112

Гражданин

преди 12 години

Тези македонци многи ми допадат. Имамеси едни Северно корейци на Балканите. Едните си имат Кимирсен, а др. си имат Александър Македонски. Според мен двете страни трябва да се разберат, кой от двамата е създал света :))))))))))

111

Косовар

преди 12 години

македонец е измислил компютъра, телефона, радиото, осветлението ...македонците са измислили пеницилина и самолета.. интернета.Македонец е измислил лекия автомобил.. всъщност хенри форд е бил македонец! Бил Гейтс и Стив Джобс само по себе си македонци.. Македонските пирамиди в Египет и Македонската принцеса Клеопатра ...са едни от най известните забележителности и личност

110

ГЛУПАЦИ

преди 12 години

АЛЕКС Е ГРЪК ,МАКЕТАТА ПАК СИ ФАНТАЗИРАТ!

109

Анонимен

преди 12 години

На всички македонци трябва да им е ясно ,че навремето ако бяха питали дали да признаем измислената ви държава масово българите щяха да са против.За съжаление не ни питаха а един мишок побърза да го стори, и сега трябва да ви търпим.Разберете едно планетите и историята на света не се въртят около Македония.

108

.I.

преди 12 години

Съвсем са се смахнали тия. Те между другото войниците му са ходели с женски дрехи (поне така смятат историчарите) защото носите на македонките много приличали на носиите на жените от някакво племе в Афганистан (то било произхождало от хората на Ацко)БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

107

До 136

преди 12 години

Аз ти казах, има някакъв шум в системата. Препоръчвам ти да не четеш коментарите повече и да не ги приемаш за представителна извадка, защото ги пишем 4-5 човека максимум :D :DЯсно е, че проблеми с македониците и Македония нямаме. Всичко е ***...

106

Анонимен

преди 12 години

AЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ измислил и интернет ,ама измислените макета още не са го съобщили

105

хахо

преди 12 години

мартинки или партенки им е връзвал?

104

Кирил

преди 12 години

Хахаха.. Асьо Македонски си е предмет на дискусия между вас и гърците. Не ни намесвай :D

103

Анонимен

преди 12 години

Да не забряваме, че Ал. МАк. е основоположникът на еднополовата любов - намерен е даже древен надпис на древна скала, в който се споменава за Александър Магейдонски

102

шт

преди 12 години

Равнис по македонците!Те имат космически произход,тоест,лично Господ ги е изпратил,за да създадат човешката раса!Ако всички признаем това-ще се отървем от македонските претенции и те ще се успокоят-болен човек се лекува с хапче!

101

GONO

преди 12 години

Абе тия македонци и мене са ме направили май ?!?

100

Кирил

преди 12 години

Трият ми коментара, защото има линк в него който води към статията. Иначе статията си съществува.Според мен някой вкарва шум в системата :) някой сериозно ни бъзика двата народа. Мирише ми на плескавици, не знам за вас. :):)

99

До 122

преди 12 години

Има таква вест во курир ас а прочитав и Тие наште медии са си е*али маката ама глупо е со и тука ги пишуват тие глупости и така само не карат место да пишат нешто поинересно за Македониа и да не злизат они не карат !!!

98

Анонимен

преди 12 години

Всичко е ясно. Тоя вестник го има в сръбски и в македонски вариант. Затова е нормално да четем такива "македонски бисери".

97

Анонимен

преди 12 години

Симо, статията я има в Курир и там пише точно това - че "мартинките били тръгнали от александър Македонски. Не обвинтявам македонците, а гадните им пропаганди

96

Анонимен

преди 12 години

kurir.mk/republika/skopje/62748-Ucenicite-od-Aerodrom-podaruvaa-martinkiЕто я новината.. никъде не пише за А.Македонски, но за древните македонци.. или някой от днес.бг е поукрасил новината или има и втора такава, дето не съм я видял още. :)

95

Анонимен

преди 12 години

Вярно е, и презарвативите той е измислил.А в древни времена преди да се пръкнат останалите народи Македонските владетели имали за домашен любимец Тиранозавър рекс.

94

pizho

преди 12 години

hahahahaha qko a, i tova sa izmislili makedoncite, tiq sa totalni pobyrkana naciq

93

симо

преди 12 години

тази статия, от нищото, dnes.bg създава виртуален двубой между българите и македонците. Подтикват ни да се плюем един с друг.. защото рейтинга на сайта е важен..спирам да посещавам този сайт!