви пишете Бог с главна буква!

138

do 137

преди 12 години

ти кой си изобщо да даваш преценки??? Италианеца не напразно има десетки интервюта, сигурно защото е постигнал нещо... А ти какъв си изобщо да даваш някакво мнение м?

137

Малина

преди 12 години

Бъдете силна по дух и вярвайте, аз самата повярвах и нещата тръгнаха в добрата посока. И най важното е да мислите че ви предстоят още много хубави моменти в живота.

136

Божидар

преди 12 години

Вярвам,че Господ-Бог в този труден момент ще бъде с Теб!

135

Стършел

преди 12 години

Кураж! Трябва да се справиш! Всяка победа над болестта е и моа победа!

134

Стефан Исаков

преди 12 години

Убеден съм,че ще се справиш , миличко ! Ти си силен човек и дано Бог ти помогне.

133

Djy

преди 12 години

Нана,от все сърце ти желая здраве и живот! Ще се моля за теб!

132

Анонимен

преди 12 години

ДАНО ПРЕБОРИ БОЛЕСТТА!ДАНО!

131

и аз се боря

преди 12 години

Нана горе главата, страшно е първите 6 месеца,после се свиква.Потърси др. Младен Младенов (на мен ми запази гърдата).Мисли си за детенцето и ще се справиш!

130

@@@

преди 12 години

МОМИЧЕ БОРИ СЕ,ТИ СИ СИЛНА

129

до 137

преди 12 години

човека ти говори сериозно за това откритие..знаеш ли че този доктор не го допускат на конференции не му дават да говори не му дават патент отнеха му разрешението да лекува изобщо..защо, защото има решение на источника на болеста а не лекува само симптома, както прави обожествената фармация..това че не вярваш не значи че не е истина..гравитацията също не я интересува дали вярваш в нея..ако скочиш от 10м. се смачкваш.. и има излекувани хора..не го пращай човека да ходи щото не е болен

128

РЕМ

преди 12 години

Нана сигнализира,че и здравната ни система е болна от рак.Болниците станаха търговски дружества,а лекарите търговци по принуда. Имаме добри лекари и технологии на лечение, но е сбъркан подхода от поставяне на диагнозата до самото лечение.Поставят ти диагноза и те пускат да се оправяш сам.Кой ще лекува???А ако има съпътстващи заболявания или нововъзникнали от заболяването или лечението от химиотерапия?Ако лекуваш Т-клетъчен лимфом, трябва да лекуваш не само кръвта,а и кожата например.Успех Нана!

127

странник

преди 12 години

Дръж се,момиче!!Бори си и се надявай!!!Успех и се дръж!!!!

126

Анонимен

преди 12 години

Борбата е безмилостна-жестока. Пожелавам много сила на духа, много воля и кураж на Нана. Най-голямата сила на човека е в съзнанието му. Не се предавай нито за миг, нито за миг не си помисляй, че няма да успееш. Няма невъзможни неща. Успех!

125

Цветков

преди 12 години

Успех в битката, Нана!Искрено ти пожелавам да се пребориш.. и нека Господ бъде с теб!

124

Анонимен

преди 12 години

половината хора у нас са за АЕЦ, а другата половина са болни от рак

123

от 137

преди 12 години

долният коментар с до 132