59

456

преди 12 години

А бе не мога да ви разбера ?Мазохизма ли ви е вповече или глупоста?Що се кефите на жалък Боко и *** от глад??бойко не е лидер ,той си гледа интереса а пък "Вие гледате как се *** врабци по дуварите",

58

Стария

преди 12 години

Това е една ненужна институция, за нашата сбъркана демокрация!Какво направи гоце досега, освен Новогодишните си изказвания?От плевнелиев, очаквам да бъде марионетка на бойко.Според мен, трябва да се промени конституцията и тази дупка, с не знам колко милиона бюджет, да се затвори или другия вариант, да се дадат повече правомощия на президента.

57

проста аритметика

преди 12 години

Имащите право на глас българи са 6 896 216,гласували за Р.Плевевнелиев са 1 349380.Това прави 19.5%.3 321138 българи не са подкрепили нито един кандидат,т.е отишли са за гъби.Не са повярвали,че тези които бяха излъчени от партиите си не са достойни за президенти на България.Това са 52% от имащите право на глас.И как така Роско го одобряват 44%,а само 19%гласували за него.Но какво да се прави?Честито на бившата ирландска пастирка и настоящ президент на Република България.

56

456

преди 12 години

74 а другия е ГРОБАРЯ! Ама на твоето погребение!Кефиш ли се а?

55

456

преди 12 години

До 72Разкажи ми с думи прости каква е разликата между тези който си изредил ти и човека който днес се възгордя че"слушка" Меркел и за това"милата Му "Родина ще получи един ГОЛ!!Каквито онези такъв и твоя идол!!

54

456

преди 12 години

До най сетне!!Та отговори ми ако имаш кураж ,върнаха ли се децата те и как ти е заплатата?? Освен ако не си крадливо герберско псе и най после не ти се е отворил парашута да грабиш?Такава ми е работата че от години имам поглед кой как краде във властта и айде ако имаш кураж кажи ми как Бойко и *** му не краде!

53

Цветан Караилиев

преди 12 години

До 56 Действително става дума за ***.Всеки,на комунистите повярвал,въпреки здравия разум,завършва доста зле.Напр.Трайчо Костов,и не само той.Когато е ясно,че губят почва под краката си,започват да вият.Няма по-големи лицемери от тях!Това,че ги ненавиждам,е обяснимо

52

456

преди 12 години

Мноого си ми ***!! Ама то за гербер си е нормално!!Та колко каза че искаш да управлява Бойко ?? 50 години ли беше?? А бе ти ***,деца имаш ли??Те ли ще ти плащат простотията??????????????

51

Централния

преди 12 години

Гоце,очакваме те с нетърпение!

50

BG

преди 12 години

Освен *** българите са комплексари и не стават за нищо.

49

Енгелс и Ленин

преди 12 години

*** при *** отива - прав ти път агент Гоце към бунището на историята!

48

Анонимен

преди 12 години

Akо тази стъкмистика е вярна то излиза, че 45% от населението на България е или много глупаво или малоумно ! --Не бе, Сашо, БСП-то са си платили само за 45 %. Откак не са във властта и не могат да крадат много, не дават достатъчно пари за стъкмистика.

47

до 58

преди 12 години

И тогава ще излезем всички българи от кофите за ***.--И защо да излизате от кофите за ***? Стойте си там и не замърсявайте природата с комунизми, тъпизми, олигофренизми, педерастии и други турско-комустически извращения. Вземете и агент Гоце в кофите - вече е никой и там ще си е на мястото.

46

Сашо

преди 12 години

Akо тази стъкмистика е вярна то излиза, че 45% от населението на България е или много глупаво или малоумно !

45

Kutev

преди 12 години

Traurni lentichki i nosni karpi ste se razdavat na 21.1. na Pozitano,bezplatno.

44

BG

преди 12 години

*** народ сме българите! ***!

43

до 43

преди 12 години

ще палим Плевнята!!!!!!!!!!

42

5

преди 12 години

Днеска сутринта по Нова на сутрешния блок...много добре го казаха.....В следствие на големия шлем на Гоце имаме една голяма яма,по думите на Бойко , един Гюл...в който са изсипани 1 млрд 300 млн лева пари на данъкоплатците....Ето ги парите за пенсионерите ,за онкоболните,за диабетиците, за реформите......С ква наглост тука някви *** ше ме овещават че тоя киртак го харесват 45% от населението ве??? Те в дом за бавноразвиващи ли са правили анкетата ??

41

най-сетне

преди 12 години

Поредния комунистически *** си отива !!! Слава на бога - дано не се връщат никога тия дето позволиха да вземаме заплати , с които хората в нормалните страни живеят 1 ден, а не 1 месец, дано не се връщат тия дето накараха децата и умните хора да избягат от родината ни, дано не се върнат и дано изчезнат от България.

40

Анонимен

преди 12 години

Гоце си отива, но ще продължава да получава 60% от досегашната си заплата, благодарение на щедрите данъкоплатци.