387

ФАШИСТ

преди 12 години

съгласен съм

386

До 451

преди 12 години

Право ти е, споделяй го - няма лошо :) Всъщност истината може да се окаже съвсем друга от тази, за която спорим с теб. Не вярвам на нито един политик и всичко може да е някакъв фарс :)

385

До 448

преди 12 години

Така е, прав си! Преговарянето в нашата държава е на ниво нула. Съгласен съм - рабира се, че технологията трябва да е безопасна - никой няма да допусне добиването на този газ без оценка за влиянието на околната среда! Но някои истерици директно заклеймяват всичко по подразбиране. Защото така им втълпяват разни манипулатори и платени зелени активисти, пък и чели някъде "нещо"... Съгласен съм с теб на 100 %, но докато залежите си стоят там - губим всички ние и гушим монополистите -разбираш ли? :)

384

ФАШИСТ

преди 12 години

право ми е да си кажа мнението ,как ще ми забраниш - сталинистите не успяха та ти ли ще ме спреш !

383

До 447

преди 12 години

И ти май не знаеш какво продкрепяш! Важното е да си винаги против и да си съпротива! Но за какво и защо и дали има основание - няма значение! :)))

382

ринго

преди 12 години

мръсния *** Костов напоследък явно се подлага на чуждите интереси ...турски американо еврейски въобще е толкова вреден колкото по малка и нещастна е партийката му .Човека който излъга българите дори повече от пръдльото Симеон.Как му стиска да се появява и да грачи тоя ***...

381

ФАШИСТ

преди 12 години

до 443- не съм от добруджа , не съм и от тракия - на връх "Мусала" съм и живея там ! Мъчно ми е за тези БЪЛГАРИ , които с мъка оцеляват и най-малко се интересува някой политик от тяхната съдба ! ПОДКРЕПЯМ ТЯХНАТА съпротива ! ПОДКРЕПЯМ И МОРАТОРИУМА!!! разбрали политикантче за какво става въпрос !!!

380

До 438

преди 12 години

Ще спечелим енергийна независимост! И няма като преди години руснаците да спрат газта и да блокира цялата ни държава, заради ината на братушките и техните финансови неуредици!!! Толкова ли е сложно за рабиране??? Парите не ме интересуват къде ще ходят - искам енергиен източник, добиван от собствената ми страна! А не да плащам тройно за газ, която ако му скимне на руснака и я спира! Я виж цените в другите държави и алтернативните им газопроводи и добиви!!! Някой има интерес ние да сме зависими!!!

379

До 439

преди 12 години

Преместих си го, много се засегнах! :))) П.П. Ако това са хората на бъдещето ни - млади, образовани от статии и чужди мнения и предположения - не, мерси! (дори не могат и да пишат правилно - виж как слагат запетайките) :)))

378

До 437

преди 12 години

Хахаха, призна ли си, че не ти дреме за околната среда, а за отчуждаването на имоти? Виж се какъв си жалък бе!!! Да нямаш някое апетитно парцелче по Добруджа, а? Хахахах

377

ФАШИСТ

преди 12 години

до 438 - приятелю , колкото и да ми харесва мисленето ти по въпроса , толкова неприятно звучи нарицателното "***" , не слагай всички под общ знаменател , има хора , лоито те подкрепят :)

376

сопол

преди 12 години

има журналистически разследвания в германия на инциденти с добива от шисти.

375

До 435

преди 12 години

Пич,я гледай-18 годишен те прави на смешен,за което го поздравявам.436,428-Браво,ето такива хора ни трябват за вбъдеще-млади и образовани.Жалко,че всички такива отиват в чужбина,но няма как да е с такива хора като този на снимката.

374

Анонимен

преди 12 години

Добре бе,отворковци,и какво ще стане ако България почне да добива шистов газ ? Какво ше спечелите вие бе, *** ?Парите ше отидат в управляващата върхушка и някои олигарси и тия като Костов,а вие ше си плащате газта като кумове и ше викате ура.Да не говорим за щетите,които ще понесе земеделието от отровите.Кой ще иска нещо, произведено в България а ?

373

ФАШИСТ

преди 12 години

до435- не ми е за замърсяването на околната среда а за "концесиите" които ще позволят на на "фирмата " експлоататор да отчуждава ЧАСТНИ ИМОТИ на безценица ! РАЗБРАЛИ "философче" за какво става на въпрос - същото "гениално" мислене имаш като това *** на снимката горе !

372

До 433

преди 12 години

Да смея да твърдя,че доста съм чел по темата.Виж,въпреки че не съм ти на годините,повярвай,няма как след като твои роднини са били в някои държави (визирам Венецуела) преди 23 години вече,и след началото на едни от първите пробивания за шистов газ близо до вилата им,и двамата да развият сирингомиелия.Е какво сега,това че съм на 18 години,не означава че трябва да те нападам,както ти мен.И не ги пробутвайте вече тези изрази:"Заради такива като теб...",така или иначе след няколко години се махам

371

До 434, Умника

преди 12 години

*** си ти, защото мнението ти се оформя въз основа на някакви статии и клипчета в нета! Утре ще платя на някой US институ и специално за теб ще ти напише точно обратното в някоя статия! Не бъди наивен, а реалист, колега ***! Ъндърстенд ми? :)))

370

Българан

преди 12 години

423! *** намери някое дете да ти преведе тази статия от английски! moneyweb.co.za/mw/view/mw/en/page295023?oid=557941&sn=2009+Detail"Alarming study finds "fracking" chemicals in groundwater.In a shock report that has sent shockwaves through the global oil and gas industry, the US Environmental Protection Agency has found fracking as the likely source of contamination of groundwater in the state of Wyoming, US

369

До 428

преди 12 години

Твоето "специализирано" мнение от филми ли се оформя или въз основа на лично проучване? Айде стига сте гледали разни сапунки и после да се изказвате компетентно! Апропо - ти учен ли си? Специализирал ли си в сферата на проучване на земните богатства? Аре бегай брЪже у лево!!! От такива като теб за това сме на тоя хал - чул, видял - и почва да ръси глупости и да убеждава!!!

368

До 427

преди 12 години

vbox7/play:m79d07e952.Ако се смяташ,че си гражданин,мощеш да не гледаш този клип.