329

Анонимен

преди 12 години

Винаги съм знаел, че българския народ е глупав и наивен, но тази вечер привържениците на путин надминахте очакванията ми :)сигурен съм, че сте искрени в радостта си, като деца.Такъв народ е обречен на бедност. Жалко.

328

Cirk Edinna Russiq

преди 12 години

Изнесе новоto si представление -Избори bez izborei:Ртез са злета кат севернокорейците :)

327

Анонимен

преди 12 години

западната пропаганда - ни вопъл, ни стон

326

до 423

преди 12 години

Наистина ще става мазало днес, ама не в Русия, а в твоята кратуна понеже ще е под въздействието на тежкия махмурлук. Спри алкохола, стига ти за днес!

325

до 425

преди 12 години

Целия свят? я се успокой малко !

324

Анонимен

преди 12 години

Путин е Бог и братята Кличко са негови пророци!

323

Анонимен

преди 12 години

Очертава се кошмар за Руския народ престоят размирици тези изборни резултати нямат нищо общо с реалноста от утре ще става мазало.

322

Анонимен

преди 12 години

БРАВО на РУСИЯ!! Дано скоро и ние имаме такъв политик, които да милее за родината си и да не е предател, чужденец, завърнало се юпи, масон и тем подобни на нашите политици. И не давайте акъл на руснаците как да живеят, ами да си погледнем нашата *** и какви хубостници хрантутиме 23 години

321

до 398

преди 12 години

Пети март - начало на нов по-добър свят.

320

Анонимен

преди 12 години

От толкоз новини за другаря Путин днес се лишихме от клюки за любимите ни американски герои: мъжагата Пит, оон-доброволката, режисьорка, осиновителка Джоли, сънародничката й баджаначка Анистън, братчедката на Обама Бионсе и дебело-късокраката Кардашиянка. Сън ме не лови. Само Мадона е кратка утеха.

319

istinata

преди 12 години

413 ama ti se kara nov iak mercedes i da ti *** vseki den razli4na *** nali????jivee ti se na plaja.ostavi gi ti duhovnostite.parite ne sa tolkova gadni kogato gi ima6 v pove4e

318

Анонимен

преди 12 години

благодарение на тоя и подобни Русия е пред гражданска война. Платените *** да не драскат квото им дойде, щото видяхме за 45 години, не че сега е различно там, в какво ни превърнаха руските миризми...

317

Анонимен

преди 12 години

СЪКРУШИТЕЛНА ПОБЕДА НА ПУТИН! ПУТИН МИНАВА 71%. СВЕТЪТ ВЕЧЕ НЕ Е СЪЩИЯТ! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ, ДА ЖИВЕЕ ПУТИН, ДА ЖИВЕЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ!

316

Томас

преди 12 години

4092 Тимотей 3:16Всичкото писание е боговдъхновено и полезно за поука, за изобличение, за поправление, за наставление в правдата;не лошо да прочетеш Даниил - да видиш кой как го казва - в откровение също има много писано - Библията е една цяла, взаимосвързана книга -Бог е говорил хиляди години на хората какво ще се случи.

315

българин

преди 12 години

Русия е бич в божиите ръце, за да накаже консуматорското,изцеждащо земята, бездуховно, безнравствено западно общество, което си заслужи ролята и етапа в еволюцията на земята, ред е да отстъпи на следващите духовни поколения, които на първо място няма да постовят цел- пари, пари, власт, жажда за къщи, коли и други непотребни дранкулки

314

Анонимен

преди 12 години

Мачкай запада Кличкооо. (Макар че са украинци....) Снощи малкия брат преби като куче поредната нахъсана черна мускулеста *** от запада(Франция) претендент за пояса.

313

БРАВО !!!!!

преди 12 години

ДОЛО ЦИОНИСТКОБАНКЕРСКАТА -КОМУНИСТИЧЕСКАТА НАПАСТ ПОДКРЕПЯНА ОТ САТАНИНСКА АМЕРИКА ( И ТАМ ИМА ДОБРИ ХОРА ) !!!!! БРАВО И ЧЕСТИТО :)

312

Анонимен

преди 12 години

Кошмарите на Америка и Европа придобиват застрашителни размери!

311

Анонимен

преди 12 години

Абе, Томас, що все те влече към стария завет? Наблягай повече на Новия, стига с тия старозаветни пророци. По-добре го е казал Св. Йоан Богослов в Апокалипсиса

310

Анонимен

преди 12 години

402Лелеее! Пич! Американофилите така ли пишете бе! Малееее! Много ги тачат в Ирак американците, дето *** по сто на веднъж сега по атентати, а американците им крадат петрола:))))! А в Афганистан ако не знаеш сега ги гонят с камъни, след като запалиха Корана:))) За т.н. "арабска пролет" няма да пишем хайде от мен да мине:)) Там американците нямат намеса!:)