9

до 7

преди 12 години

Миналата година през зимата докато чакахме българи и руски семейства на Боровец (Ястребец) на опашката за лифта, идвайки от пътеката "господарската раса" англичани ни поглеждаха презрително и направо си заставаха отпред на опашката. Децата им са прости и невъзпитани като тях. Докато руснаците си чакаха заедно с нас. Мога да ти дам безброй примери за най-наглата нация англичаните и на Пампорово. Колкото до тези руснаци на кораба, ти как би постъпил в подобна ситуация? Не че ги оправдавам обаче.

8

ИДЕ

преди 12 години

Ако имаш пари - даваш, животът ти е на косъм и хартийките са просто... хартийки. Ако бяха богати англичани или американци - щяха да си държат парите и да си траят ли? Богатите хора ежедневно и в съвсем конвенционални ситуации използват силата на парите, какво остава за критичните ситуации. Замислете се за друго - имало е кой обаче да ги оцени тези хартийки и да ги иска и вземе в тази ситуация. Това е проблема. Парите тогава не са стрували нищо докато някой не им е придал стойност вземайки ги.

7

eko72

преди 12 години

Това май не са новини а селски клюки. В кораба едва ли да е имало сиромаси освен персонала. Животът на "пачките" винаги е бил по скъп

6

НМ (народна милиция)

преди 12 години

Живота е безценен.

5

Анонимен

преди 12 години

*** *** са руснаците.

4

Анонимен

преди 12 години

goliama tragedia...na 20 metra ot brega...

3

Чукчи

преди 12 години

Пачки с рубли ли?

2

тара дудя

преди 12 години

какво животно е човека

1

глупости!

преди 12 години

Стига с тези глупости! Някой бил казал, че друг бил казал, че трети бил казал ...