86

az до 90-91

преди 12 години

Парите нямат принадлежност. Парите се дават за извършена работа и поета отговорност. По закон тези пари се дават на герб, а те ги дават на пострадалите.

85

Патриотът

преди 12 години

Костов да гори в АДА нещастен крадлив завистлив гявол!

84

до 96

преди 12 години

Добро не се прави така - излизам и заявявам, че ще даря еди какво си /оставям на страна законно ли е, или - не, популистко ли е, или - не/!Добро се прави тихом, мълком - отиваш, даряваш, помагаш и не се обясняваш! Това, което ГЕРБ прави не е добро - казва се ПиАр, защото с тези "дарени" пари си "купиха" много симпатии на хора, които не знаят значението на думата "добро"!

83

до 92

преди 12 години

Уау, верно си мега глупав. Заради това, че "по-добри от тях няма" да си затваряме очите за ПОРЕДНОТО МЕГА СЛАБО И КРАДЛИВО правителство? А вие даже и шапка им свалята ?!?! за кое, слепи ли сте ? Защо СМЕШНОТО правителство не си е мръднало пръстта да оправи скапания язовир, за да не се стигне до десетки жертви и щети за милиони, които ПОЗНАЙ кой ще плати с данъците си ?

82

до 94

преди 12 години

"Ако партиите се издържаха само от членски внос това означава да почнат да се финансират от мафията и от бизнеса и да са зависими само от хората с пари - това ли е демокрация според теб - това се нарича плутокрация, олигархия, когато само хора с пари управляват. "Ти знаеш ли изобщо какво означава членски внос? Явно не. Потърси в гугъл, попрочети малко конституциите на Дания, Швеция и Швейцария пък тогава говори.

81

До91

преди 12 години

Щом нямаш, предлагам ти да опиташ членство в БСП там ще намериш много съмишленици с който ще сеете злоба по цял ден и добра възможност колективно с пяна на уста да оплювате всяко добро дело в тая държава.

80

до 91

преди 12 години

"***, казах вече на два пъти ..."Е, той и един оплешивяващ псевдо рокер все повтаря ли повтаря, и смята другите за *** дето биха му повярвали. Ама не са - никой не му вярва. Единствения *** дето му вярва е той самият.... та толкова, за партийната ти принадлежност.

79

до 76

преди 12 години

"Безумецо, не е тяхна питата, а е наша, защото идва от НАЩИТЕ данъци! И вместо да променят закона, така че партиите да се издържат САМО от членски внос (както е в повечето европейски демокрации), те си намаляват печалбата с 1 милион като я инвестират в ПР."Многоумецо, никъде партиите не се издържат от членски внос само, никъде в Европа а само в дебилната ти глава е така. Ако партиите се издържаха само от членски внос това означава да почнат да се финансират от мафията и от бизнеса и да са зависими само от хората с пари - това ли е демокрация според теб - това се нарича плутокрация, олигархия, когато само хора с пари управляват. А що се отнася до дарението на ГЕРБ според теб тези пари от данъците които отиват за субсидии трябваше да се използват по предназначение - тоест ГЕРБ да си бяха построили партийни клубове за 1 милион, да ги бяха дали за агитационни материали, да ги бяха дали за партийни разходи и тогава нямаше да плюеш и да се пениш, защото субсидите са за това. Но ако вместо за партийни клубове, за партийни разходи и представителни дадат 1 милион за помощи за бедствашите и краставите комунистическо кучета почват да лаят. Защо БСП не отдели от тяхната субсидия 1 милион - те получават почти колкото ГЕРБ субсидии, ами с тези субсидии ще си правят партийни почерпки и ще си покриват партийни разходи и командировки в чужбина.

78

ДСБ

преди 12 години

И.Костов ---Президент,крал Кирил Рашков ----вице,''царица ''Костадина ----Премиер,......пълна *** ----САМО В Бг!

77

az

преди 12 години

Уау, верно си ***. Герб ще управляват колкото ги изберат, а ние ги избираме, защото по-добри от тях няма. Щом се появи някой, който да говори още по-смислено от тях за него ще гласувам. В моя град гласувах да ВМРО за кмет, защото гербера ни ми харесваше. И в никоя страна не се оправя 70-годишна *** за 1 мандат.

76

до 85

преди 12 години

***, казах вече на два пъти че НЯМАМ партийна принадлежност. Защото са еднакви *** и БСП и ДПС, и СДС, и АТАКА и твоите любимци от ГЕРБ. Не знам ти на какво казваш логика, но в това, което казваш, я няма никаква.

75

до 85

преди 12 години

там е работата, че парите са дадени от Герб, но са взети от народа, а ГЕРБ се държат все едно, че лични пари са дадени и се правят за пореден път на дръж ми шапката, за да замажат поредния си гаф - нестопанисването на язовира, който наводни селото !

74

Анонимен

преди 12 години

Вижте как ви водят за носа!Къде отиде въпросът за вината за трагедията? Кой е виновен? Май някой от сегашните управляващи не си е свършил работата? Но защо този въпрос не се дебатира? Защото популистите така правят - отклониха общественото внимание с това дарение и пак са добрите те!!!Но докато има ***, които да им се връзват, ще има и такива трагедии ...

73

икономист

преди 12 години

Че те тези пари са откраднати от народа! Няма да откриваме топлата вода народе.

72

аз до az

преди 12 години

е да ви оставим като БКП да управлявате 20 години ? Как така в другите страни става за 1 мандат, само тук не става. Куха лейка е тази която те е възпитавала и по скоро факта, че се е провалила! А ти гокато ближеш *** на управляващите те крадат МИЛИАРДИ , както и тези преди тях , както и предните ! Айде беги , ***

71

До 70

преди 12 години

Ами те и хилядократно да го увеличат този милион ти пак ще си тук и пак ще плюеш, щото парите ще са дадени от ГЕРБ, а не от партията на която ти симпатизираш.Ти си го знаеш това много добре. И в тоя смисъл четейки коментарите ти лишени от сериозна логика, а по-скоро със злоба, почти се сещам каква е партийната ти принадлежност.

70

ДО 80

преди 12 години

За каква свършена работа говориш ? Та нали точно заради несвършена работа се стигна до това бедствие ? След това само обещания за милиони има и раздадени бонуси за 30-40 пъти повече!

69

az до аз

преди 12 години

За такива кухи *** като теб явно трябва да се обясни, че промяната не става за 1 мандат на правителство, а за 20-30-40 години. БКП ни еБ.ат вече близо 70 години !!!

68

аз

преди 12 години

Ето смешковците вече видяха как хората от селото са получили парите и са си оправили домоовете, разрушени от бедствието предизвикано от бездействието на ? Министерски съвет !Чакайте малко бре, парите нито са дадени, нито са получени. До сега има само ВИНА и тя е на мин съвет, че не си поддържа собствеността и това за пореден път доведе до ЖЕРТВИ!След дъжд качулка. НЕ СЪМ ОТ БСП, НИТО ОТ АТАКА И НИКОЙ НЕ МИ ПЛАЩА ЗА ДА ПИША ТУК. ПИША ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ВЪЗМУТЕН ГРАЖДАНИН!

67

До 74

преди 12 години

По-добре популизъм и свършена работа от колкото популизъм и не свършена работа.