399

Анонимен

преди 12 години

както албанците прочистиха Косово от сърби , така трпбва да се прочисти всички други области от албанци , България добре че поне 5,6 пъти е прогонвала турците като Възродителния Процес е до момента последния , но ще има и друго прогонване , икономическо , като им се спре тютюна , ще ми ядат ку.а , вместо да отиде да работи в София за 600 лева и квартира 300 лева , ще си отиде в Турция , където им е мястото

398

Ангел Катушев

преди 12 години

Че то си е факт. В "Македония" живеят само потомствени българи и албанци. Чат-пат се мяркат и турци и гърци. Редно е да си я поделим с Албания! :)

397

Анонимен

преди 12 години

Няма нужда от коментари по тази стаия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Мненито под 448 е МНОГО МНОГО ПРАВИЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

396

Анонимен

преди 12 години

аз ви приканвам да спрете с коментарите, защото такива статии са само сондаж на мнение и колкото по-малко изразявате ИСТИНСКОТО си мнение, толкова по -добре за България.

395

Анонимен

преди 12 години

Още преди 20 години, много далече извън Балканите са взети редица решения. И едното е било за областта Македония и бъдещето й, което е включвало подялбата й между Албания и България с граница по река Вардар. Но... ние пак сме пре.баните, защото шиптърите провеждат политиката"со *** ще ви победимо", а потомците на българите се отричат от кръвта си след продължителен терор и промиване на мозъците от сръбските власти. Схванахте ли картинката?

394

maroder

преди 12 години

делиме Македония и ви кормиме ***

393

Анонимен

преди 12 години

90% от етничките не се възприемат /няма и да го направят/ като българи а поне 30% най-малко са *** от "всеюгословенски" произход,СТИГА СТЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЛИ!БЮРМ не е Македония от преди 100 години,осъзнайте го,че ми е обидно да ги наричате братя

392

Анонимен

преди 12 години

Да ги взимат :) та да им дойде акъл у главата на тия сърбомани, да чекат Сашето Великиот да стане и да им помогне

391

Янко

преди 12 години

Каквото и да викнеш в тази каца, ехото стговара "Руси-и-я". Ехото или резонансът от кухи кратуни? Избрах си No328. Нещастно създание, пишеш Турция с ГЛАВНО буква. Правилно. Пишеш Русия с МАЛКА буква! Грешно! Срамно, позорно! Да бяха разрешени ТУК псувните и на такива като мен, знаеш ли как бих те олял? И запомни, нищо не сме си платили! Нито със съкровищата на поп Мартин, нито на Вълчан войвода. Смъртта на 110000 души не се изплаща! Само неблагодарниците се глумят с благодетелите си! Такъв си!!

390

gesha

преди 12 години

do patriot 435 ALEXSANDAR MAKEDONSKI SHTE STANE BULGARIN XAXAXAXAXXAAXXAA

389

Анонимен

преди 12 години

и да Скопие Е било част от Косовския санджак

388

Анонимен

преди 12 години

Арнаутите да е...ат майката на србашките *** у F.I.R.O.M! Албанците няма да обявяват българи за техни,нито ще правят антибългарски истерични филми,нито ще водят свирепа антибългарска политика,ЗАЩОТО ОТ ЮЖНА АЛБАНИЯ ПРЕЗ 1/3 F.I.R.O.M до северно Косово АЛБАНЕЦ ЗНАЧИ АЛБАНЕЦ!!! Всички "православнофили" си гледайте работата!Православните ви "братя" направиха 10 пъти по-големи жестокости за 50 години отколкото мюсюлманите за 500!Имам убит прадядо от гърци,но в случая с БЮРМ съм ЗА гърците и алб-те

387

gesha

преди 12 години

mi aide zapochvaite da vi e...a maikata shiptarska che da se vidi nai nakraq koi koi e na e..nite balkani kakto nqmame armiq sas shamari shte vi biem shiptari dolni turgovci na organi gadni EVALA NA SURBITE KOITO JIVEQT VUV KOSOVO NE SE PREDAVAT PICHOVETE.TE SA NASHI BRATQ NE E..NITE GERMANCI ILI FRANCUZI ,NISTO CHE SME SE BILI I SUS TQH. ZAPLASHVA GADNIQ SHIPTAR VSICHKO SI IMA GRANICI ALOOO NA TEZI IZGLADNQLI SLAVQNSKI NARODI MALKO IM TREBE DA TI ZAPALQT KATUNA SHIPTAREEEEEEEEEEEEEE DEKA SIIII

386

до 434

преди 12 години

Едва ли, имат прекалено много проблеми с кюрдите и едно подобно действие от тяхна страна ще им създаде мнгократно повече проблеми отколкото ако си трайкат :)

385

Анонимен

преди 12 години

Не могат Славянино , ако не знаеш ние сме унитарна държава докато СФРЮгославия беше федрация от 6 републики и две автономни области Войводина и Косово и Метохия , на сърбите им остана само Войводина но там имат мнозинство а унгарците са малцинство. Милошевич направи поразията не винаги се ражда далновиден политик като Тито макар че беше комунист

384

Patriot

преди 12 години

A kakvo 6te stane ako Bulgaria i Makedonci se obedinim...???

383

славянин

преди 12 години

Скоро и анадолците ще обявят съвсем официално своите териториални претенции към България, само че ние спим ли спим своя дълбок сън!

382

Анонимен

преди 12 години

До 427 не отричам и дума за сравнение не може да става иначе ми харсва ориенталската екзотика . Администрацията им е такава да , на митницита на Халкалъ в европейската част на Истамбул дневно се събират до 2000 !!!!! тира и без рушвет може да ти векува транспорта.Там ме научиха че рушвет се взима а бакшиш се дава .

381

Анонимен

преди 12 години

Те албанците няма да бързат , до 50 години цяла Македония ще е тяхна и няма да я делят с никой. Македония ще е третата албанска държава на Балканите.

380

Анонимен

преди 12 години

За нас е важно, какво става на 100-200км от София