159

Анонимен

преди 12 години

жалко за нацията,че още има живи ***.

158

Анонимен

преди 12 години

Според мен утайката по върховете си изкарва взаимно кирливите ризи. Това е добре. Време е на цялата тази *** след 20 години да си тръгне един ден. Нищо няма да е забравено и никой няма да е забравен. Те не работят за България като един народ, те се карат като роднини, които не могат да си разделят имота. Това дали е от системата или от хората не знам, по скоро системата е калпава и хората в нея също.

157

до 195

преди 12 години

Ами да си кажат и за него. Като са започнали от а да стигнат до я. Лошо няма. Нека да знаем какви ни управляват.

156

до 189

преди 12 години

И всички тези 189 случая са такива? Аре. А мен ще ме помилват ли, ако някой ме унижава и аз взема че го у.б.и.я? Пишеш небивалици. Убийството няма оправдание. Има си съд и той решава.

155

do 191

преди 12 години

Брей, убийството си е убийство и оправдание за тоа няма. Ти не си тиква, ти си от тези з акоито човешкия живот нищо не значи! За власт и за пари се убиват хора! Това е истината! Тези 236 убийци са сред нас. И всички можем да сме тяхна жертва. Адвокати на дявола сте вие, тиката е безвредно и полезно растение.

154

Анонимен

преди 12 години

Ми кави искат герберите да помилва:))))) Невинни ли:)))Егати простатат ***:))

153

Анонимен

преди 12 години

Достоен генерал! Каза, че ще помилва момиче, което е извършило убийство, докато я биели да ходи да проституира и го направи! Аз бих помилвал всички такива убийци! Ако бяха герберите, то за насилствено проституираща щяха да и дадат 20 г., защото е убила сводника, който естествено е гербер, както винаги!

152

до 187

преди 12 години

А къде спа 20 г.,за да стигнеш до тук?

151

ДО 184

преди 12 години

Само в Бг ---Генерал без ---армия!И Президент/Първанов/,без държава --------!

150

добре е !

преди 12 години

Радостното е, че поне нещо маааалко се пораздвижва,помръдва в Бг ,не е най-доброто ,но поне е ---нещо ,ново е,на фона на 20г -----СЪВСЕМ НИЩОТО!

149

ПОЗОР 1

преди 12 години

Уж генерал, А КРАДЕ КАТО ПОСЛЕДНИЯ ***

148

до 178

преди 12 години

Помилваните не са ----обикновени Бг бедни граждани ,а с повечко парици ,....имало е ГОЛЯМО ЦАКАНЕ ,през адв.Марковски и син !---РАЗБРА ЛИ ,че няма сини и червени ,а ...кинти!

147

До 178

преди 12 години

Червени зелени сини жълти какво значение има нали са престъпници като няма прозрачност и ги крият само гадаем дали пък не са си платили за услугите

146

Маринка

преди 12 години

Всеки втори помилван от Марин - убиец. Явно там мизата е най-висока. Как иначе този палат в Батак?

145

До 174

преди 12 години

Защо да ги разследват като те не могат да бъдат съдени Това за което пишеш е последствие както се казва "след дъжд качулка"

144

НАЛИ!

преди 12 години

И накрая ---Н.Нешева била виновна за всичко ...?Проблемите са къде ,къде по-високо ....питайте ----Филчев!Най-добрите политици са тези ,които ЛЪЖАТ народа ,...най-хубаво !В политиката МОРАЛ И ПРАВИЛА ---няма !За какво става на въпрос тогава ?

143

Анонимен

преди 12 години

ПОМИЛВАНИТЕ СИГУРНО СА ЧАСТ ОТ ЧЕРВЕНАТА ШАЙКА

142

до 168

преди 12 години

А ти от кой *** сой си бе, като не те е страх от убийци,по целият свят нормалните хора имат страхове от тези ***,като какъв се изявяваш ти,като *** от червена та *** нали, на друго човекоодобно не мога да те оприлича след като нямаш страхове ?

141

защо не четем,.....

преди 12 години

....докладите на Евросъюза?Там ни пичат ,кой е ---ОКТОПОДА ,кой критикуват във всеки доклад ,като 1-ва точка ....ВИНАГИ?

140

Анонимен

преди 12 години

ГЕ.Пър. му даде орден за това ! Да кажат каква е била схемата !!!! Егати долната работа !!!