196

PD

преди 12 години

Прав е ББ. Всички ние сме виновни. Вече повече от 20г. позволяваме на разни "хидроинженери" законно или не да отклоняват и крадат средства от общата черга. И докато те се увиват и превиват някъде се оголва. А всички ние с действия или бездействие подпомагаме този процес. Един ден ще погледнем бъдните поколения и без значение дали ще ни простят или не срама няма да се измие. Затрихме колективизма защото го приравнихме с комунизъм, но вижте една капиталистическа Япония какво прави. Боже вразуми ни

195

За 250

преди 12 години

Каква военна база? Язовирът на един, под аренда на друг да си гледа рибоците там, а на военните стената. От излязлата в печата коренспонденция се вижда, че и настоящия и предишния военен министър са отговаряли, че те нямат отношение към язовирът.

194

Анонимен

преди 12 години

Психара СТРАНДЖАТА си пише тъпотиите от един луксозен кабинет - всеки може да се досети къде.

193

ДО N224-Гражданин

преди 12 години

Прав си, тези ЦИРКАДЖИИ са наистина последната надежда за България.По-неграмотно правителство никога не сме имали!!!

192

Анонимен

преди 12 години

А вашата Нона за какво я държите, заради музиката ли?

191

до 248

преди 12 години

Защо да те плюят? Принципно се прав! Само дето въпросното съоръжение е на тероторията на военна база и там не може да се припари.

190

отец йоан

преди 12 години

чеда божи ние плащтаме днес греховете на бойко борисов и герб.те станаха мили5ардери на гърба на мизерстващтия народ.бойко и герб са мафиоти,корумпирани политици,агенти на държавна сигурност,диктатори и тоталитариести.днес господ наказва българия заради борисов и герб и божието възмездие и наказание е жестоко-цяла българия беше потопена от вода.черно море заля бургас и варна а дунава заямръзва и щте прелее.изглежда наште политици са много грешни щтом така безпощтадно ги наказва бог с наводнения.

189

Анонимен

преди 12 години

Сигурно ще има много сръдни тук, но нека се посочат и селяните, копали пръст от дигите, отмъквали съоръжения от помпените станции и плочки да си застелят дворовете. И те се знаят от местните хора. Хайде да ги видим. Сега сигурно реват повече от невинните и бързат за помощи. Толкова години са търпели и чакали друг да свърши работата. Като са знаели, че е опасно и никой не им помага, да бяха се заели сами да укрепят дигата, с доброволен труд и със съвети от добър специалист.

188

до 232

преди 12 години

Каквото и да казваш с големи букви... , Боко го подкрепя ОВЧАТА част от народа! Няма разумно мислещ човек ,дето да не вижда ,че е част от мафията и бивш ,а може би и настоящ комунист. Да разтрива ушите на Бай Тошо сигурно биха допуснали обикновен овчар... Народа помни!

187

до 242

преди 12 години

Колко работи си личи по това как "предодврати" бедствието. За всичко така работи - пуска парата през свирката и нищо не свършва. Посочи едно нещо което да е свършило. Колко от виновниците за катастрофата по време на Луканов, Виденов и Костов са в затвора. Колко от тези които обраха милиардите на България са в затвора. Какъв е ръста на промишлеността по тяхо време. Какво направи да ограничи финансовата криза за която само ние още говорим и се оправдаваме...

186

Спонги

преди 12 години

В този сайт, когато народната "любов" започне да се изсипва върху ББ и напоследък върху следващият проект на ДС -другарката Пръмова, админът праща статията в девета глуха. Хвала на таквиз служители на ДС.

185

до 228

преди 12 години

Виновни са тези които вече 2.5 години са на власт и нищо не направиха!!! Бойко и министрите му на съд!!!

184

atanas

преди 12 години

Това е единственото работещо за България правителство и всички които смятат че не е така да хващат влака за Северна корея.

183

Анонимен

преди 12 години

"И ние сме виновни за Бисер, признава Борисов"Тоя уби всичко детско в мен :(((... а аз пък мислех, че Станишев е виновен.

182

Анонимен

преди 12 години

С две думи "Хленчещ бабаит"

181

ПЧ до 220

преди 12 години

.....,по времето когато Борисов беше кмет кой беше на власт? Кой развързва кесията в такива случаи?

180

до 232

преди 12 години

Напълно те подкрепям друже,не трябва да се им се обръща ама Абсолютно никакво внимание и ще изчезнат от форума постепенно и завинаги,плюсчетата си ги пускат с проксита това се знае!

179

!?!?!

преди 12 години

"И ние сме виновни за Бисер, признава Борисов"ВИНОВНИ СТЕ,Я! Цял раздел в предизборната ви програма за хидро-съоръженията! Ама сега си траете! Профуквате всички пари за строителство, от което мажете да крадете на воля - пътното! С тирания и лъжи управлявате! Некадърни сте! за това са такива евро-докладите!А Бойко - нищо не дава! Питайте хората от Богоров и Нови Искър, какво им съдейства КМЕТ Боко, като ги заля Искъра през 2005! нищо и половина- само перчене по телевизиите!Пък му ВЕРВАЙТЕ ....

178

бай Иван

преди 12 години

К,ва работа върши бе Странджа,този *** ?Само ходи и реже ленти с тази новата дебела министърка . По - добре е да вземе Фидоска,но как ще стане, през коя врата ще я натика в колата или в хеликоптера?Трябва да я метне в карусерията на някой камион и да я разкарва из България, като "кита голиат"който едно време го показваха в цирка! Слушай Странджа к,во ще ти кажа в циркаджийска държава живеем и Клоуни ни управляват

177

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

Когато има виновни трябва да има и наказания какви ли ще са те за тези виновни.Когата вината обаче е колективна за мен става въпрос че се прикрива истинския виновник.Така че много да не вярваме на изречените признания.