35

бг

преди 12 години

Сега мюслина в централния при останалите мургавелки и да си заформят една гей дружинка "Детелинка". Ислямистите са хомо - има достатъчно написани трудове за това, как спят заедно арабите поради липса на жени. Смотан народ, неверници и ислямисти - яко бомбене за тях. Дано се съвземе по-бързо девойчето.

34

аз

преди 12 години

късните лекции в НБУ са по принцип на магистрите, и те по принцип не ходят на работа като сервитюри, а са вече завършени вишисти. Аз съм една от тях и като знам че се прибирах едно време всяка вечер от същото място, има там някаъкви арапски общежития, това е 100% на път към 111 спирката, то си е една горичка, ужас, засрамете се там никой не може да ви види!!!

33

Анонимен

преди 12 години

В този форум пишат много от всеизвестното гей лоби в НБУ. Случаят е емблематичен за скотобойната им

32

До 48

преди 12 години

ти не знаеш ли ,че *** е турчин....ама от най-мръсните и гадни.И нещастни, защото си излива злобата тук, като няма къде другаде!

31

Анонимен

преди 12 години

Не мога да повярвам колко импотентни, нещастни и смачкани "мъже" има в тази държава!!! Не ставате за нищо, после всички жени са ви виновни. Толкова обиди за това момиче, просто думи нямам... Сами не осъзнавате колко сте жалки щом в този момент всичките ви коментари са дали го е предизвикала, ако не е пищяла значи не се е дърпала, дали й е платил, какви са тия късни лекции и т.н.

30

123

преди 12 години

Има много *** коментари, честно, и повечето от тях, да не кажа всички, са на мъже! Драги господа, живеем в 21 век, при това в европейска държава! Жените са човешки същества и това, че някакъв си *** е решил да си задоволява животинските нагони чрез насилие върху младо момиче, не означава, че тя си го е търсела! Знам, че има и културни български мъже, поздрави за тях, дано да ставате все повече!

29

Анонимен

преди 12 години

*** и тоя къде са го хванали да си ви порнат, както си му е реда, пък тогава пиши кой е искал и кой не е искал.Като си е правил кефа сега си плащо в натера у панделата, а Алоф ти също! Малко на изнасилвач ми приличаш и всички като тебе мислещш. Да нема у турси зандан олеле?

28

Анонимен

преди 12 години

Като няма закони в една държава,случват се такива неща....,срам за целия управляващ контингент....!!!

27

Не

преди 12 години

Не, не

26

Анонимен

преди 12 години

Леле , колко болни хора има в тоя форум............

25

до 37

преди 12 години

Е ако това е целта може и така да е.Но не вярвам.ДелатА струват пари ако не знаеш!

24

До 31

преди 12 години

Няма смисъл от тези дела.Дори и ДНК-то да доказва, нервите скъсани през това време не си струват.Нито присъдата.

23

до 16

преди 12 години

Някои студенти не се мамини дечеца и ходят на работа, за това ходят в университета след работно време и последните лекции свършват в 21.10ч

22

Анонимен

преди 12 години

28, значи ако недай си боже някой ден това се случи на твоята майка, сестра или дъщеря, ти официално ще ги обявиш за *** така ли????????? Бива да нямаш нищо в тая куха глава... за какво е виновно момичето, че си е вървяло по пътя......

21

до гра

преди 12 години

Той *** няма спирачки, прелива от злоба.Явно е много нещастен нереализиран човек, който мрази всичко и всички.Но не знам защо за него никога няма банове!?!?!Може би е някой платен подстрекател...

20

До Петков

преди 12 години

Ще го пуснат след 24 часа-да.Но ако има доказателства няма да му се размине.Например ДНК доказващо ,че е той.Ама присъдите пък са малки.3 години и после пак навън!

19

гра

преди 12 години

от 13 за 12: говорих на 11

18

do 2

преди 12 години

BULGARIN SI E

17

:)

преди 12 години

Ей, на един виц не можете да се засмеете.Някой ми е сложил 4 минуса на вица!От вицове не разбирате , а сте седнали да правите коментари!

16

Анонимен

преди 12 години

Разбирам го човека, видял младо, сочно и апетитно девойче, и не е могъл да издържи. Мъже сме, дое..ава ни се като видим някоя готина мацка и какво ли не ни минава през ум :) Не го защитавам, защото и аз не бих си примирил ако това се случи на моята дъщеря, ако имам дъщеря някой ден.