59

до 64

преди 12 години

ти на фалшификация на пари нарушение ли му викаш ??????? За мен си е чисто престъпление. И след като дори Страсбург казва, че липсват достатъчно доказателства за "физическо насилие" , аз на кой да вярвам на някакъв престъпник или на съда в Страсбург!???????? Излежал бил присъдата си ама значи си е доказан престъпник. Цял живот вярваме на ей такива престъпници-тарикати и за това сме толкова изостанали.Вярвайте си.............

58

Старшина Ушев

преди 12 години

Явно правата на престъпниците са по-важни от всичко друго-вече близо 70 коментара под статията в сравнение само 5-6 под статията за пострадала жена с бебе в София от паднала ледена висулка.Да живее организираната престъпност и нейните човешки права,да живее Европейския съд по правата на престъпника.

57

Анонимен

преди 12 години

ДО 68- хаха-ама това което написа е тайна,бе. ами сега ако нахлуят у вас-за това което си написал? Шегувам се-ама знае ли човек

56

до 67

преди 12 години

на 17.02.2004, главен секретар все още е ББ, а управлява НДСВ. А както знаем, тогава всички операции, бяха под негово ръководство.

55

Анонимен

преди 12 години

Не набърквайте Бойко в това, *** червени. Когато е ставало са били червените на власт !

54

Анонимен

преди 12 години

те хората са им го казали ...."Що се отнася до упражняването на физическо насилие, съдът в Страсбург казва, че липсват достатъчно доказателства, които да дадат основание да се говори за такова. И въпреки, че нашето правителство можеше да обжалва решението на европейските съдии, то се отказа от това си право и прие случая за приключен."...... къде го видяхте вие това насилие само от приказките на някаъв уплашен арестуван ли. хора събудете се не се оставайте да ви манипулират.

53

Jo

преди 12 години

Бойко е ръководил операция, в която мамят Американския конгрес?!?!? Отклоняват следствените органи в друга явно грешна посока?!?!?! Прикриват истинската печатница?!?!? Пак гласувайте за този мафиот.

52

до 54

преди 12 години

Защото си е излежал присъдата за фалшификация, за това е не е в затвора. Или всеки, който направи нарушение, трябва да лежи до живот.

51

Анонимен

преди 12 години

Zadarjal sam takiva zarvuli,nevinni do dokazvane na protivnoto..! Baretite i te sa tatkovzi?

50

ДО 56

преди 12 години

ДО 56-ВСИЧКИ БИТИ РАЗСЪЖДАВАХА КАТО ТЕБЕ, ДОКАТО НЕ ИМ СЕ СЛУЧИ! НЕ БЪДИ СИГУРЕН-НИКОЙ ОТ НАС НЕ Е ЗАСТРАХОВАН, ЧЕ НЯМА ДА НАХЛУЯТ!

49

Анонимен

преди 12 години

Много поколения трябва да се сменят, за да се появят нови, очистени от страх и преклонена главичка, хора.

48

Анонимен

преди 12 години

ДО 52 ПРОЧЕТИ РЕШЕНИЕТО ПО ДЕЛОТО ВЛАДИМИР ГЕОРГИЕВ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ-ДА ВИДИШ КАКВО СЕ СЛУЧВА ПРЕЗ 1999Г В РПУ И ТО В СОФИЯ! РЕШЕНИЕТО Е В САЙТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО-ОТДЯСНО В СЕКЦИЯТА РЕШЕНИЯ НА ЕСПЧ-ОТВАРЯШ НАМИРАШ И ЧЕТЕШ. ИНФОРМАЦИЯТА И ЛИНКЪТ СА ПУБЛИЧНИ И ОБЩОДОСТЪПНИ ЗА ЧЕТЕНЕ. ЕДИН СЪВЕТ-КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА-ЗАПИШЕТЕ СИ НА ХАРДИСКОВЕТЕ РЕШЕНИЯТА НА СЪДА В СТРАСБУРГ-ДА НЕ БИ СЛЕД 3-4 ГОДИНИ ДА ПОИЗЧЕЗНАТ ОТ ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ В БЪЛГАРИЯ... РЕШЕНИЯТА СА ПУБЛИЧНИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ

47

Анонимен

преди 12 години

Значи - американското еврейство (федералния резерв, който е собственост на американски-еврейски корпорации) си е присвоил правото да бълва стотици милиарди долари от своите печатници ..., а нашия човек за това че е има съмнение, че е печатил - ще го разкатаят ...

46

Анонимен

преди 12 години

От ЕК плюят по бавните дела в БГ, но и те не бързат много, жалбата е подадена на 28.11.2005, а делото приключва на 11.01.2012 и то без да се възползва страната от правото си на обжалване. Ето това е бързо правосъдие, а не като нашето.

45

Старшина Ушев

преди 12 години

Стига с тия права на човека де.Що не дойдат у нас да ме бият,да ме плашат с пистолети и т.н.и да ми нарушават човешките права.Излиза,че в България човешки права имат само престъпниците,а не и техните жертви.Защо никой не говори за правата на жертвите на престъпления.На съда по правата на човека това му е работата-да осъжда всички държави,срещу които има подадени жалби.Ако не произнася осъдителни присъди ще го разпуснат.Това,че е осъдена държавата не означава нищо.Осъждат се и други държави.

44

Анонимен

преди 12 години

да де нормално престъпник реве... нали някак си трябва да отърве кожата. Нито ме вълнува жена му нито пък детето му. И защо тоа *** не е в затвора?

43

Анонимен

преди 12 години

Tova za deteto sa palni izmislizi !Baretite gi napravihte chudovichta ! Tatkoto nevinen !

42

Анонимен

преди 12 години

Значи по заповед на американското еврейство, нашите милиционери опират пистолет в главата на българско дете, бият бащата и после лъжат, мажат и замазват акото, което са сътворили ...Пак ще кажа - добре, че е Европа да има кой да защитава човешките права.... и това обезщетение нали не си мислите, че ще го плати онзи който е опирал пистолет в главата на детето ? Не, ще го плати всеки от нас.

41

Българин

преди 12 години

И по това време лицето бойко методиев борисов е бил главен секретар на МВР !!!Разбирате ли, че ако се случи подобно нещо в нормална държава, с политическата кариера на допусналия подобно беззаконие ще бъде свършено... а вие тук избрахте този доказан криминален престъпник за министър председател ?!?

40

Изрод

преди 12 години

Този явно е абсолютно нагъл и лъжлив тип! Ако са го понабили много малко му е било.