581

678

преди 12 години

678 е първият ми кометар в тази тема. Не съм казал, че химикали не могат да потекът от чешмите. Казах, че това не може да е бензена. А за този дето пита за колоидно дисперсни ситеми, да вземе да си отвори учебниците и да прочете как се получават такива, да си отвори химическия справочник и да прочете за бензена и тогава да задава *** въпроси! Няма комбинация от бензен и вода, още повче пък и да тече от чешмата!

580

Анонимен

преди 12 години

абе 687 ли беше 678 ли беше нема значение май сте едни и същи лебедарчета

579

Анонимен

преди 12 години

Добре 687 извинявай,че толкова много ме дразниш да приемем че си прав за бензена,кажи сега за останалите химикали,ядът ли се пият ли се

578

687

преди 12 години

Тръгва от Световния Океан ***,какъв ти резервоар,абе ти дразниш ли ме или си просто безкрайно ***

577

687

преди 12 години

Ако компанията по сондажите е Българска и газа се търгува на Българската стокова борса мога и да се замисля за добив.Чакай да помисля.НЕ!

576

678

преди 12 години

Водата за да потече през тръбите тръгва от резервоар. Понеже бензена не се разтваря във вода и е по-лек остава на повърхността. А водата в резервоара се източва от дъното му. Следователно бензен във водата не може да има!

575

687

преди 12 години

Какви комунисти бълнуваш пък ти,руски компании също ще добиват шистов газ на маймуни ли ни правиш или какво?

574

Анонимен

преди 12 години

А и още нещо от кранчето не тече,ако ти тече кранчето оправи си го бавноразвиваща се амебо

573

Анонимен

преди 12 години

Адскее noob си *** мани се

572

Анонимен

преди 12 години

Кой казва че трябва да бъде примесен 1 към 1 със водата за да потече по кранчето,може съвсем спокойно да си се движи по тръбопровода и като изпарения и като течност,ако искаш да ти демонстрирам.

571

678

преди 12 години

680, ще се опитам да ти го обясня като за бавноразвиващ се. Няма начин от кранчето на чешмата да протече бензен, защото не се разтваря във вода.

570

Анонимен

преди 12 години

Обаче по-голяма част от селата в Добруджа са на септични ями,които замърсяват подпочвените води,заедно с химическите торове,нерегламентираните сметища и прочие.

569

678

преди 12 години

Има ли значение какъв е бензена летлив,неразтворим или в течно състояние щом има опасност да бъде примесен със питейна вода.Ако докажеш че е безвреден за човешкото тяло те чака двойна Нобелова награда за Химия и Биология.NOOB

568

Анонимен

преди 12 години

В септичните ями отпадъчните води престояват сравнително кратко (6 72 h) при нормална температура и анаеробното разграждане на разтворените и колоидните вещества в тях протича непълно - само в първата фаза (кисело гниене), което е недостатъчно според съвременните изисквания.атова в съвременните условия в развитите индустриални държави и у нас септичните ями се разглеждат като неадекватни съоръжения и следва да се избягват, а попивните септични ями са забранени от закона.

567

Анонимен

преди 12 години

Копайте си тъпия газ в Русия и САЩ ние тука само ще ви го горим шматки

566

Анонимен

преди 12 години

Само като им гледам логото и ми става ясно какви са тия ***. СИЛА-2 е още свободно като име. И за справка на глупаците, бензена не реагира с вода!!! А и освен това е силно летлив. Ако докажете, че бензена се разтваря във вода, сте готови за Нобела за химия!

565

Анонимен

преди 12 години

Ухааа.Интернет-Ютубските специалисти по сондажи и подпочвени води,се замерят с взаимо-опровергаващи се статийки и филмчета в нета.Даже и химически формули са напляскали.Голям майтап.

564

иво

преди 12 години

633,не политизирам проблемът и няма да се хвана на този трик , който повече от две години , двама "политици", го разиграват пред обществото. Но все пак този форум е за мислещи хора, които стоят над политиката. Снощи по телевизията излъчиха репортаж от Румъния и видях хиляди излезли на митинг , за да протестират срещу правителството си , защото проектирало частна бърза помощ. Няма коментар . Най вече за платени драскачи???

563

kph

преди 12 години

В Копенхаген имаше протест пред посолството поне 30-40 души, защо в никой сайт не се отбелязва???

562

само дрънкате

преди 12 години

Добре, не мислите ли, че е доста по-добре просто да се съберем и да ги избием. Дайте да видим къде дупчат и да тръгваме. Избиваме сондьори, сонди, началници, абе който е там... Според вас ще дойде ли друг да дупчи, като знае, че най-вероятно ще бъде омъртвен от тълпата.