21

до сс

преди 12 години

Може да нямам толкова пари, но за разлика от него съм българин, а не насила направен гражданин и силно *** субект!

20

сс

преди 12 години

Тия където го плюят ще со останат едни нещастници които ще се хапят цял живот по задниците като гледат как някой има нещо повече от тях,

19

Анонимен

преди 12 години

Чалга, безвкусица и много ку..вентия лъха от това интервю. Боже, пази "хайлайфа" на България, макар че в нормална държава от ЕС няма да го наритат и като куче, само ще го подминат. А тези наистина заслужават един звучен плесник, за да разберат, че са прости, незаконно забогатели ***, чиито дядовци са грухтели с прасетата с надежда да дойде "комунизма" и го върнат на интелектуалците.

18

Мистър Агресия

преди 12 години

Петко, и да дава по 20 кинта на журналистите да пишат такива жалки статийки за себе си, ще си остане винаги господин Никой, марионетка на истинските играчи и минетчия на богатите.

17

catenaccio

преди 12 години

дори тази гнусотия няма да ми развали уикенда... добър опит все пак!

16

68

преди 12 години

Много голям бил тоя шоубизнес в България .

15

Анонимен

преди 12 години

интелигентни които въртят гюбеци на чалга?! Такова нещо няма!

14

кйб

преди 12 години

Само едно ще ви кажа не слушам чалга даже не ми харесва това подобие на музика,но ако имам пари щях да направя чалга клуб,и човека така с е ориентирал нека си изкарва пари от кълчещите се маймуни и от псевдоелита у нас и аз да може и аз щях да гледам да им смъкна кожите

13

Шиша

преди 12 години

Боже, тоя какъв *** е..мисли се за богат, а все едно на всички тарикати не им е ясно, че е умрял от глад с умрелия си клуб, който реално не струва нищо, а и го дели с още двама човека.Освен това ВИП таргета му от няколко месеца не стъпва в дупката му, след като Текила, Бедрум и Маскара привлякоха всички наистина много богати клиенти.

12

Мария

преди 12 години

Добре ,че е Гигов та Петко да се прави на бизнесмен.Черен Петко беше охрана и много крадлив.Но на Гигов не му пука ,че го краде Петко,защото е гадже на дъщеря му.

11

до Nqkoi

преди 12 години

Какво значи "успял"? Това че има пари прави ли го автоматично щастлив? Аз може да не съм толкова богат, но за сметка на това имам нормално семейство и две деца. Гарантирам ти, че съм по-щастлив от него :-)

10

nqkoi

преди 12 години

Човекът е успял, прави кинти и се забавлява... независимо, че е от поп-фолк... а вие си коментирайте тук и си пускайте квото искате, на който искате..

9

Меломан

преди 12 години

Този и той си мисли, че света се върти около него :-) Пускам си "Motorbreath" на Metallica и ме боли шнура за тази *** ***!

8

Анонимен

преди 12 години

Тая "култура" унищожава България. Тъпо е за да забогатее едно поколение десет след това да са деграденти.

7

бай христо

преди 12 години

Въй представете си нашата бабаЛили и тоя мазен ***,едната ша пее ,другия ша реве и после обратното, *** .

6

Анонимен

преди 12 години

Човешки провал!

5

един от елита

преди 12 години

Каним най-известните имена от българската, балканската сцена, а и световната сцена.Само след няколко дни, на 7 февруари, ще гостува Слави Трифонов Е, тук се изложихте поне аз не мисля, че господина е от гореизброените имена.

4

Анонимен

преди 12 години

Ама колко е скромен тоя! Просто самата скромност!

3

ined

преди 12 години

Надписа "платена реклама от Night Flight" къде го забравихте?

2

Анонимен

преди 12 години

Азис + Баба Лили. Е...ти комбинацията!