19

silviq.cakova

преди 12 години

Четя коментарите обикновенно, за да се посмея. Винаги се разпалват политически страсти всякакви други, но този път малко ме е срам от нас.Достатъчно е да си кажем "Бог да прости тези хорица които загинаха " и ако можем да помогнем с нещо.Няма значение кой какво е правил и защо е бил на моста имало е да става.И това, че еди кой си бил направил тези язовири , за да се разливат сега е пълна глупост.Добре строиха хората, но лошото е, че няма пари да се поддържа. Хайде да бъдем ХОРА, а не зверове :(

18

Българин

преди 12 години

Искрени съболезнования към близките на загиналите.Съчувствие към хората останали без дом и покъщнина.Целият български народ трябва да помогне на пострадалите хора.Нека в деня на траур да не политизираме нещата .Кой е виновен ,кой е отговорен нека да определи съдът.Нека поне днес сме просто- българи.

17

Анонимен

преди 12 години

ония групи от по 30 супермени да бяха обиколили потенциално опасните обекти вместо да ходят за по 5 кутии цигари,да почиват в мир загиналите хора и кураж на оцелелите.

16

със сигурност - съст

преди 12 години

Ти си долна гадна *** със сигурност 4. Държавата. че не е държава - спор няма. Но какво е държава????. Хората сме държава. тогава да си дадем ясната сметка колко сме и хора. Докато на земята съществуват такива като теб - плюииии в тази държава. Ти не заслужава да ходиш по тази земя - ясно ли ти е .......

15

до 15

преди 12 години

ти май си голям *** - искаш ли да знаеш и нещо друго - 4 човека с кола на ЕВН всяка сутрин пътуват за Харманли на работа и след като минават този същия мост над река - Азмака, секунди след тях вълната връхлита и тези които са били на моста /в частност Лиляна и Васко - бог да ги прости/ се оказват там - и те пътуват на работа в Харманли всяка сутрин - *** се гръмни 15 - *** такъв

14

харманли

преди 12 години

аз пък знам нещо друго - кмета на с.иваново е подал за миналата година два рапорта, че стената е пропукана, но кмета на иваново не е избран от листата на бкп както кмета лисков и на него цял мандат от 4 години не му се обръщаше никакво внимание и не му се помагаше с нищо от общината - та правете си сметка - камо ли за една пропукана стена ще му обърнат внимание и друго - на кмета СЪВЕТНИЦИТЕ около него за сменяне, да не кажа за УБИВАНЕ, правете си вие изводи....

13

Анонимен

преди 12 години

И ако ме боли с какво ще помогна?Ето какво прочетох току що!"Имам приятел, с когото пихме до късно вечерта, а къщата му е близо до моста във Бисер. Страх ме е да му звънна. Научавам от приятели в Иваново, че е имало кола на моста в момента, в който е бил ударен от вълната. А мостът е само на 700-800 м от язовира. След това разбрах, че са мъж и жена и се досетих кои са току що прочетох за едните хора в джипа."Пили си хората, вечерта и после са паднали от моста.Не ги е завлякла реката.

12

Фейсбук!

преди 12 години

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ПРЕД СЪД!ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ПРЕД СЪД!ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ПРЕД СЪД!

11

До 6

преди 12 години

Ей хвъркато същество, махни това знаме от аватара си, че много дразниш.

10

ще реже лентички

преди 12 години

Сега пожарникарят, с цялата си наглост, сигурно ще тръгне да реже лентички и по гробищата!

9

Иван

преди 12 години

Кой ти говори за държавата в момента!? Хората ти казват, че България скърби. Да, не мога да помогна, не мога да направя нищо, но ми е болно за тези хора. Това ,че някой не е обслужвал язовира няма значение..стана ли белята, стана. И да бърборим сега, кой какво е трябвало да направи , файда няма. Не знам дали ми разбираш мисълта. Не съм от хората дето коментират щяло и не щяло, но не можах да се сдържа. П.П: Извинявам се за епитетите ( реагирах малко емоциоанално и не бях прав).

8

Иванеее

преди 12 години

Не съм льохман, нито съм червей, просто не съм в траур.И от какво да ме е срам?Виновна ли съм, че някой не си е обслужвал язовира, да не би да е мой язовира та да се чувствам виновна?За какъв срам ми говориш? Просто не съм лицемерна да се правя на ""заинтересована".Тук пишете колко да напишете нещо, без да съчувствате на хората.Така мога и аз, но не го чувствам така.Държавата я няма никаква и не "съчувства" та коя съм аз за да го правя.Бедна като милиони в тази държава.

7

Иван

преди 12 години

ей льохман. 4-ти. Да, на теб говоря ! *** си като *** по-дяволите. Джипа може и да е Уазка и Нива и какво ли още не , с което "селяните" са си вадили хляба. Имай малко срам...Бог да прости жертвите! Цяла България с изключение на червеите като теб, е с тях !

6

Ястреб

преди 12 години

Моите дълбоки съболезнования за загиналите. Пожеланието ми е, тази беда да е най-голямата от бедите, дето могат да сполетят България. Мир на душите на загиналите, търпение и сила на лобимите им! Амин!

5

Анонимен

преди 12 години

след толкова години на безотговорност ще има още такива трагедии за сажаление.

4

Анонимен

преди 12 години

Брех кви тия селяни с джипове?

3

Анонимен

преди 12 години

Знаем,че дълги години за управители на язовирите и министерството отговарящо за тяхното подържане от коя партия се уравляваха. Назначаваха се хора, които са виждали язовир през прозореца на влака. Бог да ги прости невинните! А виновните съвестта им е покрита от невежеството, безхаберието и корупцията. Няма да има оправия

2

Анонимен

преди 12 години

Или ако се скъса стената на някой от големите язовири в България.....

1

Анонимен

преди 12 години

Бог да ги прости ! Не ми се мисли ако язовира се беше скъсал през ноща ..