98

Анонимен

преди 12 години

толкова ли няма един висшист та е трябвало този човек да сложат? Минал е покрай Бил Гейтс...

97

Анонимен

преди 12 години

Докато гласуваме наказателно, просто ето така за идеята ще е така !Гласувайте за програми, концепции на управление и т.н., разбира се вникнете в тези програми преценете те изпълними ли са или не. След като минат изборите трябва всички ние да задаваме въпросите и да търсим отговор защо дадено нещо, което е предвидено в програмата не се изпълнява. Недопустимо е като управляващ вечно да намираш виновник за нещо си та нали си дошъл на власт да управляваш, а не да обвиняваш!

96

Анонимен

преди 12 години

Покойният Йосиф Петров правилно каза че ние нито комунизъм нито демокрация не можем да направим, нито нищо. Защото сме НЕКАЧЕСТВЕН ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ.

95

Анонимен

преди 12 години

Разбойниците нямат цвят!Мандатността и намаляването на броя на депутатите, ще промени в по-добра посока нещата. Прозрачността, за която се говори, е същата като в сивата икономика. Няма такава!От там трябва да се започне и е най-трудното, защото ще има голяма съпротива от властимащите. Да се премахне порочната практика, стари муцуни от "майната си", да оглавяват листи в провинцията, за каквито и да било избори!"Олигархия"няма, защото тук няма аристокрация. Скъп костюм не е същото.Има еснафи!

94

до 92

преди 12 години

г-н фашизоид, проведохте ли си жалкото факлено маршче? Не сте ли жалки. Редят се през три метра та отдалеч да личи че има много хора. Хахахахаха. Другаря ви Адолф ако беше победил с другаря ви Мусолини най-напрад след евреите щяха да изгорят вашите идоли български фашаги в Дахау. Славянин-фашист - символ на върховна неграмотност на личността.Само ГЕРБ!

93

Анонимен

преди 12 години

А БСП поддържа огъня на глупостта да не би случайно да загасне , в БСП са всички съчки , пръчки и бамбуци и един очилат песнопоец Д Неделчев с прякора амстера .

92

ДО БСП

преди 12 години

А вие другари ,защо здадохте власта ,...парите ли свършиха в 12 без 5?

91

666

преди 12 години

А.Н.-ПРАЗНИТЕ МИСЛИ НА ЕДИН ПРАЗЕН ЧОВЕК.

90

Анонимен

преди 12 години

Какъвто народа такива са и управниците.

89

lele

преди 12 години

Виждам че герб още има привърженици и ми става тъжно... *** народ, слаба държава бяха казали. Това ли са им специалистите- криминално проявени среднисти. Че даже ги и защитавате. То бива простотия бива, ама чак пък толкова....

88

do 88

преди 12 години

"Но това не значи, че автоматично БСП ще спечели. Смятате ли, че българите са наивни и глупави?"За съжаление да - наивни и глупави все още има твърде много. Вижда се по това, че продължаваме да играем по свирката на другарите... И да - ако ГЕРБ се провали, печели само БСП... Още не сме пораснали достатъчно, за да отхвърлим тези ***.

87

Иван

преди 12 години

до 77: За сметка на това три месеца преди да им изтече мандата на тези дето сега лаят си гласуваха закон:Чл. 1. (1) Амнистират се, като се освобождават от наказателна отговорност и от последиците на осъждането, лицата, които до 1 юли 2008 г. са извършили престъпления по непредпазливост, за които по закон се предвижда лишаване от свобода до 5 години или друго по-леко наказание.

86

Анонимен

преди 12 години

Ми на вас по принцип ви е бедно въображението за всичко друго, освен за далавери!

85

само питам ?

преди 12 години

Олигарсите в Бг,... от кои ПАРТИИ СА?

84

Анонимен

преди 12 години

Всичките без изключение и предишни и сегашни управници сте Маскари

83

Нагъл крадец

преди 12 години

ГЕРБ си отива и техните сподвижници от БСП се опитват да ги спасят! И едните и другите много добре знаят, че всяко изказване на *** БСП/ДПС срещу другата пасмина ГЕРБ е в ОГРОМЕН ПЛЮС за пожарникаря и физкултурника и се явява като ЕДИНСТВЕНА причина хората да гласуват за ГЕРБ - "А бе по-добре тия отколкото БСП/ДПС". С две думи - ДОЛУ КОМУНИЗМА!Вечна памет на хора като Генерал-лейтенант Христо Николов Луков, борците за свобода Илия Стоянов Минев, Стефан Вълков, Васил Узунов и много други..

82

hagen

преди 12 години

И на мен ми беше бедно въображението когато виждах кого назначавахте за партийни секретари в предприятията преди 22 год.Най-тъпите но предани на партията кадри.

81

САМО В Бг

преди 12 години

Какви "КАДРИ",бе другарЮ,нали вие ги създадохте ,..........................и ТЕ пък взеха че станаха по-добри от вас!

80

Анонимен

преди 12 години

И на мен ми е бедно въображението за далаверите на другарите които по една или друга причина няма да бъдат разкрити!!!!!!!

79

Въпрос 3

преди 12 години

Кой се прави на "ударен" за създадените монополи в Топлофикация, Енергетика и т.н.?Кой вика "Дръжте крадеца"?Не съм привърженик на никоя партия, превърженик съм на морала, който включва честността и справедливостта.ГЕРБ ще се провали, тя е сбирщина от най-неудачната прислойка на БКП и други "преходни " партии.Но това не значи, че автоматично БСП ще спечели.Смятате ли, че българите са наивни и глупави?