78

аз

преди 12 години

незнам защо съдията по делото не даде двумесечен поправителен труд в МВР на това *** което се смята за нещо

77

Анонимен

преди 12 години

Ние нямаме силна държава.Дори и някакви слаби наченки няма на такава.Главният прокурор не си спомня че е бил такъв 40 години.Пуска лафчета и се "отваря" на разпитващия го такъв.Сякаш е в тях си.Прекалентото срастване със властта води до някакво одомошаване и оприличаването на служебните задължения с домакинска работа.Оттам шуробаджанащината оттам и тая твърда увереност на "старата гвардия" държавни служители че държавата им е някаква собственостНикога няма да сме нормални с такова мислене.

76

Анонимен

преди 12 години

Нищо не знам, а и каквото знам, го забравям. Веднага".-част от рецептата за дълъг и щастлив живот.

75

ъхъ

преди 12 години

те психично болните са много добри актьори, като си науми един шизофреник, че е кралицата в Алиса в страна на чудесата и отсича глави, буквално...или Вие пак ще ми дойдете късопаметни. Сто процентов ШИЗОФРЕНИК, който се е въобразил в някакво митично божество на правосъдието!!!

74

радостен

преди 12 години

*** като българите си заслужават и такъв герой-Филчев.Слава на вселената,че ще ги изтрие от планетата до 50 години.

73

Seneka

преди 12 години

Гледах предаването и слушах с голям интерес.И си мисля че хладнокръвието и хитроста с която говореще и отговаряше по блясък биха могли да се сравнят единственно и само с тези на Ханибал Лектър. От цялото интервю нямаше и думичка непремислена предварително, и с подходящата интонация изречена на места, и с подходящия драматизъм. В този ред на мисли според мен е извън всякакво съмнение че в този човек няма никаква лудост или поне не такава към която се опитват да го причислят. Блестящ ум изнесе урок по театрално майсторство.

72

г

преди 12 години

винаги фира дава Бедният гражданин!Така е било и така ще бъде,.и това което ни очаква е подготвяно от много време,.и пак фирата ще е от нас,хора като засегнатите в коментарите никога не дават фира,а когато се карат идва по силен,така че пак за нас е лошо!

71

ъхъ

преди 12 години

Психично болен, най-вероятно шизофреник...

70

Анонимен

преди 12 години

Гледам бая фенове на Филчев има.Нема лошо между другото каза много истини.Ама не се ли сещате,че такъв дзвер е бил главен прокурор 7 години.Благодаря на бога,че не съм имал досег с това чудовище.Иде реч за това,че може и да си прав без мачкаш всичките около себе си,па било и това доста кухата Цветанка.

69

ДИДО

преди 12 години

БЕЗ СЪМНЕНИЕ Г-Н ФИЛЧЕВ НЕ Е ***/ВСЕ ПАК БЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР/,А НЕ МИСЛЯ,И ЧЕ Е ЛУД,НО ТАЗИ ВЕЧЕР ТОЙ НЕ ОТГОВОРИ НА НИТО ЕДИН ВЪПРОС/ОСТАВЯМ НАСТРАНИ СЛАБАТА ВОДЕЩА/И НАЙ -НАГЛО НИ СЕ ИЗСМЯ В ЛИЦЕТО КАТО НИ ОБЯСНИ ,ЧЕ НИЩО В ПРЕХОДА НЕ ЗАВИСЕЛО ОТ ПРОКУРАТУРА И СЪД/СЯКЪШ СА БИЛИ НА ЛУНАТА ТОГАВА/А НАКРАЯ ВЗЕ И ДА СЕ МАЗНИ НА БОЙКО-ОТВРАТИТЕЛЕН ЧЕРВЕЙ

68

Анонимен

преди 12 години

С тези си приказки г-н Филчев само потвърждава, че знае и то достатъчно много. Неслучайно са го посочили. Сега очакваме да видим, кога ще го самоубият и него. Заинтересованите лица.

67

palechka

преди 12 години

До Юнак ГюроНе ми го хвали Цветанов. Всички знаем кои завършваха ВИФ. Един шофьор, по-късно полицай - доверено лице. Този човек никога не е бил действащ в службите на МВР. Отгоре на всичко няма и понятие от право - наказателен кодекс и процес.Като министър грубо нарушава основни правила - да не са дава коментар по случай, който се разследва или има процес. Най-голямата корупция е в полицията- те закрилят и участват в бандите.Не водят професионално разследване и обвиненията не издържат в съда -

66

спомен

преди 12 години

Тоя *** цял живот се е готвел за тоя момент :)) сега просто ще си изиграе етюдчето и ще си гледа старините.

65

Анонимен

преди 12 години

Само едно мога да ви кажа. Радвайте се когато такива се бият един друг, те са машите на олигарсите и битката между тях. Това може само да ни радва, нама да даваме фира само ние ...

64

зора кво ли не прави

преди 12 години

тоя мазник до скоро не даваше интервюта, а сега и по телевизиите ходи. скоро и от затвора ще търси човешките права.

63

до 97

преди 12 години

Нали сега властта е във вас бе, осъдете ги, какво се моткате. Поредния найвник.

62

Анонимен

преди 12 години

брее, тука в този сайт има хора дето се възхищават на филчев. много се радвам, че на такива им взеха властта. лошото е че ще останат не наказани

61

Анонимен

преди 12 години

Гюро, това за съда Филчев си го каза в прав текст, сега ти го повтаряш. Явно не е толкова изперкал.

60

NN

преди 12 години

KOI E TOZI PLE6IVKO BE ,,,,,MEZA MI NA ,,,,,,,I TOVA AKO E MAJKAR ,,,AZ SAM KRAVA

59

юнак гюро

преди 12 години

Тоя не го слуша главата!До сега мислех, че приказките за психичното му състояние са зле скалъпена интрига, но след като гледах това интервю бях потресен от нефелните му приказки и реакции.Седем год. прокуратурата е оглавявяна от арогантен неврастеник.Колкото до съда-скоро един познат спипан с 30кг. марихуана си плати 30000лв. чрез адвокати посредници и се отърва с условна присъда.Подкрепям изцяло Цветанов, огромна част от съдиите и прокурорите са търговци, и ако не платиш те смазват.