25

Ду Ю Шпек Йнглиж

преди 12 години

едва ли е по-неадекватен от Варлик.

24

Калин

преди 12 години

интересно ми е .. болшевишките лентяи от бъгъ ***..къде ги изпращат в чужбина с какво друго се занимават освен да задръстъват тоалетните в посолствата ?

23

Анонимен

преди 12 години

Нормално е да му харесва чалгата. Това си е страхотна музика, единствения проблем е асоциациите които води у предубедения средно-статистически българин. А това са мутрите, нелегално изкарани пари и силиконки. Ако изключим това и трябва да оценим само чалгата самата музика изобщо не е толкова зле, по нищо не отстъпва на американската чалга лейди гага или мадона. Просто ситуацията в държавата ни е накарала повечето хора да я мразят. И така всички не-предубедени чужденци им харесва..

22

АЗ

преди 12 години

Само най лошото от България той хареса! Мазна баница и *** чалга! ***!

21

добе дошъл

преди 12 години

Само дано това пловдивско семейство, при което се е обучавал не е от Столипиново!

20

полека с радостта

преди 12 години

Тия възпитани и над нещата англичани колко *** са изтрепали , половината свят са " цивилизовали". Където не са стъпили , там не са изтребили.

19

spasimir

преди 12 години

кефи ме,баница и чалга,ами вече е почти българин.

18

!!

преди 12 години

Смятай какъв *** са ни пратили тука, щом се кефи на чалгата.

17

ее

преди 12 години

Ако тук има някой от британското посолство да чете - абе кажете му на шефа си, че с любовта си към чалгата пада в очите на интелигентната част от българския народ, която е преобладаваща.Виж, че обича баница - ***-дойди, ще получи аплодисменти.Обаче му кажете също да обича шопска салата, боб чорба, а също и свински пръжки с лук.

16

чалга UK

преди 12 години

Обичам баници и чалга,Уиски ледено да пия,Вълните на Ламанша да ме галятИ английската мъгла покрай мен.Къде ме пратиха не знаяЛеле мамо помогни.Чакам с нетърпение края.В къщи да се върна жив.

15

Анонимен

преди 12 години

Добре дошъл! Май не е живял близо до "Столипиново", въпреки че от предишната му служба в департамент "Източна Африка и регион на Големите езера", там щеше да се чувства в познати води.

14

Fox

преди 12 години

Нагаждач! Ако беше живял 4 седмици в гейско семейство, дали щеше да се научи да предпочита да го дава или да му го дават...

13

maistoragb

преди 12 години

Всеки има право да обича или да не обича какво то му е кеф на него ............

12

Анонимен

преди 12 години

Амчи начи в Бг се очакват терористи, кой ще организира цялата работа ако не специалист по тероризма. Ся само Тиквата да не даде на Хилари въздушен коридор за Иран и талибаните са ни в кърпа вързани:)))

11

кръчмар

преди 12 години

Аийде Джони да сипем по една ракия , дайте и шопската салата . А наздраве ! Пускайте чалгата какво се мотате ! Иии брееее курортееее

10

Анонимен

преди 12 години

И какво ни интересуват личните предпочитания на поредния *** пратен тук за посланик ?

9

Анонимен

преди 12 години

Защо все в г.з? Това са много харизматични и талантливи жени ,които пеят за любовта,семейството,хармонията в отношенията,приятелството и страстта между мъж и жена.Нищо лошо!А американските пачи пеят за богохулство,разврат,содомия,ада,перверзии.Посланията в клиповете им пък ми докарват позиви за повръщане.

8

Анонимен

преди 12 години

Програмиран е така да каже. Един интелигентен човек, който знае с какво си имаме работа (чалгата) не може да каже, че му харесва.

7

СССР

преди 12 години

Следващия месец ще може да направи дует с Милко Калайджиев :)

6

ined

преди 12 години

Тука все някакви пияндета и чалгаджии пращат за посланици, сигурно за наказание.