87

Анонимен

преди 12 години

Тогава Боко к'во се фъчка по Европа, че сме супер добре?Дянков не се разплати с бизнеса, и с тази си глупост предизвика верижни фалити на фирми.И за какво?За да декларира пред Европата,че хазната има пари....ама не им каза, че парите са на фирмите с които не се разплати, нали?!!!И вместо да стимулира работодателите, той ги унищожи. Няма работни места, няма бизнес...има само магистрали.Аййй молим ви се.По-големи лъжци от БОКО и ГЕРБ не са се възкачвали на трона.Кьорави ли сте?

86

Анонимен

преди 12 години

Ako си бил син на някаква комунистическа *** може да ти е било добре при другаря ти живков,ама ако баща ти са го вкарали в затвора,защото е казал че мерцедеса е по хубава кола от москвича,друга песен ще пееш сега ,*** комунярски..

85

някой

преди 12 години

Обективен, че сме фалирали, фалирали сме, но според мен предишните са доста по-виновни от Бойко. Предишните 8 години изпуснахме златна възможност.

84

до 124

преди 12 години

Де да можехме да върнем комунизма и Бай Тошо...ама не можем.Този живот който живяхме тогава, сегашното младо поколение може само да си мечтае.

83

НРБългария

преди 12 години

Долу ГЕРБ,да живее комунизма!!!

82

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е ГРОБ за България, това за *** герберясали.

81

Анонимен

преди 12 години

Бойко, Бойко, стига си ни засипвал с димки.

80

НИКОЙ НЕ ДАВА ПАРИ..

преди 12 години

....ЗА "ЧЕРНИ ОЧИ"...или "ЧЕРВЕНО ДУПЕ"---па дори и да е на ... "ПЕС"!!УМРЕ ,МАРКО.....ГЕРМАНЦИ И ФРАНЦУЗИ СИ ЗНАЯТ СМЕТКИТЕ!ВРЕМЕ Е И БЪЛГАРИЯ ....ДА СИ СПРЕ И ПРИБЕРЕ ВЕРСИЙТЕ, ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ---на това му викат"чиста печалба"!ДАВАЙ СИМЕ ....ТИ СИ НА ХОД!

79

Обективен

преди 12 години

Айде сега, след като стратегията на Дянков и Боко с лъжите за пред Европа не мина, да си кажем истината:-Че сме в пъти по-зле от Гърция, Италия и Испания взети заедно.-Че имаме 175 милиарда (официален) вътрешен дълг който Дянков предизвика... а недекларирания сигурно е няколко пъти по-голям.Айде да си признаем вече, ЧЕ СМЕ ФАЛИРАЛИ ОТДАВНА..очевадно е!Нека не позволяваме повече на ГЕРБ да ни лъжат и заблуждават.Нека им покажем, че повече няма да търпим този геноцид.Народе????

78

попа

преди 12 години

и ко прайм сега/ ами ОСТАВКА/ друго не виждам /

77

До 110

преди 12 години

Никой не се радва защото повечето знехме какво ще стане защото ГЕРБ са некадърници и нали точно те злорадстваха когато ни спряха парите от еврофондовете и даже даваха сигнали за това докато Гърция Италия Испания и много други държави крадяха милиарди а ?

76

Анонимен

преди 12 години

За две години и половина ГЕРБ успя да построи няколко километра магистрали и то с чужди пари . За сметка на това обача съсипа средния и дребен бизнес , продължава да срива и разбива икономиката , увеличи безработицата , изплюска по-голяма част от държавния резерв,сега се готви да посегне и на сребърния фонд , приватизира частните пенсионни осигуровк . Да са ни честити !

75

До 109

преди 12 години

Тебе и тези като теб ще изгоним да си ходите в ЕС и да миете чините на арабите в ЕС. Щял да ме гони от държавата ми. МЕН ПИТАХА ЛИ МЕ ДАЛИ ИСКАМ ДА СЪМ ЕС не са ме питали . ПИТАХА ЛИ МЕ ДАЛИ ИСКАМ В НАТО не са ме питали. ИСКАМ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ТОВА ДАЛИ БГ ДА Е В ЕС.

74

Анонимен

преди 12 години

Докато не излезем на улицата като гърците...все ще ни прецакват.И нашите си, и чужди тарикати.До кога ще търпим този геноцид...Хора!!!Бебето се храни когато проплаче...а ние си траем, после се жалваме...еее, не става!

73

познай кой

преди 12 години

На лъжата краката са къси-с лъжите за огромна корупция ГЕРБ взе властта,3 години само лъжи, и сега като капак-пренебрегване на усилията на правителството.Простият все някога ще извърши непростима простотия.

72

4444444444

преди 12 години

Абе глъмари, от ЕС са си подиграли с Тиква, Мутрта и там както го наричате, а дали не са се подиграли и вас. Или вие сте си съгласнида сте преебани само, за да докажете с това, че Бойко за нищо не става. Само че проблема, когато ни разглеждат в Бруксел не е дали Бойко, Станишев, Първанов или кой е на власт. Не се радвайте толкова много, защото това не засяга само политическия ни "елит", а самите нас, защото Бойко не ги изкарва сам тия пари, които дава на ЕС, а идват от данъците!

71

ЦЦ

преди 12 години

В България безработица няма.Заплатите са задоволителни.Всичко е ok.За какво ни е облекчено еврофинансиране?Ние имаме даже заделени пари да помагаме на гладуващите страни от ЕС катоГърция,където минималната заплата е 750 euro.Напаво не мога да си представя как се справят с тези мизерни заплати бедните.

70

Анонимен

преди 12 години

Европа е взимала ножицата на Бойко тиквата и без да иска ни орязала и наште пари. Казах му остави тая ножица ама не и не, ето ти резултата

69

Анонимен

преди 12 години

Тъпия милиционер Боко така и не разбра че ЕС помага на слабите за сметка на стабилните! И докато изкарва България стабилна - да не се чудим защо Гърция, Италия, Испания и др. ще има аванти, а за нас - наказателни процедури!

68

до 93

преди 12 години

Да ти и вожда ти