465

Един луд

преди 12 години

Гнус ме е от сегашните студенти! Тия са алкохолици и *** поне на 70% от всички студенти! Срамно е тъпигьозчета да се напивате като ***, надрусвате или да си продавате задниците, но за пред хората да сте студенти! Тотален човешки упадък сте, никой няма нужда от вас- затоваи мъжките отивате да миете чинии на запад, а женските ставате държанки на мутри, наркомафиоти и тем подобни! Съжалявам такива същества! Замислете се на кого сте нужни?

464

Ники

преди 12 години

Думите на майката на близнаците са потресващи "Това е, моите деца са най-добрите. Нито са алкохолици, нито са побойници. " Това е.

463

Анонимен

преди 12 години

506, да бе! Те, видиш ли, добрите дечица съвсем кротичко са си разбили вратата и съвсем тактично и внимателно са му налетели на бой, нали?! Гамени смотани! Трябва да ги съдят за нападение и побой най-малко! А такива ***, които мислят, че такова поведение е нормално трябва навреме да бъдат прибирани в лудница!

462

Миро

преди 12 години

Да бе - те са 3- ***, той е един ще тръгне, кой ще тръгне да бяга.

461

Димо

преди 12 години

Перник вън София, вън от България!

460

Ицо

преди 12 години

Има нещо странно в цялата история- след като е убит от Илко, защо е прободен отзад на гърба, надали тръгваш да нападаш някой с гръб. Както и да е според мен категорично не трябва да се допускат жители на Перник в София, камо ли на общежитие!

459

Иво

преди 12 години

Малко да се просветите за какво иде реч:***/article?id=328555

458

Анонимен

преди 12 години

А пияните винкели в какво ще обвинят? Нападение, побой, хулигански прояви, какво?

457

Анонимен

преди 12 години

перничаните са свестни хора,ама само като са трезви :д

456

до 495

преди 12 години

Абсолютно си прав! Като им е за никакви пари не го ценят и само си губят времето. Ако трябва да си изкарат парите и да си плащат да учат много ще се замислят дали да пият, дрогират и тия три работи постоянно или да седнат да си учат.

455

до 494

преди 12 години

Подкрепям, плюс това да се вдигнат таксите на минимум 1500 лева. Образованието в цял свят е лукс, а не привилегия, който иска да учи, нека да учи! Какво е това, такси по 200 лева и да изпиват останалите пари по кръчмите!

454

Анонимен

преди 12 години

Тия общежития защо не се предоставят на социално слаби ***, и без това в т.н. "Студентски град" студенти вече не могат да учат. Всеки университет да си направи общежития в края на града и студентите да живеят под контрол там - все пак са там за да учат, а не за да се напиват всяка вечер като ***!

453

от Л.

преди 12 години

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ 491 !!! :)

452

Анонимен

преди 12 години

"Бясно карай, на червено, направи за мене нещо откачено...Пий за мене и се сбий заради мене" Бас хващам, че са слушали чалга преди да се приберат в общежитието. Пълна липса на ценности, пълна! За това не са виновни нито Бойко, нито Станишев, а родителите!

451

пич

преди 12 години

много мнения много нещо..сигурен съм,че повечето,оставили коментар не са живели скоро на общежитие.Много извинявайте ама студентски град,както подсказва името му е за суденти,общежитията за учещи!Тия близнаци да пият ли са дошли в София или да учат?Жалкото е ,че истинската жертва в момента е в ареста.В една правова държава действието на Илко се нарича самозащита!СГ е пълен с комплексарчета,които като пийнат и стават мъже!Ако според вас да се бориш за живота си е престъпление,то имате проблем с моралните си ценности .

450

бивш студент

преди 12 години

Не разбирате ли ,че става въпрос на пълна липса на ценности при младите хора. Виновни за това сме ние родителите . Виновно е обществото ,което ние им "построихме" след 10 Ноември.Виновни сме ,че допуснахме мутрите да управляват държавата ни.

449

Анонимен

преди 12 години

50 килограмов танцьор....Явно тоя Илко сам е ритал вратата отвъртре, а тя се е счупила отвън :-) :-) ;-) Абе вярвате ли си на глупостите, които пишете. Какво значение има колко килограма си, познавам 120 килограмови мъже, които няма да убият и муха, и обратното - 50-60 килограмови ***, които кат пийнат едно-две и стават по-агресивни и от Тайсън!

448

Анонимен

преди 12 години

И да забранят чалготеките и заведенията все тая....Човек като няма акъл, в стаята ще се напие и пак ще се сбие! Възпитание няма, възпитание!

447

ани

преди 12 години

Не ама помисли за ситуация в която някой ти вади нож и ти му го отнемеш и до наръгаш - нямаш избор в такава ситуация - или той тебе, или ти него - това е неизбежната отбрана.

446

Анонимен

преди 12 години

482, да, защо не? поне до 22 годишна възраст. а за това поколение може и до повече, че и без това са повредени.