132

Анонимен

преди 12 години

Те ли са глупави или нас мислят за такива???!!! Цялата версия е съшита с бели конци....

131

Уфф какъв премиер !

преди 12 години

Това което Бойко е казал е типично в негов стил.Това е човека и е излишно да се опитват да го променат. Той има първично отношение към заобикалящата го действителност, като не му липсва и хитроста понякога да си прави пас и да не реагира особено когато става дума за неговите избиратели ***.Защо да не се извини, ако са му казали да го направи, и ще плаче ако му кажат точно както северно корейците. Бойко е възпитаник на тоталитарната система, Не е буква написана с молив да я изтриеш с гума

130

Темерут

преди 12 години

А, нашите управляващи в лицето на Бойко Борисов, раздава награди! За това, че е открит трупа! Продължавам да твърдя, че независимо, че престъплението е разкрито, цялата операция е пълен провал! Поради това, че не са могли да спасят момичето! По-пълен провал от този, не може да има!

129

до 155

преди 12 години

Тъпчо,откъде знаеш ,че е звъняла от мястото на убийството и дали този телефон е ползван втори път за да го засекат?Много си ЗЛЕ с логиката ...

128

Темерут

преди 12 години

Безспорният факт е, че момичето е мъртво! Каквито и становища да изкажат и медии, и МВР, нищо не може да промени станалото! Обаче, действително заради подобни престъпления, трябва да бъде върнато смъртното наказание! Хич, не ме е еня, че единия се бил самоубил! Ако, гадните престъпници знаят, че за подобно деяние ги чака смъртно наказание, най-малкото не биха го извършили, ей така с лека ръка!

127

Мина

преди 12 години

Никога няма да научим истината. Жалко за това момиче и ми е много болно че в БГ вече нямаме сигорност, утре може на всеки да се случи. А за тоя Чочо, заслужаваше много по-тешка смът, много леко се измъкна като се самоуби. Но, защо ли никой не вярва в това самоубийство и аз също не вярвам. Много добре скълъпено, но има умни хора и не могат да ги излъжат и ако наистена има замесен полицай, работата отива на зле. И много интересно, как така енергията на Чочо била насочена да запази живота си, а се

126

До 145

преди 12 години

Форумна кифло нещастна. Повтаряш като мисирка и не мислиш с празната си тиква. Логовете в клетките остават до 30 дни съхранение, на всеки 25 мин за България GSM-ът се търси от клетката в която за последно се е логнал. Т.е плюс обаждането дори и след 30 дена може да се проследи маршрута и точното място на обаждане в рамките на 100 метра.Кифло нещстна, навирай се в дупката и пази тишина.

125

до 148

преди 12 години

Има си правила за охрана и конвоиране на задържано лице. Не може заподозрян за убийство да се самоубие при спазване на тези правила. ----------------------------------------Правилата нарочно не са били спазени, ! Убиеца инициатор е на свобода !

124

Анонимен

преди 12 години

Герберите са головодници и цял свят ни се смее с тези картуни! Този случай го доказа! няма такива мутри като герберите, но мафията вече официално си има държава!

123

аха !

преди 12 години

Лолко пари получиха този психолог, журналиста и Неделчо Стойчев за да скълапят горенаписаното.Мирослава е казала на сестра си че има замесена полиция и да отиде да я спаси т.е. да занесе парите.След като е познала един от похитителите за страхливите престъпници вече е било немислимо да я оставят жива. Аз не вярвам на тази писаница !

122

Анонимен

преди 12 години

МВР - Статистическа агенция за регистриране на смъртни случай с главен копач - Цветанов Багера!

121

Българин

преди 12 години

Имам мъчителното усещане,че се връщаме в най-мръсните и гадни мутренски времена от 90-те.Тогава човешкият живот и здраве на обикновените българи не означаваха нищо,смазвани под бруталните бухалки на мутрите-създадени от най-долнопробните *** в Партията-майка БКП,милицията,ДеСе и спортните училища-развъдници на престъпници!S.O.S. Европа,НАТО,само във вас ни е вече надеждата!

120

до 140 ПРОФАНА

преди 12 години

цитат : "Полицията не е имала шанс да спаси 17-годишната Мирослава, тъй като убийството й е станало в рамките на максимум половин час след обаждането до сестра й в деня на отвличането " !!! Полицията още не е била уведомена !Отворко,разбра ли кой е ПРОСТАКА ?Погледни се в огледалото и ще го видиш !

119

Газибарев

преди 12 години

Вие полицайчетата сте толкова неориентирани, че няма накъде повече... хахахахахах смешни сте ми. :) Сигурно пак са Ви бутнали некое левче за да си мълчите. Тоа па Бойко иска родителите да се извинят на МВР... За кво бе Бойко, за тва, че детето им е мъртво и за тва, че за пореден път полицията НЕ НАПРАВИ НИЩО по въпроса. Сега питам, кога ше го пуснете тоа другия дето го пазите в тайна? Да не би и той да е кука?

118

Ооооппааааа

преди 12 години

Не бащата, а дядото на Борислав Чолев е видния бизнесмен, оставил "наследството" в милиони, също Борис Чолев - бивш функционер на БКП, дългогодишен кмет на Перник по комунистическо, заемал и други високи партийни постове на местно ниво. От 1990 г. пенсионер. Явно, след това, след 1990 е времето през което вече е милионер в Италия. На някой още да не му е ясно за какво става дума ?

117

Julian

преди 12 години

....и й казала, че е отвлечена, че има замесена полиция. "Беше уплашена, ......полицията дори е правила опити да спре търсенето. Столичните полицаи, пряко ангажирани с издирването на момичето, от три седмици не си вдигали телефоните.....Близките на момичето наели частни детективи, които да търсят девойката, успоредно с полицията. Те обаче отказали да се занимават със случая, тъй като според тях зад отвличането на Мирослава има чадър и човек от полицията, който непряко е свързан със случая..

116

Анонимен

преди 12 години

Някой от "компетентните" случайно да знае ,че има автоматични пистолети изстрелващи по няколко куршума в секунда ?!

115

Анонимен

преди 12 години

"Форумните инспектори" че са прости и повтарят като ***, видиш ли се образовали от криминалните сапунки и станаха спецове. *** овце ей. Вместо да дъвчете вече лъжите които ви пускат, поне мислете с празните си тикви и задавайте точни въпроси. Защо не са локализирали веднага GSM на Мирослава и от къде се обажда. Много бързо щяха да намерят мястото! Другият въпрос е тъй-нареченото "наследство" или по-скоро става ли въпрос за изпрани пари и някой "забавил" да ги върне.

114

до 132

преди 12 години

Коментираш неща от ПРЕСАТА ! Момичето е казало, че е замесена полицията ,по ПРОСТАТА причина ,че това е най-изгодно за престъпниците !Кой ще се оплаче в полицията ,ако знае ,че е замесена !!!????Смелих ти го за Простата Кратуна !

113

Анонимен

преди 12 години

Този който уж се е самоубил едва ли е така,просто явно от страх да не издаде другите някой го е застрелял за да заличи следите !! 100% има замесени и полицай в тази работа!Това е в България няма закони и справедливост всичко е корупция! И от ден на ден става още по зле с това правителство което ни управлява!