206

Йанич

преди 12 години

Това иследване е платено!Не съм чул добра дума за Борисов почти всеки пцува и кълне великия вожд.

205

Грую от селата

преди 12 години

Евала на българския народ , 40 % от който ОДОБРЯВА ПРЕСТЪПНИКА МИРО НАЙДЕНОВ, който преди няколко години се опита да ни отрови с 20-годишното развалено ирландско месо !Това е нашия народ - ти го *** , той ти ръкопляска !

204

Анонимен

преди 12 години

Браво на социолозите.Мутрата имал 51% одобрение, а пък Миро мършата 40%. Да не би случайно да сте объркали порядъка? Щото според мен доверието към мършата едва ли е повече от 4%, а за мутрата се падат 5.1% - горе долу толкова ходят със зелени чорапи.

203

ненормално

преди 12 години

бах му бесепарския сайт...

202

ВЪПРОС

преди 12 години

ШШШШШШШШШШ аре бе ***.Кога ще освободите планетата Земя от паразитното си съществуване?Знам,знам-ДРУГИТЕ са виновни Вие сте ГЕНИАЛНИ.

201

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

Много интерестно как целукупния български народ доби реална представа за политика Кр. Георгиева айде социолозите малко по-скромничко де.Предлагам същите люде да направят една /неманипулирана/ анкета като изредят гафовете и скандалите съпътствуващи управлението на ГЕРБ ще бъде доста интересно ама няма да стане или пак манипулацията ще си каже своето.Аз одобрението го меря по хала си и тоя на държавата,както и по оценките от вън.

200

Анонимен

преди 12 години

Ха-ха-ха!Форумните мишки са бесни! Ох, ще се скъсам от смях!Толкова тракане по клавиатурите и пак греда ...

199

Анонимен

преди 12 години

в кое гето е правено допитването

198

ИВАН-СОФИЯ

преди 12 години

В РАБОТАТА СМЕ 20 ЧОВЕКА ,17 ОТ ТЯХ ПСУВАТ МУТРАТА!НЕЗНАМ КЪДЕ Е ПРАВЕНО ИЗСЛЕДВАНЕТО НА НЦИОМ,СИГУРНО В ЦЕНТРАЛАТА НА ЗАГРОБВАЩИТЕ ДЪРЖАВАТА ГЕРБЕРИ!ЕГАТИ И ДОЛНИТЕ НАВЕДЕНИ СОЦ. АГЕНЦИИ!КАТО ЗАПЕЕ МИРА; МДМБ;-СВИРКАТА И ВСИЧКИ СЛЕД НЕЯ ПРИПЯВАТ!

197

Анонимен

преди 12 години

че то борисов и политик са чиста проба оксиморон

196

Анонимен

преди 12 години

Музикантите винаги свирят на тоз който им плати

195

До 237

преди 12 години

Не обиждай жената!Обеща да дадат чували.

194

Распутин

преди 12 години

Бавно и неумолимо Борисов върви към конституционно мнозинство... Горе-долу 50% в бъдещия парламент вече му дават и придворните на Гоцэ и БСП социолози Кънчо"***" Стойчев и Андрюшата Райчев, видни български голфиери, сдобили се със земята за голф игрището си със скандални заменки, ощетили бюджета с няколко милиона лева. Щом тая *** дава 50% на Борисов, как да се усъмним в другите? Впрочем кой социолог дава ПО-МАЛКО на Борисов, а КОМУНОИДИ?

193

ББ

преди 12 години

Ако печеля, печеля само аз, ако губя - губи цял народ:)))

192

Анонимен

преди 12 години

Пред Борисов се нарежда само еврокомисарят Кристалина Георгиева...Ами да, тя дойде в България по време на наводнението, показа се за да я видим каква е хубосница, показа ни среден пръст и ни "светна" че пари тя от ЕС ще ни даде на кукуво лято!И кои *** я класират така високо, някакви безмозъчни амеби може би?Впрочем пари има и то в изобилие, но в Световната банка, чийто безценни кадри са Дянков и леля му Кристалина.

191

Анонимен

преди 12 години

Бопчо е винаги най!

190

мбуахаха

преди 12 години

*** - Първата дама на Борисов:))))

189

Анонимен

преди 12 години

Вождът и неговият слуга!

188

Анонимен

преди 12 години

Неанонимния комуноиден изклесак е просто ***-папагалче! Но как е станал ***? ето как:Имало един глупав неанонименчервен платен папагал педалтой във форума на Днес.бг ежедневно сралсрал, *** и накрая в работния си денза десерт взел че го изял!*** Кутев като разбрал, много се ядосалсъбул му червените прашки и го наебал! Каква е поуката? Ами, че червените папагали са прости *** и такива ще си останат!

187

Атанасов

преди 12 години

Има ли още някой, която да вярва на тези изследвания?Борисов пропиля толкова много държавни пари/ т.е наши пари/ за да си прави ПР, но едва ли има и 20 % от българите, които все още мислят, че това е един нормален политик, който може да промени жизнения им статус. Аз лично, като го видя на някой европейски форум, редом до интелигентни хора, с мутренската му походка и намръщена физиономия, с байганювските му приказки /добре че не може да говори чужд език, умирам от срам че съм български гражданин