35

до 35

преди 12 години

Изборите друго показват бре...!ДСБ---0.3% +СДС-0.7%,+Ск--1%=....2%общо!Опозицията пък не е била толкова зле от както я има в Бг!С една дума ,..Бойко раздвижи нещата в заспалата Бг ----20г,...преход !Преход на ---ДАЛАВЕРАТА и ТЪРГАША ---

34

до 33

преди 12 години

А нещо за трите фалита на България по времето на бай ти Тошо ще кажеш ли? За изнесеното злато в Русия? За натрупания външен дълг? За избитата интелигенция? Да продължавам ли? Жалко, че такава *** живее по тези земи.............

33

Анонимен

преди 12 години

до ..Къде е бай Тошо ?По негово време..И по бай ти Тошово време имаше и бедствия и аварии, НО ТОГАВА НЕ СЕ ПИШЕШЕ!!!! Питай врачани за язовира им през 60-те! А ако се говореше, беше на ухо, особено за производствените аварии и жп катастрофите...Стига си ревал за тоя Тошо, дечурлигата на неговия слугинаж сега ни управлява!А твоя бай Тошо сами си го каза: "социализЪма е едно недоносче(3)" !Още ни влачи социализЪма! Типична социалистическа безстопанственост - не знаят на кой е язовира?!

32

до 32

преди 12 години

***,на вас герберите и Хан Аспарух ви е виновен.***.

31

REX do 15

преди 12 години

Алоу Иване ....... ЗАМЪЛЧИ! Ти като не знаеш етническия състав на населението там си затваряй ..... устата /да не кажа друго/. 95% там са ХОРА БЪЛГАРИ! по-хора от всички зейнали *** да лапнат света. Ти 15-ти /щото незаслужаваш и име да имаш, кво ли пък Иван/ не си видял как плачат хората там. Аз ги видях, така че ЗАМЪЛЧИ и дано бог ти прости за думите!

30

Дедо Йоцо

преди 12 години

42, е да де...Ама си представи ако е трудна кво ли ще е?!

29

до 38

преди 12 години

Е как да знаеш, то няма начин да й проличи?!?

28

до 39

преди 12 години

Стената е спукана от ---точно 10 години ,има документи !

27

Бг

преди 12 години

Вестник ..Бг-днес :"Емел Метем е трябвало да ремонтира язовирите ",....а не да окраде кинтите за ДПС!

26

Дедо Йоцо

преди 12 години

34, явно иде реч за Фидосова? Не знаех, че е родилка обаче...

25

Анонимен

преди 12 години

Къде са другарите и другарките от Тройната коалиция,да дадат обяснения за изразходваните средства по поддръжката на напоителните системи и реките,къде *** етем и съсела и хидроинжинера доган,защо се крият от народната любов!!!

24

sabra

преди 12 години

За тва ли избрахтва трижди по-големите комусти от ГЕРБ! Да ви спасят?!

23

до 21

преди 12 години

Ти пък от вчера ли си ...?Това е ДАЛАВЕРА от 1989г,...!Къде е бай Тошо ?По негово време имаше ,...държава ,армия ,работа ,образование ,почивки,спокойствие ,култура ,всички нахранени ,пенсионерите не работеха ,безплатно здравеопазване ,образование ,.........ВСИЧКО ТОВА СЕГА ГО ----НЕ-*** ,НЕМА И ДА ГО ИМА !

22

oooo

преди 12 години

УМИШЛЕНОТО НЕ ПОДДЪРЖАНЕ НА ЯЗОВИРИТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20Г Е ПРИЧИНА ЗА ТЕЗИ ЧОВЕШКИ ТРАГЕДИИ.И ПАК НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА.САМО СЕ ДРАСКА ПО НЕТА И СЕ ПРАВЯТ АКЦИИ ПЛАТЕНИ С НАШИТЕ ПАРИ (ТЕ ЗАТОВА И АКЦИИТЕ КУЦИ) УМИРАТ ХОРА... БЪЛГАРИ ЗАРАДИ БЕЗХАБЕРИЕТО И АЛЧНОСТТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ (ПРЕДИ И СЕГА). КОГА ТЕЗИ ХОРА ЩЕ ЛЕЖАТ ПО ЗАТВОРИТЕ?

21

Дедо Йоцо

преди 12 години

27, дори и да не ги залее, ние знаем кво да правим с теб и с г-жа майкя ти. И ти знаеш.

20

Народа помни

преди 12 години

Комунистите от цк на бкп-бсп,ндсв и дпс ПОТОПИХА България,създадоха си министерство на бедствие и аварии под прякото ръководство на Емел Етем,чрез това министерство източиха милиарди левове от нашите данъци,ужким за поддръжка на напоителните системи,кога ще има осъдени от тройната коалиция министри за кражба на милиони и за безхаберие!!!НАРОДА ПОМНИ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ КАКВО НАПРАВИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ,КАК СЪСИПА И УНИЩОЖИ НАРОДА НИ,НИКОГА НЯМА ДА ВИ ЗАБРАВИМ КОМУНИСТИ НАГЛИ И АЛЧНИ!!!

19

20г,фъф---Бг

преди 12 години

Емел Етем ,...крадеше пари от Бг хазна /безотчетни/,а Кабил раменяше /кон за кокошка/,магаре за парцели и имоти по морето ,......за българи ....не можеше !В министерството на земеделието имаше само турски чиновници и се говореше само на турски ,....!

18

Анонимен

преди 12 години

Всичко е далавера тука и така ще бъде постоянно

17

Дедо Йоцо

преди 12 години

Ванчо от нумер 15, юроде скопен, ти ходил ли си точно в това село бре? Щото аз съм ходил, дори имам братовчед там, тъй като леля ми се ожени за местен работяга, и много добре познавам хората наоколо-чисто българско селце в Тракия! Много интересно ти отде пишеш словесните си ***, гиди манафино застрелян?

16

мани,мани!

преди 12 години

Караджова ---3г.,прави кадастър на язовирите ,колко и чии са ,.....но когато и мине махмурлука!Така е в бг ....първо ДАЛАВЕРАТА ....А АКО ОСТАНЕ НЕЩО ,И ЗА НАРОДА ----***,*** ЗАЩОТО ГИ ТЪРПИ 22г. ...!?