195

Анонимен

преди 12 години

Народният съд произнася 9155 присъди:1. смъртни - 2730;2. на доживотен затвор - 1305;3. на затвор от 1 до 20 години - 4312 (на 20 години - 8, на 15 год. - 981, на 12 год. - 46, на 10 год. - 747, на 8,7 или 6 год. - 171 ,на 5 год. - 1058, на 3 год. - 343, на 2 год. - 327, на 1 год. - 631);

194

ФАКА

преди 12 години

Най-много са жертвите на сегашната "демокрация"! Направете си труда,да видите кога населението на страната се е умножавало и кога се топи!!! Мор като сегашният и пред турско не е имало!

193

Антикомунист

преди 12 години

Фактът, че в момента в България има толкоз комунисти се дължи на няколко неща:1. И до днес продължава про комунистическата толерантност в България. Ако я нямаше тази толерантност, а комунистите ги разстрелваха мнозина щяха да се откажат веднага от "убежденията" си.2. В България комунисти никога не е имало. Винаги подпомагани от болшевиките и СССР, българските мними "комунисти" никога не са имали смелостта открито да се бият срещу режима който уж "отричаха". На 8-ми болшевиките стъпват в България, а на 9-ти смелите български комунисти вдигат въстание.3. В България комунистите до такава степен успяха да оглупят народа, че в процентно съотношение по брой на комунисти на глава от населението България беше на 1-во място в света.

192

АМ

преди 12 години

Каква е разликата между турското робство и комунистическото такова? 1/През турското можеш да пътуваш навсякъде и в чужбина-през комунизма не! 2/Можеш да притежаваш имот и къща и никой не може насила да ти сложи квартиранти и да ти национализира имота! 3/Можеш да ходиш на църква свободно на великден без санкции-през комунизма не! Ит.н.

191

Анонимен

преди 12 години

Точно така,Марк!Имало е плакати,възхваляващи другарите Сталин и Хитлер,окачени в работническите цехове.По-късно тихомълком са свалени.Комунизмът и нацизмът са ЗЛО двете страни на една и съща монета.Хора,бдете!Да съхраним свободата си,достойнството си и човещината си.

190

Анонимен

преди 12 години

в момента руската страна отказва да върне оргиналните архивите заграбени от България 1944/45 в които има много документи осветляващи зверствата на комунистическите чудовищаруската страна в момента прави фотокопия на близо 50 000 страници,освен това България трябва да плати за всяко едно копие, и то една сериозна цена една страница струва 1 доларнека тези пари да бъдат платени от убийците от БКП/БСП

189

Анонимен

преди 12 години

изпълнени смъртни присъди от народния съд - 2618на Нюрнбергския процес са осъдени 19 души, от които на смърт 12.Ей това са *** - *** !

188

Анонимен

преди 12 години

следствието срещу тримата регенти се води извън България (в москва) което прави присъдата срещу тях незаконна

187

Антикомунист

преди 12 години

Комунистите убиха толкоз българи, колкото и турците не са убили.

186

Анонимен

преди 12 години

и сега има режим и винаги ще има.

185

Анонимен

преди 12 години

Абе какви антифашисти в България бълнувате?Вие сте болни хора.Къде се е чуло и видяло фашисти да спасят евреите?За какво са се борили антифашистите докато са били спасявани евреите?

184

Историята

преди 12 години

След "палачинката" бяха свалени всички паметни плочи на "избити без съд и присъда" по улиците на София антифашисти. За да бъдат заличени от народната памет. Свалиха и плочата на Кръстана Стоянова, гилотинирана от гестаповците, защото е участвала в знаменитата организация "Die rote Kapelle". Сега на нейно място (пресечката на "В.Левски" и "Граф Игнатиев") стои плоча на генерал, загинал в злощастния атентат в църквата "Св.Неделя". Така се подменя историята, а тя е една! Позор за фалшификаторите!

183

бкп

преди 12 години

Бащата на плевнята какъв е????????? Пък и той какъв е бил след като е спрял да пасе козите в Ирландия?????? Питам и отговор не искам!!!!!!!!!!!!

182

Анонимен

преди 12 години

Избиването на невинни хора ще тежи на съвестта на червените палачи. Опитите им да сравняват тяхните кланета с някакви измислени жертви на монархо-фашистския-терор са безпочвени. Преди 1944 Царство България е била модерна и просперираща държава която е била най-развита от своите съседи. След 1944, след кланетата, разтрелите, изселванията, терора и цензурата сме станали бедняците на Европа, народ без водачи и без национални идеали. Мащабите на престъпленията на червените разбойници са чудовищни.

181

паметник на жертвите

преди 12 години

А кога ще издигнем паметник на жертвите на режима на пожарникаря? На умрелите онкоболни, на майките с малки деца, на гладните пенсионери, на битите по грешка при арестите, на жертвите на безработицата, на жертвите на ежедневните обири, на жертвите на алчните и лакоми банки, на пострадалите от мутрите, на стотиците хиляди подслушвани, проследявани и репресирани заради различното им мислене, на убитите при катастрофи по скапаните пътища и по разбитите улици?

180

мечо пух

преди 12 години

ЛИЦЕМЕР! А на жертвите от Герберския режим кога ще се поклони?

179

Хайде, де!

преди 12 години

Г-нчо No 208, разбирам те добре. Преди да тръгнеш да отмъщаваш, обуй два чифта памперси, преди това пикай на син камък и се прекръсти 3 пъти, ако знаеш как се кръсти! Да не ме срещнеш, защото и аз имам лични сметки. Сбъркал си цифрата - избитите без съд и присъда са 23700000 души, нещастна твар!

178

Анонимен

преди 12 години

Фашизъм в България не е имало.

177

Анонимен

преди 12 години

Само нека да говорим истината раждаемостта в България:1) най-голяма в началото на 20 век - около 1900;2) след идването на кръвожадните *** от 1944 до 1989 раждаемостта непрекъснато пада и не помагат никакви постановления за насърчаване на раждаемостта3) 1987, 1988 и 1989 когато има отрицателен прираст на населението.

176

убийци и престъпници

преди 12 години

Само да припомним на самозабравилите се дИмУкрати, че Народният Съд не е творение на БКП. Народният Съд, по подобие на Нюрнбергския процес, е създаден от Съюзниците - САЩ, Великобритания, СССР и Франция, с цел денацификация. И всички тези жертви на Народния Съд са едни най-обикновени фашисти убийци и престъпници.