230

SHKOLNIK

преди 12 години

Въобще не ми пука от такива бандити, които разграбваха държавата , важното в случая е че няма пострадали хора.

229

MИшо

преди 12 години

а показните убиства бяха спрели уж , прос надрод слаба държава

228

Така е

преди 12 години

Така става защото господа назначените бизнесмени си повярваха,че бизнесът, който им дадоха е вече техен.И когато дойдат шефовете и им наредят на кого да го отстъпят те се дърпат и не щат да го дават доброволно.Затова се налага да го дадат доброзорно.Мишо Бирата номер 2.

227

Венелин

преди 12 години

до 308В България в големия бизнес няма нито един постигнал нещо с честен труд! Там са от крадци до супер крадци...И не защото в България няма честни и работливи хора, а защото системата беше такава. На честните и работливи хора просто не бе даден шанс. Така те или напуснаха страната или си останаха с дребен и среден бизнес.

226

до 314

преди 12 години

Ами то има ли мутри, които да не са борци, боксьори, каратисти, все от този бранш, начело с вожда на всички вождове ББ...и какво друга да е ако не мутра, един борец, да не би да е имал някаква друга професия....един *** по-малко, ха дано всички до един, амин!!!

225

ми сичко е ясно

преди 12 години

пехливанлъшки бизнес, то и за това таа д-ва е на това дередже. Бизнес пехливани, министри пеливани, ритнитопкофси дипломати, кметове, депутати, бе само пеливанлък, тепане, взривяване, стреляне...Българиноо, кога най- сетне, ЧЕ сванеш - главъта праи работата а не врато!Като гласуваш на кило, това че ти е и живото!По свето са го казали: "*** като българин"

224

Ivan Grozni

преди 12 години

Партията майка даде... партията майка взе... партийо любима, за тебе те умряха...

223

До 309

преди 12 години

Ами човека си беше борец. Не Мутра, а просто спортът с който се занимаваше беше борба. Замислете се може би точно това е проблема на когото и да се случи *** стадо смята, че е заслужено. Какво да правиш в подобна държава!

222

Анонимен

преди 12 години

a sega pak pliuite po amerikancite. v BG e po-stra6no.

221

До 296

преди 12 години

Да бе,да!Газова бутилка!Сигурно е била монтирана в краката на шофьора или в двигателя,защото обикновено бутилките се монтират в багажника,а на Аудито двигателя е отпред,където всичко е смляно!

220

Анонимен

преди 12 години

Хайде Цуци,започвай акция"САРПЬОРИТЕ"Нали вече живеем в "спокойна"държава!

219

До 308

преди 12 години

Разбираме мъката ти, но обикновено нормалните бизнесмени не ги взривяват в центъра на Варна пред някой ВУЗ. А и пресата го описа като бивш борец и тн. Всеки би си помислил това което четеш.

218

Кретени Мръсни!!

преди 12 години

Вие идея нямате какъв е човека и грам не се замисляте, че може с честен труд да е постигнал нещо. Само плюете и не мислите какво би ви било ако ваш близък си отиде така и някакви *** се изказват неподготвени и го петнят!

217

Анонимен

преди 12 години

Ха, колко бързо само преместиха новината със ВЗРИВИЛОТО се Ауди. Така,че не си купувайте такива марки коли имат навика да се Взривяват!!!

216

Анонимен

преди 12 години

Добре а защо е цялата тази показност, щом са големи професионалисти едва ли не могат да го ликвидират тихо с малко олово, но явно през тези години с тези акции се цели и друго

215

Анонимен

преди 12 години

ха та не бил изтънял озоновия слой-глупости то вече коли се възпламеняват камо ли за тен на морето да говорим

214

Кур нелия Нинова

преди 12 години

Аз съм взела 150 000, бонусче,но не сега ,....а по наше време !

213

RUMEN221

преди 12 години

Има ли...Поне един наивник, който да не разбра, че между България днес и Америка от 20-те години на миналия век... НЯМА РАЗЛИКА...!!!- ПЪРВОТО ПОКОЛЕНИЕ МАФИОТИ-***, СЕ ПОДМЕНЯ ОТ ВТОРО ПОКОЛЕНИЕ - МАЛКО ПО-УМНИ... УБИЙЦИ И ЧАК КОГАТО ГИ ЗАМЕНЯТ МАФИОТИ-ПОЛИТИЦИ ПОКАЗНИТЕ УБИЙСТВАТА ЩЕ СПРАТ...(МОЖЕ БИ...)- Вървим 100 години след НОРМАЛНИЯ АМЕРИКАНСКИ СВРЪХ-ЛИБЕРАЛИЗЪМ...!

212

ДО 296

преди 12 години

Канарчета ли сме...?Тоя толкова ли е беден ,че кара на ---ГАЗ?

211

ДО ЦЪРВУЛАН

преди 12 години

ГАРАНЦИЯТА Е 200%