93

Анонимен

преди 12 години

Страхотна новина! Браво достойни български съдии!

92

любопитен

преди 12 години

Много ми е интересно дали сред пишещите тук има някой който е подкупил съдия или прокурор- т.е дар му е пари или само повтарят като папагали това което чуят от Бойко и от Цветанов по медиите.Ако има такъв човек да напише тук името на съдията, прокурора или следователя на когото лично е дал пари за да му реши дело, колко пари му е дал , по кое дело и кога.Ама без такива "чух че е взел" или "познат на мой познат му казал ,че чул , че съдията по еди кое си дело взел пари".

91

Анонимен

преди 12 години

Съдиите да скачат срещу организираната престъпност и корупцията, а не срещу името на някаква си акция.на какви се правят и за какви се мислят, че се обиждат толкова много?Всяко нещо за да се случи си има причина.Вината си е напълно тяхна. Цяла България ги мрази в червата си вече.

90

ДОКОГА

преди 12 години

НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ПРОСЛОЙКА НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО СА ХОРАТА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА !!! А СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ ГОСПОЖИЦИ ! БЕЗСРАМНИЦИ ! В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ТРЯБВАТ КАРДИНАЛНИ РЕФОРМИ ОТ ГОРЕ НАДОЛУ ! ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ ?

89

Анонимен

преди 12 години

БРАВО , ЦВЕТАНОВ...ДАВАЙ СМЕЛО ...

88

ПРОТЕСТ

преди 12 години

ТОВА НЕ Е АГРЕСИЯ КЪМ СЪДА. ТОВА Е СПРАВЕДЛИВА РЕАКЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО СРЕЩУ ГАВРАТА НА НЕЗАВИСИМИЯТ СЪД КЪМ ПОТЪРПЕВШИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. ПОЧТИ ВСИЧКИ РЕЦИДИВИСТИ СЕ ПУСКАТ НА СВОБОДА ОТ НЕЗАВИСИМИЯТ СЪД ПО ИЗФАБРИКУВАНИ ПРИЧИНИ-ТЕЖКО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ,ИМАЛИ ДЕЦА ДА ГЛЕДАТ И РЕД ДРУГИ ИЗМИШЛЪОТИНИ. А ВЕДНАГА СЛЕД КАТО ГИ ПУСНАТ ВЪРШАТ НОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. АМИ КОЛКО УБИИЦИ ПОЛУЧИХА УСЛОВНИ ИЛИ ОПРАВДАТЕЛНИ ПРИСЪДИ /ДЕЛА НАСКОРО ГЛЕДАНИ/. ТАКА ЧЕ НАРОДА С ПРАВО НЕДОВОЛСТВА !

87

ined

преди 12 години

Следващата акция ще е се казва М.И.Р.О.С.Л.А.В.А като Мирослава Тодорова - и тя много обича да пуска бандити в домашен отпуск.

86

Анонимен

преди 12 години

оферта от позитано 20 Вземи бърз кредит за 1 час.Одобрение до 30 мин. онлайн.

85

до 94

преди 12 години

По този "начин ",......"горе" е по-спокойно !

84

Анонимен

преди 12 години

Прави са съдиите! Ето и сега излезна как заради акция на Боко държавата ще трябва да плаща 17 000 евро на потърпеш, след като е осъдена в Страсбург! Да ги плати Боко или *** му фенове!

83

Анонимен

преди 12 години

утре е петльов ден ,има ли мъже тук

82

ДО 92

преди 12 години

....22г.,....ВСЕ ----мафия !

81

за GAZ

преди 12 години

Ама и ченгета има доста имотни, а? Начело с физкултурника. За тях не се сещаш - ама ка ли, не е хубавао да хапеш ръката която ти плаща...

80

Анонимен

преди 12 години

Атаката на изпълннтелната власт срещу съдебната е глупост. Както атаката на милиционерите срещу лекарите, БАН, учители, миньори и всички други съсловия

79

един лаф

преди 12 години

"Конституцията се е превърнала в .....ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ,защото държавата се управлява от ----*** "---САМО В Бг ---22г!

78

Анонимен

преди 12 години

Бг съдия е по-гнусна длъжност от бг полицай и бг депутат. Помиите много дълго ще водят класациите за най-най гнусен, подъл, нагъл, алчен и пр. Ба си и за кво живея и плащам данъци в бг?

77

Анонимен

преди 12 години

Евала! Още има достойни хора в България, които да се опълчат на хунтата!

76

bg

преди 12 години

VREME E SADA DA SE SAMORAZPYSNE ,,,,,,,,,TIA BOKLYCI SACIPAXA JIVOTA NA OBIKNOVENITE XORA,PIRYVAT S PRESTAPNICITA I NIKOI NE MOJE KOP4E DA IM KAJI,,,,AKO GERB DOIDOXA S OBE6TANIE DA VKARAT PRESTAPNICITE V ZATVORA VREME E DA SE SLY4I 4AS PO SKORO ...........INA4E I TE SA VATRE V IGRATA I NEMA DA IMA PRO6KA,,,AKO LI NA EVROSADII NA 6TAT

75

Анонимен

преди 12 години

Съдете Цветанов и...в панделата! Няма какво да се чудите!

74

Анонимен

преди 12 години

Абревиатурата, която умниците са използвали е точно отражение на принципите на управление на Мафията (Дори да се нарича тя и с претенциозното име ГЕРБ).