69

Накакан атакист

преди 12 години

До 70,атакистко изродче. Ако вашият фюрер Волен беше станал президент, сега щяхме да сме в още по-окаяно положение. Само *** или мазен безмозъчен & *** & полуграмотен атакист може да бъде толкова заслепен, че да на не види истината - Волен и всеки друг националист се интересува от парата не по-малко от комунист, либерал, демократ и т.н.. а понякога дори повече. Историята го доказва - и с Хитлер, и с Мусолини, и с Франко, и със всяка друга *** на кафява чума.

68

Анонимен

преди 12 години

След церемонията Бойко и черпил депесарите с филии със свинска мас. Те са ги изяли с благодарност.

67

Баба Наста

преди 12 години

Опозицията може и да пръдне заплашително - все тая!

66

До Странджата

преди 12 години

Ей на тия въпроси народа търси отговор.Но май трябва да търси решение а не отговор.А решението/Съд и връщане на заграбеното/ няма да се хареса никак на цитираните от Странджата "субекти".То и др. решение има ,но тихо да не чуят НАТО,че току виж довтасали да ни "умиротворяват".Нищо чудно да имат такова съглашение,щом управниците ни се самозабравят.

65

айдееее

преди 12 години

следващия *** изрече клетва за парлама ................................... - що вообще се заклеват , фиаско някво правят за пред хората ритуалчета ...........те не вярват в тия клетви нито политиците нито докторите ...............пасмина , как по-друг начин да се изразя ????????? аре честит нов *** :))))) пък да видим - ама :))) кво да гледаме той ако е читав нямаше да е политик ..............

64

Анонимен

преди 12 години

До червените *** клесове от *** сбиршина на *** Кутев:Жалки червени потомствени *** и куролизачи, пак от ранни зори сте налапали шланга на Бойко, но не разбрахте ли, че от това ежедневно лапане му става все по-голям и по-четвъртит и все повече ви влиза в пръдливите *** ***! Ако и това още не сте го разбрали, значи наистина сте *** ***, което е кофти комбинация и застрашава светлото бъдеще на скапаната ви *** партия!

63

Анонимен

преди 12 години

Бойко каза, че обича хората да се мразят, а сега говори за обединение! Този човек има ли мозък когато говори нещо!

62

Путин -

преди 12 години

Медведев 2 :)

61

Анонимен

преди 12 години

НА СИДЕРОВ И НАЙ ГОЛЕМИТЕ МУ ВРАГОВЕ ЗНАЯТ ЧЕ Е ПРАВ....АМА НА,САПОЛИ..

60

Анонимен

преди 12 години

69Така е! Със сигурност Волен е по-добър от Меката китка на снимката

59

Анонимен

преди 12 години

Дпрасето като го извадиш от *** и то *** да се връща.

58

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 66 ........Работата ми е да громя мутрокомунистите от ГРОБ.....Далавера има мой човек........фирмите ми участват заедно с гербавите в контрабанда,отклоняване на средства по европейските проекти,кражби от земеделските фондове......всичко ми е осигурено,но понеже съжалявам хорицата които са принудени да бачкат не за да живеят а за да оцеляват,им отварям очите за геноцида на който са подложени последните 3 години

57

Анонимен

преди 12 години

Всеки непредубеден човек, като погледне снимката, ще разбере що за Президент има:)))))

56

Накакан атакист

преди 12 години

Волът ***(Волен Сидеров), т.е. *** като вол и мазен като *** , е най-добрият вариант за президент - на свинеферма.

55

Ivan Grozni

преди 12 години

Най-после стигнахме Америка - *** и *** - президентска двойка...

54

До-Странджата

преди 12 години

Ти на работа не ходиш ли?Или това ти е работата-да пишеш глупости и простотии!?Ако има далавера кажи и на нас и ние да изкараме по някои лев.

53

КОЙОТА

преди 12 години

Всички парламентарни групи обаче заклеймиха поведението на депутатите от "Атака", които издигнаха плакати с надписи: "Плевнелиев - "избран" с измама" ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ ГРУПИ СА ПРОТИВ АТАКА ? ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО ! АТАКА Е ВИРУСА В ОРГАНИЗМА НА 22 ГОДИНИШНИЯ МОДЕЛ НА КРАЖБИ, КОРУПЦИЯ, ШУРОБАДЖАНАЩИНА И ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ТОЧНО ЗА ТОВА ВСИЧКИ СА ПРОТИВ ТЕЗИ, КОИТО МОГАТ ДА СРУТЯТ СИСТЕМАТА. ВСИЧКИ МРАЗЯТ СИЛНИЯ !!!

52

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

До 61 Бойко.....Какви магистрали построи бе Боко ?Боко, ти питаш за какво протестираме? Ще ти отговоря като на *** човек. Не искам да режиш ленти на обекти построени от други. Можеш да отрежеш лентата само на 19 км. магистрала, която ти построи за 2 г. и 3 м. и за 4,74 млрд.лв. от фиск.резерв.Ти срина средния и малкия бизнес, увеличи безработицата с още 360 х.човека, държиш пенсиите на 70-80 евро. Танов каза кой министър е контрабандист, а ти мълчиш, не откривай дет.градини строени до 1980 г. санирани, тази и миналата година! Ей сега ще ти обясня защо протестираме. 22 години крадяхте на поразия всички до един. Построихте палати, изнесохте си парите в швейцарските банки. Боко на теб лично ти отчитат паричките фондовете от екоенергията нали? Всяко левче лично на теб се дава. Е сега да ти обясня: върнете разграбените пари. Всички замъци и палати по морето и Боровец, трябва да работят за народа, а не за разни олигарси. Върнете ограбените пари и ще напълните хазната и да има затвор за всички крадци!!!

51

Анонимен

преди 12 години

Тоя ли ще обединява! Лелееееее!

50

От Бойко

преди 12 години

Странджата, а ти кой искаш бе, кой щеше да ти построи магистралите, Станишко ли?