93

!

преди 12 години

Дайте ми 1300 евро пенсия, пък после ако щете с 50 % ми я орежете! Пак ще съм доволен :)

92

БУРГАС

преди 12 години

В германската преса излезе статия в която много точно бе казано-''Гръцките заплати ще намаляват до тогава до когато започнат да съответстват на производителността.'' Трудно им е на съседите, но не може да работиш по гръцки, а да искаш да живееш по германски.

91

do 101

преди 12 години

Leko,4e celiq sa opika

90

Анонимен

преди 12 години

komunstite rodinata izgrajdat,komsomolcite sled tqh varvqt

89

do 93

преди 12 години

naprotiv.mnogo zapadna morskoto

88

Антикумонист

преди 12 години

до 96 - нещо си в грешка,ние ще сме абсолютно безмилостни към вас.Вече я няма червената армия която да ви пази.Ще ви смачкаме на 10тата минута без никаква жал,вас и всички скапани и продажни генерали от кръговете на овчаров,петков и гоце-дс

87

do 86

преди 12 години

luckoil

86

Антикумонист

преди 12 години

92 - ще се вдигнем на бунтове ако скапаният комунизъм се завърнат в България.Никога няма да храня комунист.Тези китайци ще хранят хората в ловеч не ние тях.Добре че умряха кучетата Г.Димитров и Тато.Добре че гният по гробовете тези мършави мишки

85

SS до 94

преди 12 години

ВВМУ ''Никола Й. Вапцаров''-отлична база,преподаватели в близкото минало и практика.Стига да му се учи на човек.......

84

до 90

преди 12 години

Ходи се гръмни бе. Много си просззт!!!!!!

83

до 86

преди 12 години

Чувал ли си за брутен вътрешен продукт?--Никой не е чувал за БВП - какво е това? И колко беше при прехваления социализъм, който вашият Тато нарече недоносче?Пиши точни цифри и не лъжи! Ще те проверим.

82

Статистик

преди 12 години

ПАРАДОКС 2 Фалиралите европейски гърци маат пържоли, а отличниците на Европата ровят по кофите вече 22 години!Що така бе хора?

81

до 82

преди 12 години

Не бил милиционер бе, бил пожарникар събудил се милионер.

80

Анонимен

преди 12 години

Червената агитка, много сте досадни. Бягайте да пишете глупостите си в сайта на Работническо дело, Дума, в партийните сайтове на БСП, ДПС.Налудничавите ви писания са смехотворни.

79

до 77

преди 12 години

Добре де, кажи едно предприятие. Ама не цехче за ракия и салам, а нещо сериозно. За 1 милиард например от тези 250 милиарда???Чувал ли си за брутен вътрешен продукт? А сега провери колко е и тогава пиши глупости.

78

до 81

преди 12 години

Горките бедни бабенца плащат членски внос за удоволствието да членуват в партията на милионерите с надеждата, че тия ще спрат да крадат и вместо да си приберат парите - ще ги дадат за повишаване на пенсиите! Смешно, смешно, та чак тъжно!

77

образование ..?

преди 12 години

.. простете, ама кои български Университет дава наистина добро образание? Кои Университет дава и теоретическа и практическа подготовка на своите студенти ..? Няма такъв, просто няма!А това задочно образование, нека тези специалисти да се насочват към българския частник, а не към Държавната администрация! Хора коитож за 8 години ... са се здобили с тапии от 4-5 Университета за образование! Ами щом са толкова добри, нека наистина да идат в частния сектор, нека те да ги оцененат, да им дадат пар

76

Анонимен

преди 12 години

Бреее, *** как се радват на капиталистическа Гърция, възхваляват я - плюят по България - винаги са били ренегати и предатели на националните интереси.Преди ни предадоха на СССР, сега ни предадоха на американците - министър Калфин но нареждане на главнокомандващия на армията Първанов даде на американците българските военни бази.

75

до 81

преди 12 години

Чакай да питам :(...абе тоя милиционера, събудил се милионер какъв е?И той ли е от тия ...как им каза ти?...комунистите които строят капитализъм ;)

74

до 78

преди 12 години

Щото комунисти ти правят капитализма.През 1989 г. просто си легализираха милионите.Имаше и милионери по времето на комунизЪма.Даже беше излязъл един списък с милионерите в НРБ в едно списание и иззеха бройките.Та те и сега са си милионери (даже вече милиардери).Но има още мнозина които гласуват за тях.