61

Буба

преди 12 години

Само не мога да разбера какво значение има стила, щом например песента е хубава. Все говорите, че чалгата е много пошла и т.н. - да има доста такива текстове, но има и добри. Обаче я си преведете един рапърски текст и вижте дали е по-добър от нашите. Не бива да бъдем предубедени, в една песен когато се пее за любов - тя винаги е хубава. Само да кажа, че веднага ще ме почнете, че изобщо не слушам български поп-фолк.

60

Евровизия

преди 12 години

А дали може някой да си спомни нещо от импотентната песен, която изпя фалшиво Десислава? Не разбира се и ако отиде тази песен на Евровизия се обзалагам, че ще отпадне веднага! Пак схеми и дали някога нещо стойностно ще намери оценка в тази държава? Съмнявам се!

59

Даола

преди 12 години

Току-що чух песента в youtube - лош аранжимент, изпълнение с чалга привкус - въобще нищо и половина.Самата Десислава има потенциал, но пее простоии.Няма ли някой да напише едан прилична песен, която да стане световен хит / е ще трябва и силно лоби/.Но първо песента.Ами слушайте световните хитове, взаимствайте допустимо - това е.

58

МАЯ

преди 12 години

МНОГО ХАРЕСВАМ ДЕСИСЛАВА ОТ КАКТО СМЕНИ СТИЛА НА ПЕЕНЕ МИСЛЯ ЧЕ НЕЙНАТА ПЕСЕН И ИЗПЪЛНЕНИЕ СА НАЙ ПОДХОДЯЩИ ЗА ЕВРОВИЗИЯ ЖЕЛАЯ И УСПЕХ

57

Турчин до 67

преди 12 години

Е ти че смяташ, че няма метъл в Турция си е твой проблем.Има един турски торент сайт дето има страшно богата колекция от всякакъв вид музика.Метълите в България го използват за да свалят.Няма да го напиша за да не правя реклама.Отделно този тип музика вече не ми харесва.Но има всякакви луди и вТурция.

56

Анонимен

преди 12 години

Еми пуснах си Софи.Чалга.

55

Buba

преди 12 години

Хванах конкурса тъкмо като пееше Софи. Не съм й изобщо почитателка, обаче определено ми грабна вниманието и се заслушах. От всичко, което чух нейната песен и изпълнение бяха най-добри, а на второ място - Ивайло Колев. Имаше доста обаче, които направо бяха отчайващи. Тъй като изпуснах повечето, но видях откъсите след това, стори ми се, че и изпълнението на Вяра също не беше никак лошо, а за Десислава направо се учудвам, че е фаворит.

54

Анонимен

преди 12 години

призовавам ви да не гледаме и слушаме таз годишната бълвоч наречена Евровизия, щом генетично увредени пубери, *** и други изпращат на финала чалга-пачаври, които са се записали само и само да си покажат новите цици и да поогледат за нов "спосор". И Софка и Десислава са по-скоро за Афровизия

53

Alex

преди 12 години

Деси Слава е една уникална певица, докосната от Бога, изпълняваща с лекота абсолютно различни стилове музика...Трябва да се гордеем, че такъв талант се е родил в България. Песента и обаче не е нищо осoбено, в интерес на истината. Трябваше да има повече народна орнаментика, а и по принцип смятам, че бързите песни са по-подходящи за Евровизия. Но така или иначе тя е най-достойната...Когато Деси запее, всички мълчите, така че недейте да падатe толкова ниско и да плюете един човек, който е дарен с толкова много талант. Софи също би била добра алтернатива, и там има мнооого глас - нейната песен дори повече ми харесва.

52

Турчин

преди 12 години

Понеже сте ми писали минуси на пост 57 ще ви задам един въпрос:Напишете от една страна авторските български песни, които са създадени за чалгарите.И от друга страна напишете всички песни от чалгата, които са откраднати от сърби, турци и гърци.Ще видите какво всъщност представлява чалгата.Как може да има 22 г. музикален бизнес в България който да се основава изцяло на откраднати чужди парчета.Те чужденците не че не са искали да съдят българите за кражба на интелектуален труд, но просто законите в България са такива, че чужденците не биха спечелили.

51

Дон Стефан Димитров

преди 12 години

Десислава с подпухналото лице и нейното порно чалга излъчване в комбинация с елементарната смешна песничка ако бъде изпратена на Евровизия ще е поредната далавера и провал, но на кой ли му пука от това! Все пак сме свикнали винаги изборът да е сбъркан и корумпиран и да сме на последно място по всичко!

50

Анонимен

преди 12 години

Еми в момента я слушам песента на Десислава.Сори, ама няма глас.Така както стана и преди с Краси Аврамов (евреин) ще изпратим един *** да представлява страната на Евровизия.Ясно е, че такива бездарници (защо да не назоваваме нещатъа с истинските им имена?) тук вървят.Връзки, пари, реклама, купуване на гласове.

49

Ева

преди 12 години

Един пореден реверанс към простотията !Цялото шоу беше жалко ,държава ,която изби интелигенцията си и постави в прожекторите миловидно усмихващи се ,фъфлещи и бедно-речеви "Мутри" .Какви глупави водещи : Косъма и мадам Мутреса .Хората в България страдат за убито момиче от бивши силоваци (изчезналата Мирослава ) , а Националната телевизия освен пържолки ни поднесе цинизъм ,пърхащ в перата на отдавна изхабеният реквизит на Мулен Руж .

48

Анонимен

преди 12 години

Пълен BULшит е тая евровизия. Аман от *** музика.

47

Турчин

преди 12 години

Нали мразите туирците и цигните и гърците и сърбите?Каква стана тя?Чалгата по принцип това са откраднати музики на предимно гръцки, турски и сръбски песни и леко развалени (по ***) и пробутани на народа като "българска" чалга.На Слави поне на касетите му пишеше "музика Челик".Не че хората знаят кой е Челик.По-добре слушайте оригиналите.Там и музиката и текста са по-хубави.Там не се говори за сексуалните мераци на певеца.Говори се за любов.Надявам се правите разлика.

46

Az

преди 12 години

Ако искате да ръководите собствен футболен отбор. Aко искате благодарение на усилени тренировки и правилна тактика да постигнете международни успехи. Ако искате да наблюдавате на живо вълнуващите победи на своя отбор, едно е мястото managerzone.Този пост е направен с цел да се помогне на националния отбор на България.

45

Анонимен

преди 12 години

Ами как да чуеш бе, крокодил, като чалгата е окупирала всичко - цяла българия е една Чалгария... не само в музиката, но и в мисленето, поведението, управлението... дори във въздуха... Болест, от която май няма спасение...

44

Анонимен

преди 12 години

Чалгата се превърна в България в културен феномен.Вече се говори за чалга класика.В чалгата се наливат много пари.Ако тези пари се наливаха в естрадата сега нашата естрада щеше да е пример.Но в момента пример е чалгата.Съвсем целенасочено българският народ беше тласнат към чалгата.Тя е "жанра" който най-много се рекламира.За жалост обаче на самите чалгари тя никога няма да стане сериозна музика.Просто спецификата и е такава, че тя не е е сериозна музика.Самите чалгари я наложиха като несериозна музика.

43

дънди крокодила

преди 12 години

До 36 чалгари Десислава ,Софи Маринова,Азис,Анелия, Глория и още.. могат и пеят всякаква музика професионално,но досега не съм чул прехвалените професионалисти от поп и рок изпълнителите да могат да пеят нещо друго освен песни тип ЛУНАТА СПИ

42

Анонимен

преди 12 години

софи в баку.без майтап.с тази песен ще накара цялата зала да танцува и препява.не гледайте изпълнителя.слушайте песента.