90

Анонимен

преди 12 години

"Калин се провали с кофража! И той носи отговорност!"А кой го предложи и кой го назначи Калин(ката)?Виновни ли са началниците му?АМАН ОТ КАЛИН(КИ)!!!

89

Анонимен

преди 12 години

А то май се оказало, че тия невинни хорица май наистина продавали контрабанда цигари и май имали някакви големи къщи дето от магазинче не могат да се дигнат. Така поне казват съседите им. Всичките ревачи пак надигнаха глас. А всъщност и имало в тях контрабавдни цигари ама малко. Аз не виждам нищо лошо в това да отупаш някого за това, че имал в себе си контрабандни цигари ама малко. Навсякъде крадците и мошениците страдат - тука обаче си имаме Хелзинкски комитет и БСП дето пуснаха 533 убийци от з

88

До 91

преди 12 години

Това истина ли е?Не е за вярване!Браво на тая жена,нея е трябвало да изберем за президент,не *** без мнение-мъжът й!А за ТИКВАТА нищо ново не е казала,което да не го знае ЦЕЛОКУПНИЯТ НАРОД!

87

rumen221

преди 12 години

ДОБРЕ БЕ БОКО...Нека примера да е от строителството...,- Кофражистите правят кофража (полицаите), но майстора отговаря за спазване на проекта... (Началника на БО-па)- Преди да се излее бетона, проверка прави и носи отговорност Строителния техник... (К.Георгиев)- После проверка за съответствие с проекта прави Строителния инженер... и тогава се лее бетона (Министър ЦОКО)АКО ВСИЧКИ УКАЗАНИЯ СА СПАЗЕНИ...:- Отговорност носи Проектанта на обекта (Мин. Председателя - БОКО...!!!)КОГАТО Е ВИНОВЕН ПРОЕКТАНТА:- ТОЗИ КОЙТО ПЛАЩА ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТ, СМЕНЯ ПРОЕКТАНТА (ВСИЧКИ НИЕ СМЕНЯМЕ БОКО)А конкретната вина определя комисия от Строителния надзор, КАТО СЕ ОТСТРАНЯВАТ СВЪРЗАНИТЕ ЛИЦА(ПАРЛАМЕНТА БОКО ПАРЛАМЕНТА, КАТО СЕ ОТСТРАНЯВА ВЛАСТТА НА МНОЗИНСТВОТО)Така, че БОКО, като не разбираш от строителство ТРАЙ СИАМА, ТО ТИ И ОТ ПОЛИТИКА НЕ РАЗБИРАШ, НО ИДВАТ ИЗБОРИ

86

Анонимен

преди 12 години

... щото не всеки такъв има спуснат план да стане премиер... не му се дава ефирно време... :-)

85

ФАКТ!!!

преди 12 години

Калинчо много отдавна трябваше да е вън от системата- още след изгонването на публиката на ЦСКА от Герена и събитията в Катуница! Бойко, махай го тоя некадърник!

84

emigrant

преди 12 години

Вашите куфражисти от Семионовското училище г-н Борисов стават за партиини секретари или за бетонджии на магистралите които строите ! За това силово министерство са нужни чисти и не компроментирани кадри , а вашия любимец Цветанов освен за партиина длъжност за друго не става ! Тои петни името на държавата и вашето ! Колкото и да не ви се иска тряба да го принесете в жертва , защото изборите наближават !

83

циялата истина

преди 12 години

пролетарии от всички страни съединяваите се да погребем триглавия змеи на капитализма европа,америка и нато.да възродим бившия съветски съюз и бивша югославия.да въстановим варшавския договор.да подадем ръка на великия китай и желязната северна корея.да кажем не на разлагащтия се труп на капитализма в лицето на европа,америка и нато.господ ни изпрати спасителя социализма който победи капитализма пълен с язви и пороци и експлоатация от човек на човек.да на ссср,китай,югославия,северна корея,куба.

82

Анонимен

преди 12 години

В час по унгарски дете пита учителката си: - Госпожо как е Левски на унгарски?- Левски, отвръща учителката си е Левски?- А как е ФК "Левски"?- МУ Говедеш!

81

зъл

преди 12 години

Боце я сега вземи да се изясниш - добри професионалисти ли са Цуцко и Калинчо или са гола вода :). Щото некак си в 50% от случаите да ги хвалиш и в 50% да ги плюеш има нещо гнило. А обяснението, което се набива на очи е, че се работи избирателно и се преследват различни цели от заложените в закона. А мен ако ме питаш милиционерщината, корупцията и некадърността у МВР-то вече са взели чудовищни размери. И това е тенденция откакто мутра се пръкна за шеф там

80

rumen221

преди 12 години

СПОРЕД ЕВРОПЕЙСКОТО ПРАВО...:" - ЧОВЕК Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО... И САМО ТОГАВА СЕ АРЕСТУВА..."СПОРЕД "ГЕРБЕРАСТКОТО ПРАВО"...:" - ЧОВЕК ПЪРВО СЕ ПРЕБИВА, И АРЕСТУВА..., А ПОСЛЕ, Е..., АКО ОЖИВЕЕ МОЖЕ И..., ДА СЕ ТЪРСИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ..."СЪЩО КАКТО ПРИ ЧОЧО - АРЕСТУВАТ СВИДЕТЕЛ, КОЙТО НЕ ОЖИВЯВА, А ПОСЛЕ ТЪРСЯТ И УЧАСТИЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ...- АМА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА САМО ТЕ СИ ГИ ЗНАЕЛИ...Най-общо казано...:- Е ТЕ ТОВА Е... СВРЪХ-ЛИБЕРАЛИЗМА, КОЙТО НИ НАТРАПИХА ПРЕДИ 20 ГОДИНИ, ВМЕСТО ДЕМОКРАЦИЯ... - ПО-СИЛНИЯ ФИЗИЧЕСКИ, ВЛАСТОВО И ФИНАНСОВО - ВИНАГИ Е ПРАВ... (и невинен, като детска сълза)

79

89boy

преди 12 години

Всичките политяги сте пълни смешки и постоянно си прехвърляте вината един на друг

78

Анонимен

преди 12 години

4eta vi komentarite i si mislq kolko prost narod ima v Balgariq !

77

Молитва на Св.Ефрем

преди 12 години

Господи и Владико на моя живот,не ми давай дух на безделие, униние, властолюбие и празнословие.Но дух на целомъдрие, смиреномъдрие, търпение и любов дарувай на мене,Твоя раб. ПоклонЕй, Господи Царю!дарувай ми да виждам моите прегрешенияи да не осъждам моя брат,защото си благословен во веки веков.Амин. Поклон

76

Кочана

преди 12 години

Туй момче на снимката що се е запекло тъй,я го виж как е почервеняло от яд че неговите маймунки скачат по друга *** и го разиграват.Да не би да не е очаквало че така ще стане

75

Томас

преди 12 години

Докато тия се занимават с кофража - пак ще паднем под турско робство

74

Копнато

преди 12 години

Юлияна Плевнелиева проговори: Аз съм против този индивид БорисовПлевнелиева разкри, че думите на премиера Който и да бях посочил, щеше да стане президент, са я обидили безкрайноЮлияна Плевнелиева най-сетне проговори. Първата дама даде интервю за в. Капитал, където нарече Бойко Борисов индивид, а ситуацията в държавата цирк. Тя категорично заяви, че не желае да участва в този фарс, в който е намесен мъжът й и има пълното право да остане в сянка.Юлияна Плевнелиева разкри, че думите на премиера Който и да бях посочил, щеше да стане президент, са я обидили безкрайно и са уронили престижа на мъжа й.Борисов постави под съмнение интелигентността на обществото с тази реплика, заяви Юлияна Плевнелиева и допълни, че да си президент в България не е някакъв успех. Именно думите на инвалида Борисов са омаловажили тази институция.Президентшата повтори изказването на Росен Плевнелиев, че в президентството няма служба първа дама. Освен това, народът не е гласувал за нея, че да е длъжна да се съобразява с общественото мнение. Въпреки това Юлияна Плевнелиева подкрепя избора му да се кандидатира за президент, затова той трябва приеме нейното решение да не влиза в ролята на първа дама.Тя увери, че винаги ще подкрепя съпруга си и той ще намира утеха у нея в трудните моменти. Но няма да прескача от шоу в шоу, за да угоди на Борисов.Интервюто бе публикувано на сайта Бъзикилийкс, което прави достоверността му нищожна. Интернет изданието публикува само статии, плод на художествена измислица и Юлияна Плевнелиева не е давала подобно интервю. Все пак от измислените отговори на президентшата можем да си извадим много изводи, които отговарят на истината. Може би ако Юлияна Плевнелиева бе дала интервю, думите й нямаше да се различават от тези на измислената Юлияна Плевнелиева.

73

емигрант

преди 12 години

Това което прави сега полицията е демонстрация на сила , комунистически приьоми и пушилка , отчитане на резултати ! Милицията служеше на столетницата , а полицията служи на народа , тоест народа плаща данъци за да храни своите защитници ! А когато нашите защитници започнат да ни бият ,значи ние ги уволняваме , или уволняваме техният началник Цветанов ! Ако Боико иска да запази авторитета си, трябва да жертва любимеца си , няма друго решение на проблема !

72

rumen221

преди 12 години

СВЕЩЕННА ПОЛИЦЕЙСКА ПРОСТОТА И ВСЕ ПАК НЕЩО НЕ Е ТАКАЦОКО, БОКО, КАКВО СТАНА С ОТКУПА???1. Никой не убива някого, ако очаква той да му донесе 500 000, с произход приятеля на Гоце Първаноглу, Мишо бирата (И защо така са бързали да я убият, а ако искат доказателства, че е жива)? - Не и едва час и половина, след като са я отвлекли, А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ; - Отвлекли я в гората, но после я върнали в гараж?!?- Момичето е писало писмо...- Обажда се по мобилен (и предполага намеса на полицаи, А МЯСТОТО на обаждането ВЕЧЕ Е ОПРЕДЕЛЕНО С ТОЧНОСТ 1 МЕТЪР!?!?!?)- Ритуално е изнасилена и пебита от стадо нерези (значи има обилен генетичен материал, все едно са оставили автографи)- Заровена гола в гората, но дрехите сложили в три плика, О БОЖЕ, КОЛКО ПРЕДВИДЛИВИ УБИЙЦИ?!?!- На другия ден до спортната зала има гол труп на младо момиче, но Началника Флоров упорито твърди, че Мирослава е в Германия?!?!?2. Каква е връзката между това момиче и другото, изчезнало в Мездра (Руска Бяла) освен, че и двете са имат подозрителна близост до Мишо бирата И ДВЕТЕ ОТГОВАРЯТ НА СЛЕДНОТО ХИПОТЕТИЧНО ОПИСАНИЕ (ИЗТЕКЛО, ПРИМЕРНО, ОТ НСБОП):- Информацията за нарко-заводите в Мездра и Перник ИЗТИЧА ОТ МНОГО МЛАДО МОМИЧЕ ИМАЩО НЕЩО ОБЩО С МИШО БИРАТА (това е гола хипотеза)3. САМОУБИЙСТВОТО на човек, който НЕ Е АРЕСТУВАН И НЕ Е ЗАДЪРЖАН НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НО Е С БЕЛЕЗНИЦИ (който бил ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ, казва кой е убиеца, закопал я, но знае само приблизителното място на гроба, сътрудничи АКТИВНО, но предполага пред съседите искат да ми лепнат нещо) - ЯВНО си го е пречукало МВР-то Вероятно, за да не каже, каквото не трябва (не онова което е казала и убитата по мобилния ИМА ЗАМЕСЕНИ ПОЛИЦАИ, А КОИ СА ТЕ)!!!- След обиск не намират пистолет, няма ток и крушки, НО АЛАРМАТА Е ВКЛЮЧЕНА И НЕЩАСТНИКА СРЯЗВА КАБЕЛИТЕ С ГОЛИ РЪЦЕ И СЧУПЕНИ ПРЪСТИ?!?ПОСЛЕ В ТЪМНОТО ВЗЕМА ПИСТОЛЕТ!?!?:НО- Първо единя бил в дрешника, а дрешника е до външната врата и като е бил сам?!?!? (ЗАЩО НЕ Е ИЗБАГАЛ, А АКО НЕ Е САМ - КАК ГО Е ИЗВАДИЛ, без да го види конвоиращия Зам.-шефът на ГДБОП Валентин Цоновски?!?!)- После бил в стая, че и в каса, НО КАК Я Е ОТВОРИЛ В ПРИСЪСТВИЕТО НА ГЛУТНИЦА ПОЛИЦАИ- Накрая вади трети от тоалетната ПРЕЗАРЕЖДА ГИ СЪС СЧУПЕНИ ПРЪСТИ И СТРЕЛЯ, ТРИ ПЪТИ, ЗА ПО-СИГУРНО, ВТОРИЯ ИЗСТРЕЛ Е В УСТАТА, А ТРЕТИЯ В СЛЕПООЧИЕТО (съседка заяви в пряко предаване, че чула три истрела)!!!Да. Лъжат!!! Но откъде толкова наглост? ЕТО ОТ КЪДЕ - БАШ СЕЙБИЯТА ЗАПОВЯДВА ИНОСКАЗАТЕЛНО!!!" - Не говорим за отвличане, независимо от това какво се говори, какво се тиражира Версията, която ЖЕЛАЕМ ДА БЪДЕ ВЯРНА е, че тя не е харесвала начина си на живот и е решила да живее извън пределите на България, обясни Началника на ГДБОП - Флоров.4. "УБИЙЦИТЕ ВЕЧЕ СА ПЛАТИЛИ на когото трябва и той замита (На времето Запалката се срещаше с оперативно интересни лица, сега лично Боко преговаря с роднините, НО В КАКВО СВОЕ КАЧЕСТВО ГОДИШНО УМИРАТ ПО 1 500 БЪЛГАРИ, НО ЗАЩО СЕ СРЕЩА ТОЧНО С ТЕЗИ РОДНИНИ?!?!) 5. СЛУЧАЯ ПРИКЛЮЧИ - ЗАБРАВЕТЕ..."Междувременно започнаха ЗАГРАДИТЕЛНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ...- Информацията СЕ МИНИМИЗИРА...- Засегнатите СЕ ОВЪЗМЕЗДЯВАТ...(според алчността им...)- Случая СЕ ПОТУЛВА С "АДВОКАТСКИ" ХВАТКИ... ИЗЧЕЗВАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА- На по-любопитните им предстои или им се случват "РАЗНИ НЕЩА"... (катерушки, катастрофи, падане от висок етаж и други такива "житейски" дреболии)...ЛАФА НАЛИ ГО ЗНАЕТЕ - МАФИОТ, МИЛИЦИОНЕР, МАФИОТ, МИЛИЦИОНЕР, ФЛОРОВ, ЦОКО, БОКО - ЛОШОТО Е, ЧЕ НИ ЛЪЖАТ ЛЪЖАТ НИ, КАТО ДЪРТИ РИМЛЯНИ, НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР- ХУБАВОТО Е, ЧЕ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА!!!

71

Кофражист-хаспелист

преди 12 години

Кат са скапе бетонут, началник ибекта виновен ли е?А кой е началник ибект на държавата?