27

CrossFire

преди 12 години

Аз пък не мога да повярвам че държавата харчи парите на данъкоплатеца за да могат шепа хора да обикалят нагоре-надолу. Нека да почнат да се финансират само от спечеленото от тях самите да ги видим тогава. Като че ли се къпеме с пари та можем да ги харчим за всяка дивотия.

26

Анонимен

преди 12 години

grozdeva ne e sportiska

25

Анонимен

преди 12 години

Пореден идиотизъм в тази държава. Мария, честит празник и *** се състезавай за друга държава където ще те уважават и нито един *** няма да ти пречи. нека пловдивчани сами си градят състезатели. Направи го и всички ще те уважават. Знам какво е да тренираш стрелба и искренно ти се възхищавам. Пожелавам ти нова олимпийска титла. Успех и нови върхове.

24

До 22

преди 12 години

А ти не мислиш ли за пари, когато става въпрос за работата и прехраната ти.... Или мислиш, че медали се печелят само с добра воля....

23

PD

преди 12 години

Не смятам да се явявам защитник на шефа на федерацията, обаче нещо с клуба на Гроздева не е наред. Ако има реално клуб с членове, защо не изпратиха един представител на републиканското ?Все пак държавата давайки пари на федерацията, а тя на клубовете има за цел подпомагане на реална дейност, а не финансови приходи за единствен състезател. Състезателите получават бонуси за спортните си успехи по друга линия.

22

анонимен

преди 12 години

Грешката на Грозева е че тя се счита за незаменима.Вярно че е най добра но не и незаменима.Алчността и я погубва.Увлечени от алчност,те са тръгнали към пропастта.

21

до25

преди 12 години

ако не знаеш дълги години беше на доилка при черепа

20

Анонимен

преди 12 години

пожелавам и успех,тя достоен боец доказала се е не веднъж,тук в бг на където и да се обърнеш са все мафиоти или олигарси в почти всичкия бизнес

19

Анонимен

преди 12 години

Това с Гроздева е поредния абсурд в тази държава !!!

18

Анонимен

преди 12 години

Тази мисли само за пари.Не случайно влезе във Биг Брадър излагация

17

анонимен

преди 12 години

Има много поучителни поговорки в българският епос. Ще Ви цитирам две от тях,сами преценете ,коя е вярна за случаят: "Храни куче да те лае и когато въшката се наяде излизя на челото"

16

edna

преди 12 години

Гледам Мария как тича в парка всяка сутрин с кучето си и й се възхищавам истински на спортсменския дух и характер. Ти си боец, Мария. Давай смело напреД!

15

ее

преди 12 години

Ако десетката са му ташаците, нека го уцели жената.

14

Анонимен

преди 12 години

Тази кой плаши,че няма да иде на Олимпиада.Единствено ще загуби само тя

13

Валя

преди 12 години

Клубът не е от един човек... Например МАрия и Таню са в един клуб, има и други хора в него - не знам дали има деца. Е, информацията ми е стара, но просто да ви изясня, номер 15.

12

ор

преди 12 години

Не мога да се съглася, че Гроздева е клуб? Какъв е този клуб, от един човек - Марийчето? Дали Мария Гроздева е егоист, та не обучи няколко деца? *** много пари, от данъците ни, и все реват с крокодилски сълзи! Колко ни струва един златен медал? Колко гладуване на нарида! И колко пируване на такива като Боевски и Гроздева, футболисти и тем подобни!

11

до 12

преди 12 години

Отиди и си купи бира за ШЛ довечера и не коментирай неща, които не разбираш.

10

Анонимен

преди 12 години

ако някой ми каже 3 вида спорт, които да са по-*** от стрелбата, евала му правя, ако някой е против да си признае, дали е изгледал поне едно състезание от началото до края

9

БГ

преди 12 години

Точно така, по български ... талантите в мизерия - тюфлеците на ръководни постове .....Кой ви звучи по-логично за председател на федерацията Мария Гроздева, Таню Киряков или *** Шишманов ?

8

Анонимен

преди 12 години

Ама толкова се трогнах за Грозната,че го преместих от другата страна