121

Анонимен

преди 12 години

139, една от целите, които трябва да се намери решението е елиминирането на противникови спец. части. Факт е, че стария ТТ (забранен в САЩ) дупчи стандартната борнежилетка. За това спец. частите слагат по 1 или 2 титанови плочки зад жилетката. Е, оръжието за елиминацията им не е Desert Eagle, а руският Гюрза (дупчи от 70 м. бронежилетка 2-ти клас с 2 титанови плочки зад нея). Целта е снайперисти или автоматчици да имат и по-леко оръжие, което да върши работа.

120

до 145

преди 12 години

Василев, да ти сложа и аз едно плюсче...като гледам нервичките ти са бая хлабавички.

119

освободител

преди 12 години

тук си прав , но изпускаш малка една подробност ..... а и никой не говори за икономика , за макроикономика и финанси , а и никога не се поставят военната промишленост и същата за цивилни цели

118

Съвет

преди 12 години

Нина не се занимавай с партийни драскачи провокатори. Този не е нищо повече от един ***

117

нина

преди 12 години

Не зная кой е вреден, но скоро ще стане страшно ако продължавате с антибългарската си безнсравствена политика, с политиката си на тровене и геноцид над българското население.

116

chicago

преди 12 години

Вярно е бе , освободител. Ако не си производител на качествени стоки които да са конкурентно способни на световния пазар- тв -автомобили-перални -комбайни - мотоциклети - тефлонирани *** - ножчета за бръснене и тн няма как да си производител на най модерните оръжия.За Американската оръжеина индустрия работят учени от цял свят включително и руснаци .

115

освободител

преди 12 години

136 благодаря за коментара , по принцип трябва да се мисли мащабна което видях при тебе и ми хареса , затова не искам да влизам в спорове защото е излишно , бил съм с руски военни знам за какво става на въпрос

114

Нина до 134

преди 12 години

Василев е съвременния образ на Кирияк Стефчов-типичен национален предател готов да отрови и съсипен Родината и населението..иска кинти да пипа..е.;би ги..:)))

113

Анонимен

преди 12 години

124, пистолетите, които споменаваш не са лоши, но не са и нещо особено. Ако си поставиш някакви армейски цели, в състоянието на война, ще видиш, че частите на тези пистолети се произвеждат от високотехнологични стругове с електронно управление. В състоянието на война се очаква врага да е ударил с ракети с ЕМП (ако не може с друго) и да е извадил електрониката от действия. За това руския пистолет ГШ-18 се оказва в пъти по-добър от посочените Глок, Хеклер и Кох, още Барета и някои други...

112

Нина

преди 12 години

Не ми пука кой ще добива, само едно дете да пострада...ще стане страшно. Гарантирано от българските майки!!!

111

освободител

преди 12 години

аххаххахаха ми Василев тогава требва да изриташ едно 90 % от хората в Бг , всички са руски шпиони

110

Нина до 124

преди 12 години

Ха.-.ха..ама вие наистиа сте тотално технически неграмотни.

109

Нина

преди 12 години

Василев, с каква съвест искате да тровите български деца? поне не сте ли вярващи? не мислиш ли, че като дойде и твоето време много черни дяволи ще те влачат към пъкела за това, което твориш тук на Земята?

108

освободител

преди 12 години

124 - тотално погрешна информация , няма как да мине

107

Анонимен

преди 12 години

За да е ясно, ще дефинираме еднозначно оста на злото, пък всеки да си я интерпретира както си иска: САЩ - Великобритания - Австралия. В интерес на истината Австралия е най-мирната от 3-те, но общата история със САЩ и Великобритания (пак заселници тръгнали от Англия и избили част от местното население, то от англичани какво друго да очакваш) ги прави съпричастни и каквото и да реши големия брат САЩ, те винаги са съгласни.

106

Нина

преди 12 години

Мисля, че американските мекерета, които искат да отровят българската земя и българските деца ще бъдат...пратени при дяволчетата.

105

освободител

преди 12 години

а за коментара ти 120 ще кажа само това - първо ние сме славяни , второ ти да си гледал западен филм в който ониа да пият лимонада , наливат се та ша се пръснат и това не е само на филм, така че кой пие повече е спор , българите да не би да не пият , и трето ние кано нация нямаме нищо общо с запада и атлантизма , тяхната политика е на пълно заробване на държавите и унищожаване на суверинитета, който не е с нас е против нас - това е максимата на ястребите ..... не ни е там местото

104

До 120

преди 12 години

Василев .... никой не се е влюбил в тази Русия , не ти с*ре мъниста , нито газ и нефт е дала без пари , но ти е дала едно по - ценно нещо , благодарение на което сега си Василев , а не Хасанов.... Никой не те кара да я боготвориш , даже аз самият не го правя , но поне имам уважение към този народ .. и държа да подчертая думата НАРОД , а не управлението й . Имай и ти малко уважение към тях , нека не забравяме миналото ,защото бъдещето се гради от него

103

chicago

преди 12 години

До Освободител(109).Въоръжение на руските специални части Алфа - подразделение за борба с вътрешните безредици.Снаипери-САКО -Финландия и АВП-Великобритания ,пистолети Глок -Австрия и Хеклер и Кох -Германия .Ето по добри оръжия от руските.Не знам дали ти е известно но създатела на автомат Шмаизер - Хуго Шмайзер след края на втората световна война е поканен на събеседване в СССР.Умира изненадващо след пускането на АК-47.Впрочем повечето оръжия по света са по добри от от руските .

102

Нина

преди 12 години

Василев, ако допуснете Шеврон и българската земя бъде отровена и деца бъдат отровени ще стане страшно, народния съд от 44г. розова песничка ще ви се види, една майка за детето си е способна на много неща.