203

до 232

преди 12 години

А защо глобяват докторите ,.....щото са много "чисти" ли?

202

до 231

преди 12 години

*** герберски скоро цяла България ще ви изрине от земята *** нещастни ненаядени

201

Кукуруку

преди 12 години

От толкова злоба и плоско разсъждаване по важни проблеми се докарахме до тоя хал и по стар обичай ние не запомняме хората с делата им, а със съпътстващите ги скандали, които ни е важно дали са истина или лъжа - въпросът е да има клади и горят месища, докато жадната за бълвоч тълпа реве за още.

200

207

преди 12 години

За *** като тебе. Касата глобява докторите и болниците те пък съответно си го изкарват на нас като ни взимат пари за щяло и нещяло а бонусите ги взима Нешева и раздава на подчинените и и на себе си. Така че парите идват пак от болните *** герберски ***

199

Анонимен

преди 12 години

Простотията на левите сиромахилски форумци няма край. Нека вие първи усетите провала на здравната система след Нешева. Отивайте да копаете. Това, което направи Нвшева за една година в НЗОК само за пишещите тук им вдигна с две години средната продължителност на живота

198

пишлемето

преди 12 години

трябва да бъде запазена на поста си нешева и да бъде разпитана за схемите, които донев и софарма са вършили в нзок!

197

koko_shanel

преди 12 години

По-малоумно заглавие едва ли можехте да измислите! Както и да е, ако трябва да се придържаме към него, нека започнем със зам. министърката на здравеопазването Гергана Павлова, която съвсем демонстративно и явно от години лобира лешояда Огнян Донев и неговата гнусна фармацевтична компания Софарма - нека я отстраним нея и да се сложи друг човек, който няма и е нямал нищо общо с Донев!! Донев, който трупа МИЛИОНИ БОНУС на наш гръб, за наша сметка, продавайки ни скапаните си лекове с 300% надценка!

196

фармацефти

преди 12 години

Много добре ви е ясно,че проблема не е в бонусите,а в източването на Здравната каса,чрез цените на лекарствата,но се правим на умряла лисица и се опитваме да изместим вниманието от цените на лекарствата,където се крадат стотици милиони.И бързо разкарахме непокорната шефка,която не иска да подпише новите договори с по-високите цени на Софарма,като изкарахме как била взела 12 хиляди лева бонус,а че Огнян Донев и Софарма продават лекарствата на касата на цени в пъти по-високи от пазарните и печелят стотици милиони всяка година нищо не казваме,но хората не са балъци и разбират къде е голямата далавера.Сега ще си сложат някой техен човек,който ще подпише по-високите цени и всичко ще си е по старому.Недейте да заблуждавате хората и да ги настройвате против *** Нешева,че е взела бонус,а напишете какви цени плаща касата за лакарствата на Софарма,за да се видят къде потъват парите от здравни вноски на хората

195

Червени псетанаповод

преди 12 години

До 223.Твоето мнение тук не върви.Тук е гнездото на защитниците на Червените кхмери и назначените от тях капиталисти.Какъвто е и Огнян Донев.Олигарх създаден от една славна червена *** и ненадминат престъпник- този на който онзи ден му се скъсаха гащите на Централна гара(шатрата).

194

Нормален ли си?

преди 12 години

Абе ти нормален ли си? 12 бона на Нешева, или половин милиард в ръцете на Софарма и Огнян Донев - кое по те устройва!

193

демокрит

преди 12 години

Целта е ясна на всички,да махнем *** Нешева защото отказва да подпише новите договори за лекарствата които се плащат от касата и в които са заложени в пъти по-високи цени от монополиста Софарма и да сложим наш човек,който ще е по-сговорчив и който ще подпише новите договори,за да могат пак да бъдат източени милиони от бюджета на касата и да влязат в джоба на Огнян Донев.И за това ще я обвиним,че си е отпуснала 12 хиляди лева бонус,при положение,че управлява 2,6 милиарда бюджет на Здравната каса.Огнян Донев няма да се спре пред нищо за да постигне интересите си и да затвори устата на Нешева,която намекна за огромен натиск върху нея за новите цени на лекарствата.От ГЕРБ,се надявам,че няма да се продадат на Софарма и да уволнят Нешева,за да сложат човек на Донев,чрез който да продължава точи милиони с цените на лекарствата.

192

Червени псетанаапово

преди 12 години

До 207.Интернет-а колкото е полезен,трижди е по-вреден.Всякаква гмеж може да вади простащината си на показ.А ти си тръгнал точно на такива *** да обясняваш,че бонуси се взимат само в случай на реализирани икономии или по-добри финансови резултати от тези заложени в бюджета на ведомството.Не става братче.За скотовете е важно,че някой е взел 12 хилки,а за тях е нямало.Това кой каква длъжност заема,какви отговорности носи,няма значение.Щом за прошляка от Чъпръчене няма,значи за никой няма.

191

САМО ПИТАМ ?

преди 12 години

Кои институции в Бг не са ----разбойници ,някой знае ли?

190

Мунчо

преди 12 години

"Запазете професионализма, отстранете бързо лъжицата катран от бурето с мед, не се поддавайте на лобистки натиск и популистки настроения! Професионализмът е национално богатство. Грижете се за него!", призовават от БСК.А за моралът кой ще се грижи!? Затова, че Дянков казва няма да има бонуси, а те си ги раздавали сами, не ги давал той - това морално ли е!? Затова ли им наляха нашите здравни вноски - за да си дават бонуси!?

189

ДО 211

преди 12 години

Не се ли пообразова ---22г.,преход,....не разбра ли номерата на политиците и обръчите от фирми ...?Кои кого защитава ,кой дърпа конците ,....има само ----ИНТЕРЕСИ----ДАЛАВЕРИ-ПАРИ-ВЛАСТ -ЛОБИРАНЕ ,това е капитализма !

188

деси атанасова

преди 12 години

Не съм знаела досега ,че лекарствата са скъпи,падам от небето

187

sharp

преди 12 години

ama zashto!? - mali tya sama podade ostavka i se oplaka ot mnogo stres!

186

до 208

преди 12 години

Ще плащаш ,ще плащаш,няма на къде !Честита ---хАМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ----!

185

до 207

преди 12 години

Ако това е така ,защо не го изнесоха по медиите? Защо се прави поредния театър? Какви са целите ? И защо г-жа Нешева не го каза ,просто и ясно ,ами се обяснява колко добър професионалист е? Простичко е да се сети човек ,че хората точно затова скочиха!

184

SAVCHO1950gdg

преди 12 години

ЦЯЛАТА МОШЕННИЧЕСКА ГМЕШ, КОЯТО ЧАКА ДА РУПА ОТ БОКОВАТА РЪКА СЕ ХВЪРЛИ ДА ЗАЩИТАВА ПРИЯТЕЛКАТА НА НЕГОВАТА СЕСТРИЧКА В БИТКАТА НА ВЕЛИКАНИТЕ-ХИЩНИЦИ !!ХА СЕГА ДА ВИДИМ КОЙ Е ПО-СИЛЕН, НОВОКОРУМПРАНАТА ДЪРЖАВА ИЛИ НОВОИЗЛЮПЕНИТЕ, НО ВЕЧЕ УКРЕПНАЛИ ОЛИГАРСИ С НЕКОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОИЗХОД !!!