105

:)

преди 12 години

на който не му харесва да си кебичи във неговия град :)

104

Анонимен

преди 12 години

Дааааааааа,кварталите на софия са супер вув сравнение със на други градове където са само *** гетаааааааааааааа

103

do 115

преди 12 години

Добре де, защо да казвам, че ми харесва, като не ми харесва?

102

Fox

преди 12 години

Ако мьекането и кекането ви дразни, да ви напомня, че шопският акцент дразни доста повече на брой хора, поради простата причина, че по-голяма част от страната говори меко. Толерантен човек съм и в реални ситуации запазвам мнението и чувствата си за себе си, но на фона на някои изказвания тук съм длъжен да отбележа: Шопскио акцент ДРАЗНИ яко бе *** !

101

:)

преди 12 години

Няма лошо да застанеш и да кажеш ''Да,харесвам София'' вместо да обиждаш и злобеещ.Това е лошо качество на хората от провинцията.Заставаш и си казваш,че ти харесва,имаме си всичко и ти харесва и толкова. :)

100

до 107

преди 12 години

Всички тези "занимавки" ме разтоварват от работа, 107. Чел/а си избирателно. Логично би било да заключиш, че все някак трябва да изкарвам парите, за да си ги позволя. Както и да е, мисълта ми беше, че София Е най-добрият град за живеене, стига да видиш хубавата й страна. За съжаление, глобализацията съсипа всички европейски столици, но ако умеем да се абстрахираме от грозното, София е супер.

99

Анонимен

преди 12 години

ВИП кварталите на София са на септични ями още. Смятай ква дива селяния е !

98

до 109

преди 12 години

ми аз го харесвам затова се навирам!

97

:)

преди 12 години

Bravo!pozdravleniq SOFIANCI :))

96

браво

преди 12 години

Браво на президента, това ли ще са му приоритетите за работа, да участва в посредствено мероприятие. Къде му останаха големите обещания? Все повече се убеждавам, че президентската институция е излишен разход за бедна страна като нашата, или единият ще реже по три пъти ленти за един и същи обект, пък другия ще участва в някакви конкурси и класации. Браво, всичко си оправихме и дойде ред на такива изяви. Следващия път го чакаме да участва и на конкурс за модел, певец и нещо подобно.

95

Анонимен

преди 12 години

има ли разлика в кой университет си завуряил,дали в София или в Варна ? нали София е гадна,защо учите тук,защо идвате да работите тук,аз ако не харесвах даден град от глад щях да умирам ,но не и да се местя там :)

94

Анонимен

преди 12 години

Защо сте напълнили университетите ни примерно,не сте толкова зле,и във вашите градове има уюете си там,но не идвате тук , учите,работите,забавлявате се и после плюете,това ви е странното на вас хората от малките градове

93

do 93

преди 12 години

Описваш консуматорския рай. А някога замислял ли си се, че освен да консумираш, можеш и да твориш? А замислял ли си се, че при всички тези занимавки (концерти, ресторанти, клубове), не ти остава време за спокойствие, за самовглъбяване?

92

Анонимен

преди 12 години

''тоз ***'' да ти си софиянец 100 % :)) научете се да говорите добре ,тогава може да започнем да ви уважаваме поне малко :))

91

Дичо

преди 12 години

Aйде другата година освен Дарик и 24 часа да се включат и Шок, Бизнес Поща, Ало Бургас, Трета Възраст, Тийнейджър Лов и Лов и Риболов, че да може всеки град да си има по едно 1-во място! Мнооо *** класация, заклевам се! Ужас!!! 24 часа са големи ***, кой го чете тоз ***???

90

SF

преди 12 години

Подкрепям мненията на хората поживели на запад от БГ. Който е прекарал поне 1 год. навън ще разбере колко са смешни тези класации.

89

Ели

преди 12 години

не всички, които не са от София я мразят и не им харесва, аз съм от Бургас и направих всичко възможно да я напусна и да заживея в София, колкото и да е странно на някои столицата си е столица и много красива и ми харесва повече, да не говорим че има страхотна планина като Витоша!

88

Анонимен

преди 12 години

Леко само да не се о*ерете сега от Яд :)

87

ДЪЛБОКАТА ПРОВИНЦИЯ

преди 12 години

КАТО ГЛЕДАМ КОМЕНТАРИТЕ НА СОФИЯНЦИ ИМ Е ПИСНАЛО ОТ ПРОВИНЦИАЛИСТИ .ДА ИМ ПОМОГНЕМ А-КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПРЕМЕСТИМ СТОЛИЦАТА,ДА СИ ОТДЪХНАТ ОТ СЕЛЯНИЯТА.Е ВЯРНО,ЧЕ ИНВЕСТИЦИИТЕ ЩЕ ПОИЗЧЕЗНАТ ЗАЕДНО С ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖБИЦИ И ДАЛАВЕРАТА В ТЯХ,ЩЕ СЕ ПОЯВИ СЕРИОЗНА БЕЗРАБОТИЦА И ВСИЧКИ ПРИДОШЛИ ЩЕ СЕ ЮРНАТ КЪМ НОВОТО СРЕДИЩЕ-НАЙС А СТОЛИЧАНИ,САМО ЧЕ ПОСЛЕ ДА НЕ ПИТАТЕ КЪДЕ СЕ......Т ГЛАДНИТЕ.......ТАКА ,ЧЕ ИЗБИРАЙТЕ-МЕНЕ МИ Е ВСЕ ТАЯ

86

Анонимен

преди 12 години

няма по-смешно нещо от бай ***! миналата година не беше ли варна?какви сте калпазани всите ... в бг нама градове които да стават за живеене!