153

Анонимен

преди 12 години

Сещате ли се един филм "Панамския шивач"?Който не го е гледал - да го гледа. Точно такава пародийка се разиграва от американските медии. А и от *** им в БГ, които ги преписват - най-вече "Икономедиа" и "Медиапуул", които взеха съвсем официално милиони от Фондация "Америка за България" тази година, за да запазват "свободата на словота";))))

152

Камерънофф

преди 12 години

На мен пък най-ми хареса поста на един пич, дето беше писал да не плачат на чужда могила, че не се знае накъде е заровен и не е ясно над коя част на тялото рониш сълзи... хахаха! Да не напояваш дръвцето, един вид... хахаха!!!

151

Цецо

преди 12 години

Когато един плондер се сцепи, издава един характерен звук, подобен на пръдня. Тази статия на Економист е нещо подобно. Повече от година надуват плондера на народната съпротива срещу Путин, на активизирането на опозицията, как руснаците се събуждат и отхвърлят диктатурата. После бяха големите уж фалшификации на изборите и недоволството на гражданите. Сага, когато опозицията се преброи и се оказа, че общо всички не могат да съберат и 30%, *** зашмъркаха за мрачното бъдеще пред Путин.

150

Анонимен

преди 12 години

По принцип не съм про-руски, но всичко това е много смешна кампанийка на американците:))Протести от 5, дори 10 хил души за мащабите на русия са толкова смешни, че да се говори за опозиция е пълна пародия. Това е все едно 20-30 човека да се съберат пред парламента в София и Бойко затова да реши да прави "реформи или репресии". А американците, като всеки друг път се опитват да осерат пейзажа, защото в крайна сметка най-прав е 177 - Путин в няма алтернатива в момента, освен болшевики и фашисти

149

чичо Тиквичка

преди 12 години

Хора, не искам да дразня никого, достатъчно имаме смет да метем пред нашата врата. Кажете обаче коя е алтернативата- Зюганов, Жириновски, Кой? Нека да дискутираме спокойно, без обиди и цинизми, моля всички Ви!

148

ДИДО

преди 12 години

НИТО СЪМ КОМУНИСТ,НИТО ДЕМОКРАТ.ЕДНИТЕ МЕ ЗАРОБИХА ИДЕОЛОГИЧЕСКИ,А ДРУГИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ-ИСКАМ ПРОСТО НОРМАЛЕН СМИСЛЕН ЖИВОТ-МНОГО ЛИ Е?

147

Анонимен

преди 12 години

Путин ще смаже мишките! С ЕДИННА РУСИЯ ПРИЯТЕЛИ!

146

до 173

преди 12 години

Тебе природата ти е сложила минус!

145

Анонимен

преди 12 години

ТРАКИ СМЕ,КОГА НАЙ- ПОСЛЕ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ!

144

ДИДО ДО167

преди 12 години

ТОВА ДНК ИЗСЛЕДВАНЕ КЪДЕ ГО ПРАВИ -ВЪВ ВАШИНГТОН ЛИ?

143

до 167

преди 12 години

Това от чия пиш...а го изсмука?

142

Точка

преди 12 години

Болшинството руснаци си казаха думата: "Смърт на оранжевите плъхове"! Русофобите да се давят в гняв,с пяна на устата!

141

Edit 165

преди 12 години

Сори, датата в предния пост да се чете 1871 г.

140

Гацо

преди 12 години

Смешен плач е тази статия! Още през 1971 г. Христо Ботьов е плюл във фасона на същата порода писачи - оплаквачи!Колко надежди да култивират Медведев си отиват на тези избори, колко кинти, "инвестирани" в т. нар. "опозиция"... Иде пак Путин и пак ще трябва някои да клечат пред Кремъл за контракти, вместо да смучеш чрез безродни евреи като Ходорковски природните ресурси почти без кинти.Боже! Колко мъка има на този свят, Боже! хахаха!

139

лол

преди 12 години

Днес.бг, жалка история сте.. пишман русофобска "медия".

138

Анонимен

преди 12 години

ПОСТ 154-ИСТИНАТА,ВСИЧКО ДРУГО Е ПРОПАГАНДАБАЛКАНИТЕ-ТРАКИ,ДАКИ И ИЛИРИ

137

ДИДО ДО154

преди 12 години

ТОВА ,ЧЕ НЯКОИ НАРИЧАТ СЛАВЯНИТЕ-СКЛАВИ/РОБИ/НЕ ЗНАЧИ ,ЧЕ Е ТАКА.ЗА АЛБАНЦИТЕ И ИЛИРИ НЕ СПОРЯ ТОЛКОВА,НО ЗА ДРУГОТО МЕ РАЗБИ-НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ СЛАВЯНИ ОТКОЛКОТО ПРАБЪЛГАРИ-70-30%.

136

Анонимен

преди 12 години

"Началото на края на Владимир Путин" - "Икономист" откриват топлата вода - вече колко години това начало на Владимир Путин е в устата на цяла Европа и в устата на целия *** свят, но досега не се е свършило и не вярвам да свърши и в следващия му мандат. Трябвало да си намери още по надарен наследник, ами като му дойде времето и това ще стане, но още не са изсмукани всички поуки на настоящето начало на възраждането на Русия. Не избързвайте *** - разгледайте го добре началото на края.

135

До 144

преди 12 години

О-о 144! Никакъв сънародник не си ми, ***! Глупостта ти блика като Йелоустонски ***, от онези вонящите! Руската Империя затова е империя, а не Московско княжество, за да привлече под знамената поданиците си. Затова е имало и поляци, и фини и осетинци. А, повечето от финландците са били шведи. Убитите финландци са горе-долу колкото на една от стените на Докторския паметник. Не се напъвай толкова с историческите си познания! Нещо за румънските герои? За тях Гривица е гордост и слава!

134

Балтазар

преди 12 години

Владимир Путин още веднъж ще стане президент на Русия. Въпреки това времето му изтича, пише сп. Икономист.--Само пълен *** би написал подобно изречение.Само пълен *** би повярвал на подобно изречение.