32

Анонимен

преди 12 години

Защо плюете? изборите бяха скоро, нали всички вие ходихте да гласувате?

31

Анонимен

преди 12 години

Стига вече с тия сини зони бе и с тия паяци само лапате пари от народа-къде са паркингите на София,дори пред болниците няма големи паркинги както е в другите държави къде са парите на народа бе индивиди????????????

30

мислете ей

преди 12 години

Хората в модерните общества мислят как да зарежат колите, тука всеки селянин сам в колата трови въздуха на 2.5 млн българи включително и на своите деца. Оставете колите, за да диша София, за да дишат децата ви. А и за да не пълните гушите на крадливата ***.

29

Анонимен

преди 12 години

Единственото разумно решение е да се премахне изцяло Синята зона, както и служебния абонамент. Разбира се това трябва да е придружено с отмяна на привилегиите за паркиране на база обществено положение, както е по Конституцията на България, т.е. общинарите на ГЕРБ, министрите на ГЕРБ, депутатите и всички останали "привилигеровани", да си паркират както всички останали. Тогава има шанс нещата да се оправят.

28

Анонимен

преди 12 години

Служебният абонамент щял да бъде 10% от местата за паркиране!!! Ще ми е много интересно да го видя - примерно там, където паркират депутатите или около министерствата. Примерно къде ще са 10% от местата до Министерството на транспорта, Министерството на финансите или Министерството на правосъдието? Че то там на 100% е служебен абонамент, както и там където паркират депутатите. Май ГЕРБ само лъже и маже ...

27

Анонимен

преди 12 години

Както ГЕРБ са тръгнали, скоро цяла София ще е Синя зона и нашите левчета ще пълнят мафиотските джобове.

26

Инкогнито

преди 12 години

До 33: Добри ми селянино, цената на паркирането в центъра на София не е, никога не е била и никога няма да е обвързана със заплащането в страната. Ако искаш да паркираш (и, дай Боже, някой ден - да ВЛИЗАШ) в центъра на столицата, ще си плащаш. Ако ти е скъпо - метро/обществен транспорт или ще си стоиш на село. Аман от селяци, които смятат, че е тяхна привилегия да ме тровят!

25

Левски

преди 12 години

Да, всичко увеличете, чии стандарт гоним?! Цените се вдигат, заплатите не мърдат и падат даже, до болницата да иде човек трябва да плаща сини зони, не е работа това! Как да се живее нормално?

24

Анонимен

преди 12 години

А, колкото до "паяците", то независимо от наредбата на СОС, аз продължавам да си мисля, че се занимават с противозаконно отнемане на движими вещи от гражданите. По - нагла от държавната администрация е само общинската администрация, въоръжена с всякакви търговски дружества, охранителни полиции и всякакви такива паяци ...

23

Анонимен

преди 12 години

Накрая в София ще си останат само общинските съветници, кметицата и администрацията, повечето от тях, апропо, не са съвсем от София. Аз и без друго съм решил да се изнасям по към провинцията! Тука не се живее вече от "правила", Оруел се оказа не фантаст, а пророк ...

22

Доктора

преди 12 години

Не те е спасил. Теб и Господ не може да те спаси. На Луната да идеш, простотията си е в теб.

21

Пацо

преди 12 години

Колкото по скъпо, толкова по малко селтикси от панелките ще се изсипват в центъра. Има Метро. Не по 2 а по 5 на час да ги направят. Оня ден някои играч пак ми е одрал бронята защото се е мушил на милиметри, писна ми от дебелаци където 20 метра пеша не минават. Трябва да се премахнат и паркингите пред царския дворец и паметника на цар освободител.

20

до 27 Емигранта !!!

преди 12 години

Ако не си учил съвременна история , гледай филма за Тачър , човеколюбецо !!!!!!!!!

19

емигрант

преди 12 години

До 18 Абе *** , какво общо има София с Лондон , Париж и Виена ? *** , имаш ли понятие от живота в тези градове и държави които цитираш или си слушал от учителката по география ? Тези държави са РАЯ на земята и всичко е в услуга на хората , а не грабителство като в София , нещастници !Пред болницата ,и болния и страдащия ограбват ,*** !Повръща ми се идиотизма , благодаря на Господ че ме спаси от идиотизма !

18

Анонимен

преди 12 години

Това го правим скъпи съграждани и съселяни ,за да Ви икономисаме кинти от бензин , да не ходите за щяло и нещяло по центърът ни и да го мърсите пък и да не правите задръствания с безумното си шофиране !!!! И малко е повишението !!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 12 години

''Председателят на комисията по транспортна инфраструктура Радослав Тошев обясни, че има предложение "служебният абонамент" пред хотелите, увеселителните заведения и банките да е 24-часов.'' - НО срещу двойна такса - хайде не правете на Олигарсите поредните подаръци ТОШЕВ !!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 12 години

Тия *** знаят само глоби и отбиване на номера. Вдигат и разширяват синята зона, махат картите за по една линия. С манталитет като на бакшиши-копърки, започват да цоцкат и от хората хукнали към болници. Условията обаче са ниво Икарус, дупки-кратери и още много абсурди. Важното е, че ще има подземен паркинг в Горубляне...

15

Анонимен

преди 12 години

Поредната идиотщина от *** управници! Какъв им е точно разхода, че вдигат цената ДВОЙНО?!

14

от центъра

преди 12 години

Време беше! Писнало ми е всяка събота и неделя да не мога да си изкарам колата, защото всички квартали се изсипвате в центъра и не мога да си паркирам обратно на улицата!

13

Анонимен

преди 12 години

Браво! Точно като в Лондон- който няма жилище в центъра, изобщо не си и помисля да паркира там. Имам апартамент в центъра, който ползвам рядко и дори аз, който притежава право да паркира безплатно наоколо, понякога хващам трамвая от Манастирски ливади и към центъра, понеже паркирането е немислимо в делнични дни. На който не му харесва или се мисли за много голям- има си служебни абонаменти! Всеки, който е против, нека се поинтересува как е в Лондон, Париж, Виена.