114

Анонимен

преди 12 години

Правителството нищо не прави за подобряване на жизнения стандарт на хората. Всички са големи само на приказки, както всички които са били на власт до сега. Поне днес могат да ни поискат прошка.

113

с.до 121

преди 12 години

Няма как да не те бърка цената на горивата защото ръст при горивата означава ръст при всичко друго!За картелите в България знаят и малките деца!Нима не са си се разбрали банки,мобилни оператори и така нататък!Ако не си осъзнал тия неща наистина си ***!КЗП и КЗК ако си мислиш,че правят кой знае какво много си се объркал!Аз също се справям,но въпроса е принципен!Щавят ни безобразно и само безгръбначна мижитурка ще търпи безропотно!

112

еее

преди 12 години

Е мнооо си ***...Пацо!

111

Анонимен

преди 12 години

От днес.бг сте ми много интересни. Давате новината, че от гражданско сдружение "Сила" искали замразяване цените на горивата, но НЕ ДАВАТЕ НОВИНАТА ЧЕ ОЩЕ ПРЕДИ СЕДМИЦА АТАКА ВНЕСЕ В ПАРЛАМЕНТА МОРАТОРИУМ ВЪРХУ ПОВИШАВАНЕ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА ! Това ли е обективната журналистика ?

110

до 121

преди 12 години

Ама кой ти пречи...зареждай си беее!***!Очевидно е!

109

до 118

преди 12 години

Абе не знам дали умееш да изкарваш пари,обаче определено си неграмотен!Във форума ли заработваш?

108

до 109 от 98

преди 12 години

Като имаш сведения за картел има КЗК, като не си доволен като клиент има КЗП, а не да ми пречиш на мен да си заредя. А за тъпака, мерси, но мен не ме бърка цената на горивата, въпреки, че в цената на производството ми 1% е транспорта, значи и като *** се справям, а ти какво си направил, какво си създал и колко изкарваш

107

ванга

преди 12 години

бинзиня х 7.99лв. килоту !!

106

до 116

преди 12 години

Докажи го!Или не ти се ще-на теб и твоите божества,хората да протестират!Айде,доказвай с факти!

105

Пацо

преди 12 години

Дам само умеете да обиждате. Мене ми е ясно че се вдига на всичко цената ама и това не ме бърка. Работата ми е свързана с много пътуване и ми е омръзнало от върволици от коли. Върша много повече работа сега и естествено взимам повече пари. Които не му изнася да не сипва. Ефект от глупави протести няма да има. А пък това дето го мислите никои да не сипва няма как да стане. Пазарна икономика батки. А пък щом мене не ме бърка цената явно по разбирам как да изкарвам пара за да не мрънкам за 40стинки

104

до 87,88

преди 12 години

Вие луди ли сте,болни ли сте,кви сте?Или сте от заслепената управляваща хунта?Колата не я карам,защото няма да пълня джобчетата на разни тарикатчета.Но ще ви питам когато вследствие на високите цени хляба удари 2 лв,каквито прогнози има, и всичко тръгне стремглаво нагоре,как ще сте,а?Или на вас не ви дреме,щото ви подхранват от някъде?Искам само да ви напомня,че тези,които сте подхранваните сте МАЛЦИНСТВО!Утре народа като избеснее,жална ви майка!

103

мафия

преди 12 години

Не се заблуждавайте ..тая така наречена сила е създадена от ЛУКОИЛ..всичко е игра.

102

666

преди 12 години

ОБЩЕСТВОТО СЕ СЪСТОИ ОТ СВОБОДНИ ,МИСЛЕЩИ И НЕЗАВИСИМИ ХОРА. ОБЩЕСТВО ОТ РОБИ, НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА .В БЪЛГАРИЯ НЯМА ОБЩЕСТВО ,САМИ СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ.

101

perekly

преди 12 години

Не замразяване , а намаляване на цените. Освен това да се въведе и данък върху печалбата .

100

с.до Димитров

преди 12 години

Честно казано се чудя кое е по-добре!Дали недоказаната категорично вредност от добиването на шистов газ или тоталната енергийна зависимост от руснаците водеща до супер високи цени!Сметката ми за парно е 500 кинта,а бензина гони 3 кинта!От това всички цени се качват,на фона на същите доходи!Ама Шеврон имали лоби!А Газпром нямат ли!?Аре стига тъпни!

99

Анонимен

преди 12 години

Цени в САЩ в момента: за 100 долара-106 литра бензин.Долара сега е 1.45лв.Смятайте...

98

агент

преди 12 години

На 2.60 никой не спира да кара. Потреблението все още расте,което означава, че пазара в БГ позволява цената да се вдигне до към 3 - 3.50 /литър без това да намали печалбите от спаднало потребление.

97

Анонимен

преди 12 години

до Хитър Петър - дай някой линк да видим как стават тези фокуси

96

с.до 98

преди 12 години

Явно и ти си ***!Ясно е,че целта на всяка компания е да печели,но с приемливи практики!В България всичко е един голям картел и ни щавят като за последно!На фона на най-ниската средна работна заплата не само в ЕС,но и на Балканите!Не гледам в чуждата паничка,а си гледам интересите!

95

клиент

преди 12 години

Крайно време е да се регулират цените на Околовръстното!!!